2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın mars naber
narsg bişi sorcam sende meleğine oda almamışmıydın

günaydın canım...

biz seçtik odayı anlaştık adamlarla da ama bizim oda doğumdan sonra gelicek güzelim...

bebek şimdi yanımızda yatıcak. oturma odam bana ilk zaman çok lazım olucak... 2+1 evimiz bizim küçük

her ne kadar eşim nolurrrr getirsinler odasını kızımızın diye yalvarsada ben onu dinlemeyerek bekle diyorum... :)) ama çok zor hele böyle gördükçe...

şimdi odası gelse yatamıycak zaten en az 5-6 ay... e gelen gidenimiz yatıya kalanımız çok olucak ben nerde yatırcam o insanları o yuzden oturma odamı bozmuyorum güzelim...

bimiyorum doğrumu yapıyorum ama şimdilik böyle düşünüyorum...

günaydın hanımlarrr,
özlemcim takılma bunlara, dr.da hemşirede normal dediyse sorun yoktur hayatım.
Alisha naz kızımızın odası çok güzel , hayırlı günlerde kullanın hayatım.İçinde naz bebeğin de olduğu fotolarıda görürüz 2-3 ay sonra.
Kızlar doğum korkusunu şimdiden yaşamayın, şimdi sadece hamileliğin tadını çıkartın, herkes tarafından el bebek gül bebek günlerini yaşayın, bu günleri bir çocukken yaşıyoruz, birde hamileyken:))))))) Doğumuda zaten neye karar verdiyseniz dr. unuzla o şekilde yapacaksınız, sezeyan olanlar zaten bişey anlamayacaklar, uyandıklarında bebkleri kucaklarında olacak, normal doğum düşünenler de bir kaç saat sonra kucaklarında bebeklerini hayal edince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorlar.Ben doğumlarımda sancı çekerken hep bir saat sonra bitecek, kucağımda bebişim olacak diye düşünüyordum, o hayalleri kuruyordum.
Montesori, kolay gelsin güzelim, evin işleri biran önce biter inşallah.
Canım senin işin çok zor, diyet listeni biliyorduk, bide bu kadar daha düşürmüşler.Çok zor canım yaaa, ama neyse az kaldı.Bu aylarda anneler daha fazla acıkırlarmış, sen ne yapıyorsun diye düşünüyorum hep.

üzerine tıklayınca sadece tek bir şeker resmi çıkmıyormu içinde üç tane badem şekeri olan tüle sarılmış her iki ucunda nazar boncuğu var

günaydın hanımlar... ve melekleri...

güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...

alishacım naz ın odası çok güzel güzelim güle güle kullanın... güzel güzel uyusun meleğin canım...

günaydın annişler,teş ederim cnm sabah markete giderken bahçıvan amcamızı gördüm o da çok beğenmiş ama yatak odası sanmış:) kızımızın odası diince aaa sizin kızınız mı var dedi:)) hamileyim dedim şok oldu:))) nasıl anlamıo bazıları hayret bişey, bugün babamız da geliyo odamızı görücek çok heyecanlıyım

marsgcım eğer oda müsaitse bi çekyat koyarsın olur ben öle yapıcan kızımın odasına bide çekyat koyucam hem kalanı yatırmak için hemde ben toparlanınca gündüzleri salona deil oraya yayılırız üstelik oda yatağında olur yatak odamızda da sepeti olucak bide dolapları gelmezse eşyalarını nereye koycaksın

Merhaba kızlar,
Umarım herkesler iyidir, şu son iki günde kızımın hareketleri hem arttı, hem sertleşti.:teytey: Annesinin sesine cevapda vermeye başladı.
:dance:

bugün yeğenime gidiyorum, yaşgünü bugün:teytey: yakışıklı erkekim, üç yaşına giriyor.:nazar:

marsgcım eğer oda müsaitse bi çekyat koyarsın olur ben öle yapıcan kızımın odasına bide çekyat koyucam hem kalanı yatırmak için hemde ben toparlanınca gündüzleri salona deil oraya yayılırız üstelik oda yatağında olur yatak odamızda da sepeti olucak bide dolapları gelmezse eşyalarını nereye koycaksın

canım yatak odam 6 kapak 2'lisini boşalttım kızıma eşyalarını oraya yerleştirdim...
zaten ona fuzili bir çok şey doldurmuşuz iyi oldu dağıttım :))

sepetide nerdeyse hazır annem hazırlıyor bitince çekicem size fotoğrafını... o da yatak odamda olucak...

