2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın kızlar.
siteye bir gün girsem, öteki gün bir şeyler oluyor giremiyorum, o yüzden karabatak gibi bir çıkıp bir kayboluyorum.:roflol:

günaydın hanımlar,

ağrıları olan arkadaşlarımıza gecmiş olsun, bebişlerini sağlıklı gören arkadaşlarımızında gözü aydın.

bende üşütmüşüm bu gece hiç uyuyamadım 6- 7 kere uyandım, valla dediğiniz gibi zor günler geliyor iki gündür bel ağrım oluyor tam kuyruk sokumum ağrıyor. allahım tez zamnd ahepimizi kurtarsın inş.

handecim maltepe de ebeşin üst tarafında oturuyorum, işyerimde kayalrkentde, maltepe pazarına yakın

uzun zamandır giremiyordum sayfalarca yazı birikmiş okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.. 4-5 gündür karnımda sertleşmeler oluyor bazen alta doğru şiddetli bir baskı oluyor karnıma bir bakıyorum taş gibi olmuş, erken doğum belirtilerinden biri olduğu için çok korktum bugün doktora gidicem bakalım ne dicek... Sizde de oluyor mu??

Bugün bebişimi görcem , şeker ,kan ve idrar tahlil sonuçlarını alcam , kan uyuşmazlığı için iğne olcam, eğer ağır gelmezse bir de tetenozum var ama ikisini aynı anda yaptırmak istemiyorum. Tetonozu sonraya bırakcam sanırım.. ne çok işim var ya inşallah hiç birinde sorun çıkmaz.

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum:nazar:smrisk gecmiş olsun hayatıma.s.bugun bebegimizi görmeye gidicez ayyy cok heyecanlıyım sabah ailece yatak keyfi yaptık bir tekmeler attı sormayın cuma gitcektik kontrole eşim bugun gidelim çok özledim dedigamyoncuiremsusaat 5 te randevu zamanda gecmez şimdi....doktorla da sezeryan tarihini konuscam ocagın 2-3 gibi alsın isiyorum bebegi 37.haftada filan ...az kaldı heyecan dorukta herseyide hazır oglusumun gidip gelip esyalarını seviyorum kaydirigubbakcemile3 keşke karnımızdan küçük bir yer acsak kordonu içerde kalsa sevsek sevsek sonra tekrar yerine koysak ...kus kafesi gibi olmaz mılaelaelaelaelaeben deliyim galiba...eşim zaten diyo iki çocugum var büyüğü kız (yani ben:roflol:)küçügü erkek...

Sheeda tam tarif ettiğin şeyler bende de var karnımın sağında solunda altında topalanıyor sanki bebek çok sertleşiyor, ben bilmiyordum erken doğum habercisi olduğunu sor bakalım doktoruna bana da haber ver ben cumartesi gidicem bende sorarım , bende normal sanıyordum bunu demek değilmiş

günaydın kızlar herkese ii haftalar
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bebişleriniz hayırlı olsun
sheeda sende hoşgeldin cnm ağrılar bende de var bakalım drun ne diyecek...ii haberlerini alırız inş merakta bekletme bizi...

Smrisk dikkat et kendine geçmiş olsun çoraplarınızı çıkarmayın ayağınızdan kızlar gece yatarken bile daha ince çorap giyip yatın bence

Montesori hadi bakalım gör bebişini gelincede anlat dr mu dedi sana 37. haftada sezaryen yapalım diye

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum:nazar:smrisk gecmiş olsun hayatıma.s.bugun bebegimizi görmeye gidicez ayyy cok heyecanlıyım sabah ailece yatak keyfi yaptık bir tekmeler attı sormayın cuma gitcektik kontrole eşim bugun gidelim çok özledim dedigamyoncuiremsusaat 5 te randevu zamanda gecmez şimdi....doktorla da sezeryan tarihini konuscam ocagın 2-3 gibi alsın isiyorum bebegi 37.haftada filan ...az kaldı heyecan dorukta herseyide hazır oglusumun gidip gelip esyalarını seviyorum kaydirigubbakcemile3 keşke karnımızdan küçük bir yer acsak kordonu içerde kalsa sevsek sevsek sonra tekrar yerine koysak ...kus kafesi gibi olmaz mılaelaelaelaelaeben deliyim galiba...eşim zaten diyo iki çocugum var büyüğü kız (yani ben:roflol:)küçügü erkek...

