2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar merhaba, nasılsınız bugün ?

gripliler kervanına ben de katıldım çok şükür :))

waterfull canım güle güle kullanın koltuğunuzu iyi günlerde..

barcli evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha çok uzun uzunnn yıllar yavrularınızla birlikte bir ömür geçirin..

glitterfy032943920D38.gif
[/url][/IMG]

canım biz 750 ye aldık...

arabayı önce bu yukardaki gibi kullanıyorsun bebekken. çıkıyor o araba koltuğuda aynı zamanda...

sonra alttakini takıyorsun 2 yaşında falan

geçmiş olsun linaycım...

waterful tembellik etme git al bir pilde çek koy hadi :))) bugün geçmez yoksa kapkara hava yağmurda yağıyor :))

iyi geceler herkese

barcli nice senelere benimde ekimin beşiydi evlilik yıldönümüm .kızımıza alışverişe gitmiştik babasıyla bugün ben felakettim boğazlarım şişti birde dün aşı olmuştum kolumun ağrısından sabaha kadar uyuyamadım halada ağrıyor dün aşıdan sonra geldim ütü yaptım onuda etkisi oldumu bilmiyorum resmen kolum felç

çok saol cnm sizde eşinle nice mutlu yıllar geçirin inş
çok geçmiş olsun etkisi olmuştur cnm keşke yapmasadın ütü

iyi geceler bayanlar barclicim nice mutlu beraber seneler geçirin inşallah ben ilk evlilik yıldönümümde küçük mumlarla kocaman seni seviyorum yazmıştım salonun ortasına karanlıkta süper görünüyo bende yarın sabah bebişimin kontrolüne gidiyorum inşallah herşey yolundadır

amin cnm çok saol sizde geçirin inş gerçekten çok güzel bi fikir bende ayarlıcam artık bişilera.s.

kızlar merhaba, nasılsınız bugün ?

gripliler kervanına ben de katıldım çok şükür :))

waterfull canım güle güle kullanın koltuğunuzu iyi günlerde..

barcli evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha çok uzun uzunnn yıllar yavrularınızla birlikte bir ömür geçirin..

çok saol cnm amin inş hepimize nasip etsin allah uzun ömürler
sana da çok geçmiş olsun kış geldi herkes dökülmeye başladı valla dikkat et kendine

waterfull ii günlerde kullanmak nasip etsin allah çok güzelmiş

alisha merak ettik seni nerelerdedin

montesori hadi gözün aydın sorunsuz bi şekilde yapılır herşey inş

montesori sitede gezerken gördüm belki işine yarar :)

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kızlar hepinize selamlar sabahtan beri dışardaydım yeni geldim eve, sabah hastaneye gittim şeker yükleme için sonucumu aldım 107 normal çıktı , bakıyorum hava yağmurlu herkes pc başında kaynatmışsınız güzel güzel

linay bu tablo yarar işime sagol canım...marsg bebek arabanı cok begendim bizde eşimle onun araba koltuguna baktık zaten...bebek arabamız var sadece araba koltugu alcaz...ekinsuyu merak ettim 100 gr yüklemesi vardı bugun ...benimde seker tavan yapıyo doktoru aradım insülin oldum kahvaltı yaptım yine de düşmedi 148 dedim hazırlıklı ol aralık ortası gibi alırız bebegi dedi tutustum walla en erken ben dogurcam...birde gecen gittigimde bebege gecer mi diye sordum babada seker varsa geciyomus annede olan gecmez dedi ...dogumdan 5 saat sonra da sekerim normale döncekmiş eşimde takılıyo nerde ne yemek istersen emrine amadeyim diyo:))cikolata fabrikası diye bir film vardı beni öyle bir yere götürcekmiş yazık eşimde tatlı bişiy yemiyo canım ceker diye zayıfladı gitti adamcagız...

montesoricim üzülme belki bizim bebişlerde erken olursa 1 hafta filan hep beraber aralık annesi oluruz, hem bebişede geçmiyormuş ne güzel, doğum sonrası için şimdiden liste yap hepsinden ye canım

montesori cnm üzülme bebişin sağ salim dünyaya gelsin de gerisi önemli değil erken veya geç...1 ocak olan annişler bizimde doğum erken olabilir bizde hazırlıklı olalım ben aralık ayı girdi mi beklerim her an tetikte çünkü belli olmaz...bebişe geçmemesine çok sevindim bak bu ii haber doğumdan sonra çıkar acısını fazlasıyla hemde

ekinsu cnm çok sevindim şeker çıkmamasına gözü aydın demek ki yapısalmış kime benzicek acaba sizin bu zıpır oğlan var mı ailede iri yapılı

ekinsu cnm çok sevindim şeker çıkmamasına gözü aydın demek ki yapısalmış kime benzicek acaba sizin bu zıpır oğlan var mı ailede iri yapılı

olmazmı bizim ailede en ufak tefekleri benim , dayımız enine boyuna maşşallah oğlan dayıya çeker demişler çekicek herhalde

merhaba arkadaşlar benimde şeker yüklemem 157 çıktı doktor 10 gün sonra tekrar gel o süre içinde biraz dikkat et dedi ama benim eşimde birkaç seneden buyana şeker var acaba çocuğuma geçmez demi beni bilgilendirirmisiniz

ekinsu canım gözünaydın şekerin çıkmamış..inşallah sonuna kadar böyle güzel devam edersiniz..

montesori canım Allah sana çok çok sabır versin cidden zor iş ama neyseki az kaldı..hem bebeğinede geçmiyormuş ne güzel..aralık 15ten sonra ben de doğurabilirim seni yalnız bırakmıcam üzülme sen kaydirigubbakcemile
arkadaşlar bugün itibari ile tam 2 ayımız kaldı :bbo:

ekinsu gözün aydın canım valla süper.

ya montoseri haftamız aynı seninle... aramızda 1 ay mı olcak benim doğum 11 ocak görünüyor... bebeğe bişey olmıycanı bilsem erken alın derim bende bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma 87 günnn çokkkkk

Günler çabuk geçer kızlar artık kış geldi birde günlerde kısaldı anlamıyacağız bir bakmışız prensler prensesler kollarımızda cukcuk cuk mama yiyolar mis gibi kokuyolar yumuş yumuş gözlerle bakıyolar ayyy ne güzel ya allah isteyen herkese versin

Back
X