2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar ben geldim pazara da uğrayınca anca gelebildim ağır vasıta gibi yavaş yavaş yürüyünce.albüme bebeğin cicilerini ekledim bakalım teyzeleri beğenecekmi

:CüvCüv: evet ya benimde bebişin olduğu karnımın sol tarfı daha sıcak.:ecrin_bebek: aslında mantıklı sonuçta oda yaşıyan bir canlı orada doğal olarak vücut ısısı var oda bizim karnımızdan hissediliyor.çok hoş bişi ya.hamilelik çok özel bi dugu yaşatıyor insana:CüvCüv:

nazlıcancım güle güle giysin egecik kıyafetlerini inşallah...

hasyane çıkışına da ayrıca bayıldım :))

nazlıcancım güle güle giysin egecik kıyafetlerini inşallah...

hasyane çıkışına da ayrıca bayıldım :))

teşekkür ederim canımcım beğenmene sevindim.her ne kadar senin prensesin cicileri kadar süslü olmasada oğlıma yakışır inşallah.hastane çıkışına bende bayıldım.durup durup bakıyorum nasıl da sevimli olacak bunların içinde diye.:ecrin_bebek:

Nazlıcan sen bilirsin benim meme uçlarımda çok hafif çatlamalar başladı şimdiden bir şey yapmak gerekir mi daha 2 ay var ama

Nazlıcan sen bilirsin benim meme uçlarımda çok hafif çatlamalar başladı şimdiden bir şey yapmak gerekir mi daha 2,5 ay var ama

ekinsucum mutlaka bir krem sür canım bepanten ve madecassol krem alabilirsin şimdiden başladıysa doğumdan sonra da olabilir.doğumdan önce ve hatta sonrada güvenle kullanabileceğin lansinoh krem var.birde emzirirken göğüs kalkanı kullanabilirssin ben kızımda kullanmıştım çok işe yarıyor.meme uçlerı vücudun en hassas yeri bu dönemlerde nemlendirmeye başlamak çok önemli.ben bepanten kullanıyorum yetiyor bana.

ekinsu lansinoh çok iyi geliyormuş canım...

emzirikende arkadaşım çok rahat etmiş. bana doğumdan önce başla sürmeye dedi... sende istersen bir danış doktoruna

cnm bugün 1'e kadar yattım hasta değilim cnm geç geldim anca yemekte yedim ondan pek yetişemedim muhabbete sen ii misin

ekinsucum bencede druna danış yarın gideceksin nasılsa sorarsın şimdiden alırsın önlemini ii olur

Evet teşekkürler kızlar doktoruma danışıcam zaten ama sizin bilgilerinizi de almak istedim bir yerde okudum zeytinyağı çok iyi geliyormuş dediler

hu hu ben geldim.nazlıcan ya bebişinin kıyafetlerini yesinler valla cok cici hepsi insan böyle gördükce hemen doğsunlarda mis gibi giydirim koklım diyor. allah hepimizin yüzüne gülsün inş sağlıkla bebişşlerimizi alalım kollarımıza. bi hık da amaa

nazlıcan cicileriniz harika,iyi günlerde kullanın oğluşunla..

cumartesi günü de ben çıkacağım alışverişe,heycan bastı sanki :))

hu hu ben geldim.nazlıcan ya bebişinin kıyafetlerini yesinler valla cok cici hepsi insan böyle gördükce hemen doğsunlarda mis gibi giydirim koklım diyor. allah hepimizin yüzüne gülsün inş sağlıkla bebişşlerimizi alalım kollarımıza. bi hık da amaa :jeyyar:

ya kızlar benimde göğsümde çok sivilce çıkdıne yapmam gerekiyor varmı bilginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…