ayy kız okurken ben bile heyecanladım ne güzel göreceksin bebişini bizde her sabah ailece yatak keyfi yapıyoruz....bakalım senin paşan kaç gr oldu bebişi neden erkenden aldıracaksın ki bekle suyun gelsin herşeyin normal biş şekilde olsun suyun geldikten sonra sezeryan oluverirsin kaydirigubbakcemile

smrisk geçmiş olsun çok dikkat etmek gerekio valla bizde tam kış aylarına denk geldik yaaa daha soğuklar tam başlamadan böle olduk

Sheeda tam tarif ettiğin şeyler bende de var karnımın sağında solunda altında topalanıyor sanki bebek çok sertleşiyor, ben bilmiyordum erken doğum habercisi olduğunu sor bakalım doktoruna bana da haber ver ben cumartesi gidicem bende sorarım , bende normal sanıyordum bunu demek değilmiş[/QUOTE

ay şimdi senide panik yapmayım benimki öyle sağda solda olmuyor tüm karnım taş gibi oluyo ve alta doğru baskı oluyo sanki çıkmaya çalışıyo :) doktordan gelince yazarım belkide kuruntu yapıyorumdur

doktor demedi erken alıncak diye de...normal tarih zaten 13 filan iki haftada filanda erken alınmıyo mu sezeryanda ocagın ilk günleri işte...38.hafta galiba ben 37.yazdım...yaaa son zamanlarda o hastanede yasadıklarımdan sonra normal dogum istemiyorum...hala kendime gelemedim geceleri onların kabus yüzlerini görerek uyanmaktan bıktım:(

ekinsu seninde bebek kocaman olmus masallah...bakalım bizim bebiş ne kadar oldu...doktorum kilolu bebegi de haftası önde olanları da sevmiyo gecen gittigimizde 2 hafta öndeydi bende sevinmiştim aaa ne güzel beslenmiş diye kızdı bana anlamıyorum bu kilolu bebek sevdası nerden dedi...inş.cok tombik olmamıstır da doktor amcamızdan azar işitmeyiz ...barcli sen en son kontrole kac haftalıkken gitmişin ne kadardı bebek...

ben de 27 haftalık hamileyim ocağın ilk haftası 40 haftam bitiyo normal doğum tarihi diye verdi doktor bence Montesori seninki aralık sonu veya ortası olur

ben de 27 haftalık hamileyim ocağın ilk haftası 40 haftam bitiyo normal doğum tarihi diye verdi doktor bence Montesori seninki aralık sonu veya ortası olur

aralık dogumlu olmaması için elimden geleni yapıcam sene kaybetsin istemiyorum ögretmen oldugum için sınıfımdan da biliyorum ay bile farkediyo inş.ocak dogumlu olur...

ne cümle yazmısım ama ...elimden geleni yapıcam:)sanki gelmek isteyen bebek beni dinler de:)

montesoricim bebiş büyük dedi dr ama ben onun dediğine inanmıyorum cumartesi kendi doktoruma gidicem onun dediği önemli bakalım, senin doktorun dediği doğru büyük bebekde küçük bebekte iyi değil en güzeli normal olanı

montesori ben geçen pzt günü gittim 27+4'düm bebişte 1200 grdı dr bana 50,100 gr fazla dedi

aralık dogumlu olmaması için elimden geleni yapıcam sene kaybetsin istemiyorum ögretmen oldugum için sınıfımdan da biliyorum ay bile farkediyo inş.ocak dogumlu olur...

bu sene kaybını bi anlamadım gitti, eşimde sene kaybetmesin aralıkta olursa da ocak yazdırmanın yolunu bulalım falan diyor :)) ben de sıkayım dişimi tutayım ocağa kadar hihoyyyt:teytey:

Back
X