2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

waterful ne güzel çocukların sana benziyor canım benimki babasının hatta babaannesinin kopyası oğluşum inşallah baba benzeyecek içimde bi his var

waterfull ben de bunu kendime benzetmeye çalışıyorum,kızım için hep babasına benziyor diyorlardı :))
ama büyüdükçe bana benzemeye başladı :))

kızımı bugün reklam çekimi için çağırdılar ajanstan..deneme çekimi yapılacakmış :))
iyi şanslar dileyin kızıma arkadaşlar sizlerin duası kabul olur :))

geçmişolsun linaycım ben iyiyim çok şükür şimdi habire besleyici şeyler yama derdindeyim sadece.bebişim kilo alsın diye.umarım sende çabuk atlatırsın aman meyveni ihmal etme canım

oo linay meşhur annesi olcaksın sen tanımazsın artık bizi :))

bu güzellikle tüm rolleri kapar güzelim tüm dualarımız prenses için...

güzel haberlerini bekliyoruz

nazlıcım biz kumralız ikimiz de ama babamızın saçları sapsarı lüle lüleymiş bebekken benim de açık kumral kel gibi bişeymişim. ama eşimin ablalarının abilerinin çocukları yani bizimkinin kuzenleri o kadar çeşitli ki artık herşeye hazırlıklıyız. genelde herkes kumral karı koca ama çocuklar sarışın esmer her türlü var. bence iki tarafın anne babası da çok etkiliyo yani bi tane bile siyah saçlı dede olsa mesela, bebek ona da çekebilir bu koyu renkler hep baskın oluyo

Linaycım, kızının pek ihtiyacı yok aslında ama, yine de inşallah iyi geçer çekimleri.
Marsgın dediği gibi meşhur annesi olacaksın:))))))Tanımazsın güzelim artık bizi.

Şaka bir yana,tüm dualarımız sizinle güzelim.

nazlıcan saol daha iyilere size olsun ben hem siyah hem ekru aldım çok rahatım kaveyle veya canlı renkelrle ekruyu siyahlarımla falanda siyahı kullanıyorum

alishacım bu bulgular ışığında bence kızın doğduğunda çok saçlı olmayacaktır canım.babası sevinecek :)) sağlıklı olsun da dimi odanız geldimi alisha

sağolun arkadaşlar,kızım için ne hayırlıysa o olsun bakalım..
sizlerin yeri başka arkadaşlar yaparmıyım hiç tanımamazlık :))

geçen yıl ilk aşk filmi için seçilmişti ama çekimler izmir foça da yapıldığı için ve okul zamanına denk geldiği için kabul edememiştik..yaprak dökümünde oynayan deniz oynamıştı kızımın yerine
şans işte :)) şimdide bize kızıp duruyor sizin yüzünüzden gidemedim diye :))

çok güzel ikisde nazocum güzel günlerde giy
kızlar ben kızımı okula bırakayım gelince umarım devam ederiz sohbete

linaycım dualarımız kızın için allah şşansını güzel yapsın inş.

gecenlerde annem dediki dualarınız kabul olur hamile kadınalar melekdir., neyse annem söylerken eşimde duydu. bi kaç gün sonrada bi olay oldu oldu eşimde dediki bende yarı melek sayılırım ona göre davranın :))) çok gülmüşdüm aklıma geldi yazdım,

eğitiminide bu yönde yaptır linaycımmadem merakı var. bu sekötrde okullu olunca başka oluyor... daha seviyeli işler alır....

deniz kim ya yaprak dökümünde

eğitiminide bu yönde yaptır linaycımmadem merakı var. bu sekötrde okullu olunca başka oluyor... daha seviyeli işler alır....

deniz kim ya yaprak dökümünde

linaycım kızına başarılar denizden daha çok yakışırmış o role ama olsun kısmet daha iyi rollerde oynar inşallah

marsgcım deniz yaprak dökümünde fikret var ya onun üvey kızı

sağolun arkadaşlar dualarınız için :))

kendide tiyatro eğitimi almak istiyor konservatuara gidiyim diyor ama biz pek sıcak bakmıyoruz..
iyi bir sektör değil sonuçta..ama çok istersen üniversiteyi bitirdikten sonra müjdat gezen sanat merkezine gidebilirsin dedim şimdilik ikna ettim bakalım artık :))

Allahım hepimizin çocuklarına iyi şanslar,hayırlı bir gelecek versin inşallah..

herkese ii günler kızlar umarım herkes iidir

linaycım kızına ii şanslar diliyorum inş geleceği de kendi gibi güzel olur

merabalar hanımlar:))
linaycım kızına ii şanslar dileyerek başlamak istedim:))
midesi rahatsız arkadaşlar mutlaka ilaç için sonra daha kötü oluyormuş,gebelik reflüsü kalıcı olmasın.
magnezyum benim tuvalate gitmemi rahatlatıo aynı zamanda ,kabızlık sorunu olan varsa duyurulur..
benim göbiş sabahları biraz ii ama akşam oldu mu gerçekten taş oluo..
bi de dün sabah kociş farketti karnımın bebekli tarafı sıcak,diğer tarafı soğuk ,sizin de böyle mi??
ay çok uzun oldu aa bu arada alishacım kolay gelsin,sağlıkla yatsın kızın odasında:))

Ben hiç dikkat etmedim bebeişin olduğu tarafın sıcak olup olmadığına ilginç bakıyım kendini belli edince şu an nerde olduğu belli değil saklandı oğluşum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…