2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazlıcan selam canım valla bende çok özledim,nasıl alışmışız buraya yaa..
allah bağışlasın kızını çok tatlı canım..
site çökmedide ağır açıldığı için server taşıması yapıldı sanırım..inşallah bundan sonra iyi olur sorun çıkarmaz bize :))

ooo kızlar erken davranmış sitenin açıldığını görmüşler :))

ekinsu barcli gözünüzaydın canım bebekleriniz iyimiş..ha gayret kızlar az kaldı allahın izniyle sağlıkla tamamlayalım şu son günlerimizi..
nazocum sanada allah kolaylık versin çok zor ev taşımak..

gerçekten buraya fena alışmışoz kızlar.hepinize kızıma övgüleriniz için teşekkür ederim.
barçlı ekinsu maşallah ne güzel büyümüş minik bebişlerimiz öle iyi olmalarına sevindim.
nazo adaşım çok kolaygelsin canım kalan işlerini kendini yormadan bitirirsin inşallah

kızlar siteye de giremeyince birde evde olunca ben bebişe bir atkı ördim 3 günde biliyomusunuz kendi kendime dedim sitenin kapalı olması bir buna yaradı yoksa nilsu'nun dediği gibi bilgsayarın başından kalkmıyorum:roflol:

merhaba bayanlar şükür kavuşturana kaç gündür çıldırıyodum allaha şükür kavuştuk bu arada hepinizin hayatımda baya büyük yeri olduğunu anladım hepinizi öpüyorum

mrb kızlar nihayet kavuştuk biz de iyiyiiz kızımla o tekme atıyo ben yemek yiyorum o tekme atıyo ben odasına gidiyorum öyle geçiyo zaman:)
ekinsucum ben haftasonu academici ziyaret ettim, hemşirelerle falan da görüştüm bebek bezi hasta bezi bebişin ilk giysilerini fln veriolarmış hatta süt sağma aletleri de varmış sadece kendinize 2gecelik, pijama hiç önermediler, emzirme sütyeni çamaşır bi de bebiş hastane çıkışı getirin dediler çok cici hemşireler çok beğendim hastane de güzel, fiyatları da sormadıysanız söliim sezeryan normal farketmiyo prof giriyosa doktor dahil 4.6 dediler

hoşgeldin alisha bende dün bir internet sitesinde okudum bu haftalarda doğum yapacağın yeri araştırım ücret bilgilerini öğrenmek gerekiyormuş.sen öğrenmişsin bile çok da güzelmiş imkanları fiyat da sanıyorum hepsi nakit olduğunda öyle değilmi? hani sosyal güvencen bişi ödemiyormu diye merak ettim

merhaba alishacım benim oğlanda karnımda yüzüyor sanki dalgalanıyor durmadan, hastane için verdiğin bilgilere teşekkür ederim bende sormayı düşünüyordum iyi oldu

slm kizlar herkese...ya kac gundur siteye giremiyorum ne oldu da gitti...neyse sonunda geldi ya:)) nasil da alismisim buraya ne yapacagimi sasirdim site gidince:))))

nakitmi bilmiorumki cnm özel sigortalar geçiyo çoğu, ama benim yok maalesef öle olunca ne kadar bilmiorum, odalar da 2 çeşit bi suit bi normal oda var bu fiyat normal odada 2 gece için ama inan 2si arasnda hiç fark yok sadece suitte bi duvarla refakatçi koltuğunu ayırmışlar.odada dolap buzdolabı plazma var ve çok şık hemşirelerde süslü püslü makyaj malz getirin diolar:) hemen doğurasım geldi.odaların süsünü püsünü götürüoruz orda hizmetliler yerleştiriyo

çok güzel walla alisha cım bende sabırsızlanmaya başladım doğıum için 3 gündür bebeğin bütün cicilerini yıkayıp ütülüyorum anca bitti ben ağır ağır yapınca çekmecelere de bir güzel yerleştirince bende sabırsızlanmaya başladım.neredeyse herşeyi hazır oğlumun.sağlıkla doğsalar da görsek bebişlerimizi

kontrollerimede oraya gidiyorum zaten.daha baştan beğendim bu hastaneyi personeli de çok sıcakkanlı gerçi alisha nınkiler gibi çok süslü değiller ya :)) idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…