2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

barçlı smrisk lina çok teşekkür ederiz teyzeleri bende kıyafetlere baktıkça çok heyecanlanıyorum ya.zaman akıp gidiyor.az kaldı bebişlerimize kavuşmaya

Barclicim saol iyiyim bende işte evde vakit geçirmeye çalışıyorum öyle canım sıkılıyor, oğluş gelsede sıkılmaya vaktim kalmasa

smrisk hiç bilgim yok canım sivilceler hakkında

waterfulcum sağol canım.
smrisk büyük ihtimalle allerjik yada pişiktir.geçmezse doktoruna söyle sakın sıkma
bu arada göğüs ucu çevresinde de olabilir kızlar bu çok normal bizim burnumuzun almadığı bir koku saçıyor bu göğüs çevresindekiler.ve bu kokuyu bebek alabiliyor.hatta bir bebek doğduğunda annesinin karnının üzerine öylece bırakılırsa yan yatmış ve hafif bükülme ve kıvrılma hareketleriyle bir buçuk iki saat içinde memeyi bulup emmeye başlıyor.çok ilginç değilmi.aslında aynı hayvanlardaki gibiyiz doğduğumuzda .ben yine biraz kaçayım kızlar komşum aradı beni kahveye bekliyorlar.gelince doyumsuz sohbetinize devam ederiz

kızlar odamız geldi pis ve boş halini gösteriim size bitsin öle detaylı koyarım perdesi halısı cicileriyle.

aman amann alisha kızımızın odası ne güzelmiş böyle...ayy ayy sevsinler onu sağlıkla huzurla büyüsün inşallah odasında :))

alisha ben senin naz'ın olabilirmiyim lütfeeeeen çok güzel oda ya ben bile bu kadar bayıldıysam naz hanım çok sevecektir kesin.İnşallah sağlık ve mutlulukla kullanır bu cicileri

alisha ben senin naz'ın olabilirmiyim lütfeeeeen çok güzel oda ya ben bile bu kadar bayıldıysam naz hanım çok sevecektir kesin.İnşallah sağlık ve mutlulukla kullanır bu cicileri

naza almadıkki ben kendime aldımkaydirigubbakcemile3 bizim zamanımızda yoktu böle şeyler valla ilk önce ben oynıyım hevesimi alıyım 2 ay sonra doğabilir ya da istersen gelip kızımla oynayabilirsinizkaydirigubbakcemile2
duvarlara da bunlardan koycaz

alisha cnm çok güzelmiş valla kızının odası tam prenses odası gibi olacak eminim oda seveecektir

ekinsucum ben zeytinyağı sürüyorum göbeğime bacaklarım ne sürsemde çatladı göbeğim de yok ama bakalım inş da olmaz.sende sür olmazsa ii gelir

nazlıcan her an açılacakmış da düşecekmiş gibi ama görünüşü çok güzel bence kullanışlı olur neden olmasın diğerlerinden daha güzel bence

selam kızlar

linay işallah kızının görüşmesi iyi geçmiştir

nazo pançonu iyi günlerde giy çok kullanışlı bi şeye benziyor

ekinsu göğüsler için zeytin yağını8 bende duydum hartta bana doğumdan iki ay önceden sürmeye başla dediler

alisha nazın odasına bayıldım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

nazlıcan ne güzel şeyler almışsın bebişine iyi günlerde giysin canım

merhaba kızlarrrkaydirigubbakcemile2nazlıcan oğluşunun cicileri çok güzel güle güle giyer inşallah paşan:ecrin_bebek:alisha naz hanımın odası çok güzel valla bayıldım odasında sağlıkla huzurlu büyüsün prensesin kaydirigubbakcemile3linay cım kızım maşallah çok güzel eminim görüşmeden olumlu sonuç alır inşallah ilerde eğitimiyle birleştirip çok başarılı olur a.s.ya smrisk sen nezamana kadar çalışmayı düşünüyosun canım 32 haftadan sonra 5 hafta çalışıp aktarılıyorya o yüzden soruyorum ben karar veremedim kimileri izne ayrıl diyo sizler ne yapcaksınız:uhm::uhm:

Back
X