ay varmış sandığı, marsg sana arkadaşlık teklif ettim kabul etsene, heralde özel msj başka türlü atılmıyo
ne tesadüf:) oğlum olsa kızınla bişeyler olurdu ama neesekaydirigubbakcemile3özel mesajım kapalıymış aç diyo onu arıyorum şimdi nerden açılıyor diye...
bu arada evliyim güzelim ya :))
slm kızlar alisha hosgeldin bizde gecen yıl batı karadeniz turu yapmıstık safranbolu harika bir yer..ruhum nasıl dinlenmişti anlatamam zaman orda durmus gibi...
elagülce bozma moralini bak hepimiz bişiylerle ugrasıyoruz kansızlık hemen herkesde var ferrum mu verdi doktorun...
inanna .ekinsu,montesori sağolun kızlar ferrum kullanıyodum hatta sabah st:06 da alıyorum işe gidince 9 a doğru kahvaltı yapıyorum vücutta emilimini engelleyecek şeyler yemiyorum ama kan ilacı yazıcam dedi şişedeymiş hergün bir taneiçicekmişim yarın yazıcak ismini bilmiyorum benim sezaryen olucak o yüzden kansızlık olmaması gerekiyormuş idraryolu enfeksiyonu çok kötü sürekli wc deyim senağlama
merhaba kızlar eşimin arkadaşı dr.tahlillerimi ona göstermiş kendi dr.ma haftaya gidicem idrar enfeksiyonum ,kansızşığım varmış ayrıva şeker içinde diyet yapsın dikkat etsin dedi:1shok: ay nerden çıktı kızlar bol su için yediklerinize dikkat edin valla ben 2.5 lt su içiyorum tatlı yemem ama yinede sonuçlar kötü kansızlık içinde ilaç kullanıcam bakalım senağlamasenağlama eşimde bende çok moralimiz bozuk of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?