2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ben varım esracım napıyosun

iyiym canım saol sen nasılsın,hayırlı olsun bebeğin mobilyasını almışsınız,
bizde bugun eşimle kemeraltına gittik,ne war yok nerden alıcaz fiyatlar nasıl dıe bakındık,bikaç body ,bıde alt ve eldıven falan aldım ufak ufak,yatak ve uyku setlerıne baktık,bu ayın sonuna doğru tamamlıcaz artık hepsini inşallah,
sen yaptınmı alışverış,

bende iiim cnm yaa çok saol..
ii yapmışsınız allah kullanmak nasip etsin inş bebişinin cicişlerini ben alışverişi yaptım kıyafet olarak eksiğim kalmadı bugünde yıkamaya başladım bu hafta içi ütüler yerleştiririm artık dolabına...bi kaç eksiğim kaldı onlarıda alıcam çantamı hazırlarım artık bi beklemek kalır..
isim konusunu naptınız bizimki naz olcak büyük ihtimal

bende iiim cnm yaa çok saol..
ii yapmışsınız allah kullanmak nasip etsin inş bebişinin cicişlerini ben alışverişi yaptım kıyafet olarak eksiğim kalmadı bugünde yıkamaya başladım bu hafta içi ütüler yerleştiririm artık dolabına...bi kaç eksiğim kaldı onlarıda alıcam çantamı hazırlarım artık bi beklemek kalır..
isim konusunu naptınız bizimki naz olcak büyük ihtimal

maşallah canım inşallah iyi günlerde giyer hepsini,
ama şimdiden yıkamak için erken deilmı,kokuları ucup gider o zamana,
isim konuısunda o akadar rahatızkı,halaa bir isim bulmuş deiliz,inşallah doğuncaya kadar bulucaz

saol cnm amin inş
hazırlayım ben herşeyinide ne olur ne olmaz dolapta bişi olmaz sabun da alırım her yere onlar da kokutur çamaşırları dalinin sabunlarından alim dedim..bulursunuz daha var vakit nasılda kontrolün ne zama şeker yüklemesi yapıldı mı

kızlar ben artık ne rahat oturabiliyorum ne yatabiliyorum herşeyim kısıtlanıyo ayağa kalktığımda belimden doğrulmak için beklemk zorunda kalıyorm napıcaz böle yaa

bende öyleyim barclicim hele yattığım yerden zor kalkıyorum, sağa sola dönerkende zorlanıyorum yürüyüşümde değişmeye başladı zaten

ezra, zeynep hoşgeldiniz , ezra bende yıkadım eşyaları ama bez kutu almıştım kapaklı onlara yerleştirdim

hoşbulduk canım,
ne biliim bana erken gibi geldı sankı,benimde son ana kalmış olacak işlerım,siz bitirmişsinz
canım sen hastane çıkışını kaç tane aldın

geçicek cnm mecburen yapacak başka bşi yok

evet cnm az kaldı kuzucuklarımıza kavuşmamıza:CüvCüv:hihoyyyt:emir_bebek::lepi:

İyi geceler kızlar,
Az önce misafirlerimiz vardı.Onlar gidince bir girip bakayım dedim.Sağolsunlar, erkekler mangalı yaptı, bayanlar salatayı. Bana sadece, masayı hazırlamak kaldı.Ondada yardım ettiler zaten.Hep hamile mi olsak acaba diye düşünüyorum böyle durumlarda:roflol:

kuzi maşallah kızın büyümüş hayatım. Sende 1 ayda bebişle beraber iyi kilo almışsın:))))

ramitep seni hatırladım, listemizde de adın var, ama arada gir sende, uzun zaman geçiyor aradan.

Ben bebişin kıyafetlerini biraz daha zaman geçsin, herşeyi tamamlansın öyle yıkayayım istiyorum.

Ezracım nasılsın, çalıştığın için akşamları giriyorsun , pek fazla görüşemiyoruz. Nasıl kemeraltında fiyatlar_?

Barçlı bende gece- gündüz rahatsız olmaya başladım. Ne oturabiliyoruz doğru dürüst, ne yatabiliyorum.

Kızlar hastane çıkışı dediğimiz şeylerin özelliği ne _?Daha önceden yoktu böyle şeyler de, şimdilerde sürekli duyuyorum, fiyatları da maşallah uçuyor:utangac:

hayırlrlı geceler bayanlarr
bencede biran önce alsak çok iyi olucak bebişleri kucağımıza..
penguen gibi yürüyorumm artık,, geceleri zindan oldu.. bi su için bi tuvalet kaç kez uyanıyorum..gitgide zorlaşıyo..
Allah kolaylık versin hepimizede

ben hastane çıkışı 1 tane aldım, Waterfulcum hastane çıkışında 1 iç zıbın 2 adet alt üst takım şapka eldiven önlük battaniye var ben 55 liraya aldım idil babyden

waterfull valla cnm her şeyi takım oluyo ondan diyolar sanırım battaniyesi herşei içinde benimkinde yeleği battaniyesi 1 tane patikli takımı 1 tane normal pijama takımı göbeğini bağlamak için bez eldiveni zıbını alttan çıtçıtlı badisi ter bezi bile var..annem aldı benimkinde 50'di sanırım fiyatı ama bir sürü şeyi var içinde..

Back
X