2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm ezracim hosgeldin,sendeki agrilar bende de var inan...dogru duzgun uyuyamiyorum,oturamiyorum,kalkamiyorum.gittikce zorlasiyor benim icin...aniden bicak saplanmasi tarzinda agrilar oluyor ama dinlenince geciyor Allahtan...daha 2,5 ayimiz var Allah yardimcimiz olsun ...

ya kızlar sarısın baba esmer anne sızce hangısı agır basar bu durumda :)

özleeemm bizde de aynı durum var sarı baba -esmer anne :roflol:
eşref saati dizisinde var ya dedim eşime bebek sarı olursa aga sensin kara olursa benkaydirigubbakcemile3

benim dayım esmer yengem sarışın mavişti, 3 çocukları var 3 üde sarışın maviş

ablamda eniştemde esmerdi ama yeğenim sarışın mavi gözlü babaneye benzedi

slm kızlar,nasıl gidıo bakalım,
montesorı çok geçmış olsun canım,cumadan berı sana baktım merak ettım bişeymı oldu die,aradım cevap vermedın,şimdi sıteye bakabıldım,aaa bide ne kaza yapmışssınız,allahtan bişey olmamış ya,allah korumuş,orda görduklerını düşünmemeye çalış bence bebeğinde etklılenmesın,
nazlıcan,demek senınle geçen sene aynı yerlerde dolaşıomusuz,bende silvandayken sık sık lojmana gelırdım hafta sonu,benım için parıse gelmek gibi bişey oluodu sılvandan sonra:))babamdan dolayı askerı kartım var,birde çocukluk arkadaşım da lojmanda oturuodu,onlarda kalırdım sık sık,bu yaz onlarında tayını çıktı da kurtuldu ordan şimdi antalyada,o da 2. bebeğini yenı doğurmuştu orda eşide sık sık göreve gıdıodu tek başına kalıodu hep oda belkı tanırsın,gerçi çok kalabalık orası ama,ismi meltem eşide tufan ,hatta onlarında bır hemşire arkadaşı wardı lojmanda,eşi astsubay,dağ kapıda özel bir hastane wardı ismini unuttum,orda çalışıodu,bide sen çıkarmışssın:)))) neyse allah kurtarsın senı oralarda,ınsanın psikolojısını çok bozuo,hatırlarmısın geçen sene baya olaylar çıkmıştı teroristın cenazesınde,lojman kapanmıştı giren çıkan olmadı o zaman,heryerı yağmaladılar,kaç senenız kaldı orda daha?
marsg nasılsınm güzelim ,isim bulmusunuz ezgı,bız hala bulamadık ya çok sinir bozucu:(((,
bu arada benımde acayıp sırt ağrılarım ve kasık ağrılarım başladı,sankı kasıklarıma bıçak batırıolar gibi felaket ağrıo,zar zor yuruorum acıdan,sizdede war mı acaba böle durumlar?

selam ezracım ne yazıkki canım ben çıkmadım o hemşire :roflol: cidden çok komik olurdu :roflol: biz şükür o lojmanın kapatıldığı zamanlarda burda değildik (tekirdağdaydık)geçen yaz geldik önümüzdeki yaza da gidiyoruz kısmetse.burda bazen bende çok bunalıyorum hele kışın dersane önünde patlayan bombaya yakınen tanık oldum patladıktan 1-2 dak sonra çok yakınından geçtim mecburen hala gözümden gitmiyor o görüntüler.hergün kullandığım yoldur hala düşün.neyse az kaldı.yaza gidiyoruz.ben ofisteki lojmanda oturuyorum bu arada.bilirsin belki.sen neden silvandaydın?:1rolleyes:

selam ezracım ne yazıkki canım ben çıkmadım o hemşire :roflol: cidden çok komik olurdu :roflol: biz şükür o lojmanın kapatıldığı zamanlarda burda değildik (tekirdağdaydık)geçen yaz geldik önümüzdeki yaza da gidiyoruz kısmetse.burda bazen bende çok bunalıyorum hele kışın dersane önünde patlayan bombaya yakınen tanık oldum patladıktan 1-2 dak sonra çok yakınından geçtim mecburen hala gözümden gitmiyor o görüntüler.hergün kullandığım yoldur hala düşün.neyse az kaldı.yaza gidiyoruz.ben ofisteki lojmanda oturuyorum bu arada.bilirsin belki.sen neden silvandaydın?:1rolleyes:

hııııı benım lojman hava lojmanı havaalanının yanındakı,orası çok büyük ayrı şehır gıbı,senın lojmanda gecen sene kalorıfer kazanı patlamıştı orasımı ?neyse az kalmış azcık daha sabır,ben silvanda 1.5 sene kalmıştım öğretmen olarak olaraya çıkmıştı tayınım,sonra eş durumundan izmıre geldım şükür, o günleri düşünmek bile istemıorum:1no2:

