2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ya bence herşeyi almayın yani 1 aylıkken çıkıp yeni cicileri beraber alabiliriz,daha keyifli olmaz mı??ben çok kıyafet almıorum bu yüzden ilk zamanlar idare etsin yeter gibi gelio,acaba doğru mu??

bende yazlık bişey almadım .çeşitli boylarda tulum aldım bugün saydım onbir tane olmuş tulumu yeter heralde.kançiçeğimin dediği gibi bir yerdede insan kendini durduramıyor

gecmis olsun canim..aman dikkat et kendine...
ben de iyi sayilirim ama bel agrilarim oluyor,bir de midem yaniyo...bel agrisi geciyor ama mide yanmasi cok zor ya:((

gecmis olsun canim..aman dikkat et kendine...
ben de iyi sayilirim ama bel agrilarim oluyor,bir de midem yaniyo...bel agrisi geciyor ama mide yanmasi cok zor ya:((

ara ara bendede mide yanması oluyor doktor gaviscon verdi ama çok işe yaradığını söyleyemeyeceğim arkadaşımda hamile onun doktoru rennie tablet vermiş fayda ediyor diyor rennie mi alsam karar veremedim. neyse a kaldı sayılır artık birazda dişimizi sıkacağız çünkü gün geçtikçe daha da ağırlaşıyoruz.

evet canim o gaviscon ilacindan benim de var ama boyle puding gibi tadi cok igrenc zar zor iciyorum...cok faydasi olmuyor...ama onun yerine elma yiyorum o biraz daha gideriyor yanmayi...

bu arada evt sneinle aramizda iki hafta var,once sne beni tebrik edeceksin yani:)) valla beyazbulut canim,surda 7 ay gecmis nerdeyse,2 hafta bir cirpida gecer...Allah yeter ki sag salim kavustursun bebislere...

ben zaten nasil dogurucam diye dusunuyorum kara kara....

kançiçeğim sorma bende kara kara düşünüyorum geçen ağzımdan eşime ben ölürsem nereye gömülcem dedim ölücem gibi geliyo sanki o kadar korku sardı beni :(((

valla barcli cim,aynen ben de oyleyim...aklimda hep;sanciya nasil dayanicam,bebegim sag salim cikacak mi gibi sorular var....ilk oldugu icin midir nedir acayip korkuyorum.....sunun surasinda kac gun kaldi...

evet canim o gaviscon ilacindan benim de var ama boyle puding gibi tadi cok igrenc zar zor iciyorum...cok faydasi olmuyor...ama onun yerine elma yiyorum o biraz daha gideriyor yanmayi...

bu arada evt sneinle aramizda iki hafta var,once sne beni tebrik edeceksin yani:)) valla beyazbulut canim,surda 7 ay gecmis nerdeyse,2 hafta bir cirpida gecer...Allah yeter ki sag salim kavustursun bebislere...

ben zaten nasil dogurucam diye dusunuyorum kara kara....

allah yardım eder canım hiç sıkma canını yeterki can sağlığı olsun annelerimiz bizi nasıl doğurduysa bizde doğururuz.şimdiden bunları düşünüp canını sıkma allah bebişlerimize ömür versin. doğum yapan anneleri okumuyormusun sonunda öyle bir gğzellik varki herşeye değer. acı dediğin şey gelip geçici rabbim dermensız dert vermesin .benim teyzemlerde almanyada hatta kuzenim suda doğum yapmış çokda memnun kalmıştı ozamanlar sendede öyle bişey yapabilirsin

psikolojinizi şimdiden buzmayın zamanı gelince yaşayacağız nasıl olsa.önceden kadınlar evlerde doğum yapıyormuş şimdi tam teşekküllü hastaneler var .sezeryan seçeneği var epiduralı var .de moralize olmaya gerek yok bence

haklısın ubb ama elimde değil işte istemeden aklıma kötü düşünceler geliyo ama bunuda aşıcam evelallah

avatarındaki bebiş kim çok tatlı maşallah

beyazbulut evet haklisin canim oarsi oyle...bebisleri kucagimiza almak icin herseye deger ama insan yine de endiseleniyor iste....hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallah...suda dogum burdaki hastanede de var,yaptiriyorlarmis ama yaygi mi bilmiyorum dr uma da sormadim...gerci iyi diyorlar ilik su sancilari hafifletiyormus ama yine de belli olmaz....Allah hepimizi de bir enfeste kurtarsin insallah.

haklısın ubb ama elimde değil işte istemeden aklıma kötü düşünceler geliyo ama bunuda aşıcam evelallah

avatarındaki bebiş kim çok tatlı maşallah

.allahın izni ile bebişlerimize kavuştuğumuzda çektiğimiz tüm sıkıntıları unutacağız .zaten unutulmasa insanlar birden fazla çocukmu yapardı .tşkler kızkardeşimin kızı albümüme diğer yiğenleriminde resimlerini koydum darısı bizlerin başına

baktım cnm albüme hepsi çok tatlı, kız çok yaramaz herhalde...allah annelerine babalarına bağışlasın

beyazbulut evet haklisin canim oarsi oyle...bebisleri kucagimiza almak icin herseye deger ama insan yine de endiseleniyor iste....hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri insallah...suda dogum burdaki hastanede de var,yaptiriyorlarmis ama yaygi mi bilmiyorum dr uma da sormadim...gerci iyi diyorlar ilik su sancilari hafifletiyormus ama yine de belli olmaz....Allah hepimizi de bir enfeste kurtarsin insallah.

allah bir avazda kurtarsın dediğin gibi vakti gelince nasıl olsa doğcaklar şimdiden sıkıntı yapmaya gerek yok biz hazırlıklarımızı yapıp meleklerimizi bekleyelim. ben bu siteye girmeden önce bu kadar çok çocuk sahibi olmak için uğraşan insan olduğunu bilmiyordum bizler gerçekten çok şanslıymışız.rabbim anne olma yolunda bizleri seçmiş.

Back
X