2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar siteye yenilikte yapılmış altta kimlerin sayfada olduğunu görebiliyoruz

ayyy meraba hanımlar:))
sabah da bi mesaj atmıştım ama soona gene giriş yapamadım ama silinmiş o yazı..
neyse çok sevindim ben de ,sizlere kavuşmak çok güzel,iiki vaesınız gerçekten..
dün tek bağlantımız die marsg'ı arayacaktım ama hadi biraz daha bekliim dedim,nası vereceğiz mail adreslerini,yasak diil mi burda??
ha bu arada koca bebişlere maşallah,işallah bizimkilerde sağlıklıdır:))cuma ben de gideceğim çok özledim kurbaamı:))

İnanna merhaba, bende aynı şeyi düşünmedim değil bende bir kaç gün bekleyim de öyle marsg ile bağlantıya geçeriz belki benim gibi düşünenler vardır dedim yanılmamışım demekki

ekinsucum aslında herşeyi bilmek insanı daha evhamlı yapıyor da ben biraz rahat olmaya gayret ediyorum yoksa herşeyi bilince hep kötü olasılıklar aklıma geliveriyor.
inanna hoşgeldin canım msnlerimizi özelden verebiliriz arkadaş listesine ekleyip birbirimizi

Kızlar merhaba uzun zamandır siteye giremiodum
Umarım herkes çok iidir
Bu okulların açılması bana hiç yaramadı
Ev boşalır boşalmaz bende onların peşinden kendimi sokağa atıodum
inanın siteye giremiyeşimin tek sebebi gezmek
En son geçen hafta Cuma günü çocukların ardıdan atladım arabaya karşıya Bağdat cd. gezmeye nitekim bi güzel gezdim.Eve geldim çocukları okuldan alıp arkadaşıma kağıt oynamaya gidicektim.
Neyse herşey ii hoş lavaboya gittim bide çamaşırım da ne görim.Doğum nişanı daha önce duydunuzmu bilmiorum sümüksü yoğun bi akıntı.Bu akıntı genelde doğuma bikaç gün kala gelior.
Hemen doktorumu aradım bana vakit kaybetmeden gelmemi söyledi.
Bende kimseyi aramadan apar topar çıktım.Bendeki düşünce hiçbişeyim yok kimseyi panik yapma doktordan sonra yine arkadaşıma gidicem nasıl olsa.
Gider gitmez bana hemen bi fitil verdi daha sonra nst'ye bağladı.Nst bağlıyken karnım kasılmaya başladı meğerse doğum sancılarım başlamış beni apar topar hastaneye yatırdılar.Neye uğradığımı şaşırdım 4 gün hastanede yattım.Yediim iğnenin serumun ilaçların haddi hesabı yok.Hertarım delik deşik.ALLAH'a şükür doğumu durdular.İnanın geceleri her yarım saatte bi hemşire gelip ya serum ya iğne yada ilaç veriodu gerçekten çok çektim.Dün çok ısrar ettiğim için doktor beni bıraktı ama kesinlikle yataktan çıkmam yasak sadece ihtiyaç için kalkabiliorum.Ne olur kendinize çok ii bakın.
Ne kadar yazmışım umarım başınızı ağrıtmadım.

blooms cnm çok geçmiş olsun allahtan atlatmışsın çok sevindim bi yandan da çok üzüldüm
keşke yormasaydın kendini bu kadar ama sende istemezdin böle olmasını ahh cnm ii ki durdurmuşlar doğumu tekrar geçmiş olsun
aman kızlar hepimiz dikkat edelim kendimize

merhaba arkadaşalr nasılsınız biz iyiz kızımla ağırlaşmaya başladık çoraplarımızı giyerken karnım acıyoo artık sizinde öylemi blooms geçmiş olsun cnm

Saol canım lütfen çok dikkat edin.Ben çok havalara girmiştim gördüm günümü.Aman kendinizi yormayın.

canım ya tam ooo ne güzel geziosun diyecektim sonu ne oldu..çok geçmiş olsun ..nişin olduğunu nasıl anladın ben onu merak ettim bi belgeselde kadının yanılmıosam 6 aylıkken nişanı gelio ve 36-37 haftaya kadar uzattılar doğumu merak etme ama kalkma hiç..(national'ın belgeseli kadın yunus eğitmeni,izlemek istersen)
çok çok geçmiş olsun tekrardan..

slm kızlar,
ne zaman açılmış site ya,bir kaç gun açılmayınca bende bakmıodum son zamanlarda,
ama inanın hepinizi merak ettım ,kaybettık bırbirimizi die uzuldum,bir tek montesori ile haberleşebildim,onunla daha önceden almıştık adrslerımızı,umarım herkes iyidir,
blooms geçmış olsun canım aman dıkkat et kendıne sonuna geldk artık
bende şeker sonucumu bugun alabıldım daha,160 çıktı,140 sınırmış,kendı dr ma gösterıcem bakalım ne diecek,herkese iyi geceler

heyoooooooooooo acılmıs sitemiz:teytey::sm_cool:
ayyy cok özledim hepinizi...
herkesi çok merak ettim acaba doguran oldu mu diye düşünmedim degil...
benim evde de tadilat devam ediyor pazartesi tam anlamıyla bitmiş yerleşmiş olcam...
ama pazartesiye kadar giremeyebilirim de...
blooms seni çok merak ettim cok gecmiş olsun ....ben banyo yapan ustaları katlettin sandım... aman sen iyi olda dikkat et kendine...
neyse kızlar ben cıkıyorum giremeyebilirim bir süre...iyi bakın kendinize...

Blooms geçmiş olsun canım bizde epey merak etmiştik seni yazını okurken sonlara doğru heyecanlandım valla dedim şimdi doğurdum diyecek neyseki Allahtan zamanında müdahale etmişler tekrar çok geçmiş olsun

merhaba arkadaşalr nasılsınız biz iyiz kızımla ağırlaşmaya başladık çoraplarımızı giyerken karnım acıyoo artık sizinde öylemi blooms geçmiş olsun cnm

:))çorap giymek bizim evde de skeç tadında geçio,şekilden şekile giriorum vallahi:))
bi de geceleri öok hareketli olmaya başladık biz ,hiç uyuyamıorum artık..ayrıca hep,her an yemek istiorum ve bebeğimin hiç gelişmediğini düşünüorum..1,5kg civarında bebekleri olan anneler size sesleniorum:karnınızda o kadarlık bi bebek olduğunu hissedio musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…