benim boğaz ağrım iyice arttı kızlar.yarın ilk iş doktora gideceğim.bugün bizim ofise gelen bi kadın doğum uzmanına sordum iğnelik olmuşsun sen kesin antibiyotik alman lazım dedi.içmezsem daha kötü olurmuşum

ezra hoşgeldin bayramda adanaya gitmiştin değil mi nasıl geçti yolculuk yordu mu

nazlıcan iyice dinlen yorma kendini yatarken sıcak ballı süt iç canım

selam kızlar montesori çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi:Saruboceq:benim arkadaşım çapada doğum yaptı görümcem göztepe hastanesinde dr.lar hemşirelerden çok memnundu herkese çok iyi davranıyolardı diye hep anlattılar çok yardımcı oluyolarmış seni kazadan çok hastanedeki yaşadığın olaylar kötü etkilemiş canım Allah oğluşunu da senide eşine bağışlamış tekrar geçmiş olsun a.s.

hııııı benım lojman hava lojmanı havaalanının yanındakı,orası çok büyük ayrı şehır gıbı,senın lojmanda gecen sene kalorıfer kazanı patlamıştı orasımı ?neyse az kalmış azcık daha sabır,ben silvanda 1.5 sene kalmıştım öğretmen olarak olaraya çıkmıştı tayınım,sonra eş durumundan izmıre geldım şükür, o günleri düşünmek bile istemıorum:1no2:

evet canım o kalorifer kazanı patlayan lojman ben o olayda da yoktum burda.şimdi o binanın yerinde güzel bir park var.Allahtan bende ailemle burdayım yanlız olsam hiç bunalımdan çıkmazdım.
esra teyzesi kızım sana bu gülümsemeyi gönderiyokaydirigubbakcemile2 :emir_bebek:

ezra hoşgeldin bayramda adanaya gitmiştin değil mi nasıl geçti yolculuk yordu mu

nazlıcan iyice dinlen yorma kendini yatarken sıcak ballı süt iç canım

hoşbulduk canım
ewet adanaya gitmiştik,yorulmadım canım uçakla 1 saat 10 dk suruo çunku,sankı izmırde şehır içinde gider gibi gittik,annemle geçırdık bayramı guzeldı ama çabuk geçtı işte,
sen nasılsın nasıl geçtı bayram

evet canım o kalorifer kazanı patlayan lojman ben o olayda da yoktum burda.şimdi o binanın yerinde güzel bir park var.Allahtan bende ailemle burdayım yanlız olsam hiç bunalımdan çıkmazdım.
esra teyzesi kızım sana bu gülümsemeyi gönderiyokaydirigubbakcemile2 :emir_bebek:

yerım ben onun gülümsemesinihihoyyyt
isim bulabıldınızmı ya,bizde hala tık yok ,herkes kızıo artık bıze,ama napalımm bulamıoz,
bu arada benım kızım acayıp hareketlı hiç durmuo ya,nasıl ittirıo bır görsen dışardan acayıp bellı oluo,senınde çok hareketlımı

evet lojman canım ama o da biz gelmeden önce olmuş.şükür ki ben ailemle burdayım eşimle kızım olmasa kafayı yerim heralde bu kadar uzak yerde
esra bunu sana kızım yolluyo: :emir_bebek: kaydirigubbakcemile2

saol canım ben iyiyim bayramda bende bursaya annemlere gittim her zamanki telaşe içinde geçti iyiydi yani

annelerın yanında çabuk geçıo ya zaman,bıde bayram telaşıda olunca,nasıl karnın büyüdümü,bugun okuldakıler 1 haftada farketmış karnın daha buyumuş dedıler,ben anlamıom ama

annelerın yanında çabuk geçıo ya zaman,bıde bayram telaşıda olunca,nasıl karnın büyüdümü,bugun okuldakıler 1 haftada farketmış karnın daha buyumuş dedıler,ben anlamıom ama

herkeze selamlar bayanlar....
herkez iyidir umarım..
bu haftalarda 2gün bile farkediyo sankiii.. şu birhaftadır bende çok büyüdüğünü hissediyorum.. herkez banada öyle söylüyo şu bir haftada göbeğin kocaman oldu die:CüvCüv:

ii akşamlar hanımlar:))
gündüz ben de giremedim hep sorun verdi .
montesori canım çook geçmiş olsun,gerçekten verilmiş sadakan varmış,Allah beterinden korusun,işallah psikolojik etkisini de hemen atarsın üstünden,devlet hastanesi çok güç Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ii akşamlar:)

elagülce cok haklısın beni hastanede gördüklerim mahvetti kaza degil...neyse cok sükür iyiyim
inanna walla verilmiş sadakamız varmıs haklısın...
ekinsu nbr canım görüşemedik...

herkeze selamlar bayanlar....
herkez iyidir umarım..
bu haftalarda 2gün bile farkediyo sankiii.. şu birhaftadır bende çok büyüdüğünü hissediyorum.. herkez banada öyle söylüyo şu bir haftada göbeğin kocaman oldu die:CüvCüv:

ewet canım ya hergun dahada farkedıo,artık paytak paytak yuruorumhihoyyyt

Back
X