Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elagülce sen memursun canım en azından doğum iznin bitince bir süre daha ücretsiz izin alabilirsin , sonra da bakıcıya daha rahat verirsin biraz büyümüş olur
evet canım zaten heyet raporu alabilirsem yıllık izin ücretsiz izinle 1 yaşına getirip öyle işe başlarım ama bakalım kaydirigubbakcemile5
kalkmakla alakası yokki güzelim bi süre yanında olması lazımki sürekli gözün sütünde oluyosun bebkler bazen nefes almayı unuturlarmış bide tabii bana göre en büyük faktör kusması yani kusmuyğuyla boğulan çok bebek var allah korusun
merhaba kızlar işten yeni geldim artık zor geliyo işegit gel hafta sonlarını iple çekiyorumhihoyyytişyerinde herkes doğum yapınca napıcaksın kim bakıcak diye soruyo :1shok:bakıcı tutucam diyorum herkes kafamı karıştırdı-tatlicadiarzu-bakıcı defşet haberlerini anlatıyolar benim kayınvalidem ve görümcem h-tatlicadiarzu-hevesli ama bakmaya ama ben onlara lafımı söyleyemem diye baktırmam diyodum ay ben kimse kucağına alsın bile istemiyorum yaaa:1no2:napıcam :1shok::1shok:
ekinsu sen olayın yakın takipçisiydin.
hastane olayı vardı ya... dava açacaklarmış bana :))
olayı yalanlamışlar aile ile görüşmüşler göya ailede yalanlamış olayı...
personelle görüşmüşler böyle bir şey yaşanmadı demiş onlarda :))
ne ilginç bir cevap dimi... biz zaten annem eşim ben rüya gördük :))
ay valla çok şaşırdım özürleri kabahatlerinden büyükklava:utanmasaler sizi suçlicaklar :1shok:
ekinsu sen olayın yakın takipçisiydin.
hastane olayı vardı ya... dava açacaklarmış bana :))
olayı yalanlamışlar aile ile görüşmüşler göya ailede yalanlamış olayı...
personelle görüşmüşler böyle bir şey yaşanmadı demiş onlarda :))
ne ilginç bir cevap dimi... biz zaten annem eşim ben rüya gördük :))