2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

oo daha çok warmış ya,tek başına da sıkılıosundur gerçı kızın war ama,
hastaydın atlatabıldınmı,bıde beslenmenede dıkkat etmemiştın dımı tek başınayken,aman ha bebişe iyi bak sen yemek istemesende onun için ye,ben 10 kılo almıştım şimdiden,bakalım haftaya dr a gıtcem kaç olmusumkafamçokkarıştı

evet canım sıkılıyorum.kızım var ama onunda birkaç gündür ağzından baba lafı eksik olmuyor.o da özledi.gribim geçti çok şükür iyiyim.doktoruma pazartesi gitmiştim daha çok kilo almamız gerekiyormuş.cokacimcoook.ben daha 6 kilo aldım.ne yiyeceğimi de şaşırıyorum.çok boğazına düşkün biri de değilim.ama hiç öğün atlamamaya ve bol meyve yemeye dikkat ediyorum.cokacimcoook.bende 2 hafta sonra yine gidicem inşallah çok kilo almış olur bebişim:ecrin_bebek:

Marsg şimdi tv de uğur dündar'ında haberini yalanlamışlar :)) Haberimizi yalanladılar diyor aklıma sen geldin hemen:)))

ekinsu sen olayın yakın takipçisiydin.
hastane olayı vardı ya... dava açacaklarmış bana :))

olayı yalanlamışlar aile ile görüşmüşler göya ailede yalanlamış olayı...

personelle görüşmüşler böyle bir şey yaşanmadı demiş onlarda :))

ne ilginç bir cevap dimi... biz zaten annem eşim ben rüya gördük :))

inanamıyorum ya nasıl arsız insanlarmış bunlar özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle.umarım bakanlık peşini bırakmaz bu olayın.seni yürekten tebrik ediyorum arkadaşım duyarlı davranıp bu işin üstüne gittiğin için.kaydirigubbakcemile5

esracım bende merak ettim seni özlettin kendini valla inş çıkmaz şeker sonuçların ii gelir...benimde ağrılarım çok oluyo napçaz böle bilmem

fatocum benim göbek deliğim dışarı fırladı badilerden bile oluyo

barçlı benimde çok belim ağrıyor birde bir haftadır falan sanki karnım patlayacak gibi gergin ve bu beni çok rahatsız ediyor doğurana kadar çekicez heralde bunları

aynen nazlıcan benimde öle yaa napıcaz bebiş için katlanıcaz mecburen
benim özelikle akşamları yemekten sonra çok kötü oluyo acayip gerilioo yanlarım çok ağrıyo

aynen nazlıcan benimde öle yaa napıcaz bebiş için katlanıcaz mecburen
benim özelikle akşamları yemekten sonra çok kötü oluyo acayip gerilioo yanlarım çok ağrıyo

aynen ya canım.bu akşam kendi kendime söylendim çok da yemiyorum ama öle bir şişkinlik ve gerginlik ki anlatamam.az ve sık yiyorum ama yinde balon gibi şişim sanki yemekten sonra yemem de lazım doktor ye diyor ne olacak bilmem cokacimcoook beni buralarda göremezseniz bilin ki yemekten patlamışımdır :roflol:

herkese iyi akşamlar
ebru geçmiş olsun sıkma canını bebeğin sağlıklı olsunda sezeryanla doğsun

marsg bu olay yavuz hırsız ev sahibini bastırıra dönmüş.bundan sonra ayaklarını denk alırlar o ailede eğer kabul etmemişse olayları ayıp etmişler

nazlıcan sen soğuk algınlığı için ilaç kullanmışmıydın?

canım ben soğuk algınlığıyla beraber çok fena farnjit oldum ve penisilin grubu antibiyotik kullandım.zaten gebelikte penisilin grubu güvenli KBB uzmanı da doktorum da almazsam daha kötü olacağımı söyledi.bende 4-5 gün kullandım geçti çok şükür

merhaba bayanlar
herkez iidir inşallah.. çok fazla takip edemez oldum. konularada fransız kalıyorum... :1no2:akşamları girebiliyorum sadece oda eşiım tarafından kısıtlanıyoo... alıyo elimden laptopu:(
geç saatlerde bilgisayar bana kalıyo ozamnda kimsecikler olmuyoo...
ama gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum...
beni unutmayınn:utangac:herkeze ii akşamlar....hihoyyyt

sağol canım bende faranjit olmuşum . çocukluktan beri belalı hastalığım zaten ıhlamur ballı sıcak su falan içtim ama banamısın demedi .boğazlarım felaket durumda anlaşılan banada doktor yolu gözüktü

canım vücudunla bir alay m,kropla gezeceğine al ilacı kurtul
uzun süre hasta olman da sağlıksız bir durum bebekiçin.çok geçmişolsun bilirim acısını canım bol bol meyve de ye

iyiakşamlar reyhancım seni biz unutmayız da sende kendini unutturma kandır kocişini kap laptpu
gerçi benimki gelse bende dokunamam laptopa ya sen gene de takıl bize canım

iyiakşamlar reyhancım seni biz unutmayız da sende kendini unutturma kandır kocişini kap laptpu
gerçi benimki gelse bende dokunamam laptopa ya sen gene de takıl bize canım

deminden beri başımda almak için ama bu sefer inat ettim vermiyorum:)))
bebişimde bende iiyiz bu aralar ama öyle tekmelemeye başladıkii bazen korkuyorum dışarı fırlayacak diye çokfazla hareketlendi ve çok güçlü tekmeler atıyoo:emir_bebek:
sizlerde de ölemii

biz geldiikk:)
arkadaşlar benim kız 3 gün falan çok durgundu ama iki gündür maşallah bi haller oldu hava kararınca başlıo dün 3 'tü hala depreşiodu içimde soona uyumuşum ben,olur mu bööle şeyler??

barcli,nazlıcan ben de gerginim özell,ikle yanlar çok acıo:((
ubb ii bak canım kendine..
reyhan bak ne güsel demiş nazlıcan kandır kocişi:))

benim iki gündür hareketleri yok denecek kadar az erhalde hastayım diye.doktor yedi aydan önce hergün oynamaz endişielenme dedi ama yinede insan tedirgin oluyor işte sabah oynadığını hissedince oturup ağladım bide kızdım sen anneni ne kadar üzüyorsun diye bana küstü heralde yine oynamıyor.
inanna sağol canım dikkat ettim böyle oldu birde dikkat etmeseydim ne olacaktı m bilmiyorum: )

deminden beri başımda almak için ama bu sefer inat ettim vermiyorum:)))
bebişimde bende iiyiz bu aralar ama öyle tekmelemeye başladıkii bazen korkuyorum dışarı fırlayacak diye çokfazla hareketlendi ve çok güçlü tekmeler atıyoo:emir_bebek:
sizlerde de ölemii

ay bu ara benimki ya çok aşağıdan yada tam göbeğimin üstünden tekmeliyo bazen öle bir vuruyorki irkilip sıçrıyorum.hele evvelki gece sanki sabaha kadar tekmeledi içeride partimivar oğlum uyuda bende uyuyayım diye konuştum ne çare dans ediyor sanki:teytey:

Back
X