2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

waterful ne tesadüf

ben 12 kasım doğumluyum annem 7 ocak.. ve başka tesadüfte eşim bana bilmeden 7 ocakta evlenme teklif etmişti ... bakalım bebişte bu tarihte mi gelicek :))

gerçi teyzem rüyamda gördüm 8 ocakta doğumun diyor ama :))) ananemle dedemin evlilik yıldönümüymüş 8 ocakta ananemde ona seviniyor :)))

herkesin kocası ekim doğumlumu galiba, benimkininde 20 ekim ne yapsam diye düşünüp duruyorum bende, ayrıca ben 30 aralık doğumlu biri olarak kızımın kesinlikle Aralıkta doğmasını istemiyorum inşallah ocağı bekler, özellikle kızlar için büyük kayıp oluyo yaş açısından

kuzi yıl kaybı konusunda haklısın az önce arkadasımla konstum ocak 15 de dogum yapaktı gecen yıl...tansiyon problemi oldugundan 15 aralıkta dogum yaptı ...ama ne yaptı etti ocak yazdırdı inş. bizde aralıkta dogum yaparsak ocak yazdırabiliriz...

Kızlar bende yarın sabah gidiyorum şeker testine bakalım 50 lik yaptırıcam, 1.5 ay önce yaptırmıştım iyi çıkmıştı ama dr tekrar istedi, o zaman şeker testinin rutin zamanı değildi ondan tekrar yapalım dedi bakalım ne çıkacak

kuzi yıl kaybı konusunda haklısın az önce arkadasımla konstum ocak 15 de dogum yapaktı gecen yıl...tansiyon problemi oldugundan 15 aralıkta dogum yaptı ...ama ne yaptı etti ocak yazdırdı inş. bizde aralıkta dogum yaparsak ocak yazdırabiliriz...

Çok uğraşmak lazım işte onun içinde, nüfus idaresi doğum belgesine göre nüfus cüzdanı çıkardığı için değişiklik yapmak çok zor, hile hurda bişeyler yapmak lazım :))

ay benim annem de oğlak burcuydu,31 aralık:))
oğlak kadını gerçekten farklı oluo,evcimen,sadık..
kocişlere en güsel hediye sizsiniz arkadaşlar,yanına bi de güzel yemek:)ohhh var mı daha iisi,benim kociş tatlı olarak da beni yio,daha ne olsun:))

Kızlar bende yarın sabah gidiyorum şeker testine bakalım 50 lik yaptırıcam, 1.5 ay önce yaptırmıştım iyi çıkmıştı ama dr tekrar istedi, o zaman şeker testinin rutin zamanı değildi ondan tekrar yapalım dedi bakalım ne çıkacak

İyi çıkar inşallah hadi bakalım

ekinsucum çok saol cnm
hadi bakalım hayırlısı ii haberlerini bekliyorum cnm inş çıkmaz şeker falan

merhaba hamişler biz kızımızı gördük bugün büyümüş bebeğim 1kilo 202 gr mış meleğim 33 cm boyu varmış maşşallah herşey yolundaymış çok şükür birde 28 haftalık gösterdi ilerde gidiyo birazcık doktor bana benzediğini söyledi pek hoşuma gitti :) kızımıza bugün birde oyuncak aldık ninili uyku arkadaşım var ondan çok şeker birde çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullandınız

yaa ekinsu şimdi ben kaç aylık hamileyim soranlara 7 aylık mı dicem senin iki kutucuk kalmıs ...ben soranlara altı bitiyor diyorum ...

inanna çok geçmiş olsun sana da valla ağrımayan yerimiz kalmadı gözüm korkuyo gelecek günler için daha da ağırlaşçaz

merhaba hamişler biz kızımızı gördük bugün büyümüş bebeğim 1kilo 202 gr mış meleğim 33 cm boyu varmış maşşallah herşey yolundaymış çok şükür birde 28 haftalık gösterdi ilerde gidiyo birazcık doktor bana benzediğini söyledi pek hoşuma gitti :) kızımıza bugün birde oyuncak aldık ninili uyku arkadaşım var ondan çok şeker birde çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullandınız

maşallah bebişe kocaman olmuş, ben henüz deterjan almadım ama sabun tozu almayı düşünüyorum

ramitep gözün aydın maşallah kızına...benim kızımda bana benziyo herkes bana benzitiyo eşim çok kıskanıyo :))) ben dalan roxy matikle yıkadım cnm sabun tozuyla yani..yıkadım şimdide ütülüyorum...yarın da yerleştircem dolabına sana da kolay gelsin

montesori evet 6 bitiyo 5 gün sonra 7 aylık olacaksın

Back
X