hem bebek takımı hem çekyat sığmaz oturma odam o kadar büyük değil... oradaki koltuk takımını daha bu yıl almıştık ona da kıyamıyorum aslında kayınvalideme vericem bebek odası gelince...

ay bak aklıma girmeyin beni zaten zor duruyorum eşim hergün yalvarıyo :))

alcam koycam odayı işimize yaramıycak şimdi... eşyalarını bile yerleştirdim öteki dolaba :))

aman ne var ufakları o dolaba yerleştirisin yani yeni doğduğunda giycekelri diğerlerinide yeniye koyarsın bi güzel kapısını falanda süslersin dedim ya zaten sen toparlanıncada gündüzleri oraya yatırısın bebişini :))) ikili koltukta sığmazmı oraya hem altını değiştirirken kullanırsın hemde emzirirken rahat olur

günaydın canım...

biz seçtik odayı anlaştık adamlarla da ama bizim oda doğumdan sonra gelicek güzelim...

bebek şimdi yanımızda yatıcak. oturma odam bana ilk zaman çok lazım olucak... 2+1 evimiz bizim küçük

her ne kadar eşim nolurrrr getirsinler odasını kızımızın diye yalvarsada ben onu dinlemeyerek bekle diyorum... :)) ama çok zor hele böyle gördükçe...

şimdi odası gelse yatamıycak zaten en az 5-6 ay... e gelen gidenimiz yatıya kalanımız çok olucak ben nerde yatırcam o insanları o yuzden oturma odamı bozmuyorum güzelim...

bimiyorum doğrumu yapıyorum ama şimdilik böyle düşünüyorum...

çok iyi düşünmüşssün güzelim ben fotolarını göremedim ondan sordum canım bende yatak odama mı yatırsam diyorum ama yatak odam çok küçük bebek yatağını koyarsam tuvalet masamı çıkarmam gerek.kızımın odasına koyacağız diye düşünüyorduk.ilk zamanlar zorda olabilir kararsızım yani

ekinsu gördüm şekerleri hakikaten yapılabilir.
hande yağeninin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllar dilerim

İlk 6-7 ay nerdeyse hiç kullanılmıyor yatak odaları , benim görümcem almıştı doğumdan önce marsgın dediği gibi oda bomboş 8 ay yer kapladı geleni gidenini yatırmaya yer zor buldu, diğer arkadaşımda evi müsaitti ama 1 yaşına gelince aldı yatak odasını, yer müsait olunca al koy ne olacak güzel tabiki ama yer olmayınca 1 odayı boşverin misafirinizi yatıracak 1 kanepe bile nimet sayılır, benim koltuklarımın hepsi açılıp yatak oluyor salon dahil hep bu günleri düşündüm gelen çok olucak nerde yatırıcam diye alırken ona göre aldım hep çünkü eşiminde benimde ailelerimiz burda değil şu an evde 8 misafiri aynı anda yatırabiliyorum :))

marsg canım bebekken bende senin gibi eşyalarını yatak odama yerleştirmiştim yine küçük bir lojmanda oturunca odası çok sade olmuştu.ama birsüre sonra yaşını falan doldurunca kesinlikle bir oda takımı şart yoksa hem çok karışık oluyor hemde sığmıyor.kızların bir dünya cicisi oluyor.birde etek elbise falan olunca askılı dolapta olması gerek.ben artık sığmayınca kızıma oda takımı almıştım.şimdi oğlan olunca ortak da kullanamazlar biraz büyüyünce benimki ablasının pembeli mobilyalarını beğenmez.bir süre ortak kullanıcaklar heralde sonra bir oda takımı da oğluşuma alırım

ya tabiki herkesin şartalrın farklı kızlar ben zaten kayınvaldemlerle falan aynı apartmanda olduğuma eşimin tarafından yatıya kalacak yok bizden de annem kalır belkiii abimler onlarda iki kişi zaten
benim yeni taşındığım evin (zaten o yüzden taşındım) bebek odası gayet geniş hem oda takımı hem çekyat alır evet ilk 6 ay yanımda yatacak ama gündüzleri onu yatak odasında sepette yatırıp ben içerde oturamam başında olmam gerekecek salona yayılmaktansa odasına bi çekyat atarım hem annem yatar gündüzde oturrum salonda temiz olur gelen oldumu rahat ederim

evet ya ekinsunun dediği gibi doğum zamanı çok misafir oluyor.eğer ailelrden gelenler yatılı kalıyorsa yatıracak yer çok önemli

Back
X