2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

alisha geleyim beraber oynayalım odada halı da süper ya,umarım bulursun
uzun beyaz bulut ela gülce teşekkür ederim inşallah aldıklarımızı hepimiz güzel günlerde giydiririz.
elagülce bende memurum 32. haftadan sonra 5 hafta çalışıp doğum sonra kullanmak üzere aktaracağım doğumdan sonra daha uzun süre oğlumla ilgilenebilmek için

başımız sağolsun beş askerimiz şehit olsun

yine anaların yürekleri yandı yine babalar evlatlarını elleriyle mezara koyacak

slm kızlar nasılsınız bizim tadilat basladı ev dört duvar kaldı kapılarım bugun geldi çıkan pisliği anlatamam size fakat eşimin ustaları oldugu için temizleyip gitmişler yarında bayagı bir iş var cmt. boyacı giricek eve bende bütün gün kayınvaldemdeydim sanırım bir hafta da orda kalcaz :çok üzgünüm:sizleri de özledim az önce geldim eve birazdan cıkıcam...
alisha kızının odası cok cici güle güle kullansın...
kızlar sabahtan diyetisyene gittim toplam 5 kg almısım kadının gözleri yuvalarından cıkcaktı kaydirigubbakcemileayy naptım ki ben ayıma göre kilom cok normal dedim ama seni rahatsızlıgın var olmaz böyle sey dedi...yazdı yeni bir liste ...eski listemi bilen bilir zaten bişiy yoktu bu listem daha berbat günde içtigim iki su bardagı sütü sadece yarım cay bardagına indirdi peyniri azalttı peynir ve yumurtayı aynı anda yemicekmişim peynir aksamdan suya konulcakmıs kafamçokkarıştıbu kadar kiloyu nasıl almısım ...yediğim meyveyi bile fazla gördü 6 kasık sebzem 3 kasıga indi bulgur pilavı hiç yok ...birde demez mi 2 saatte bir ye aman ac kalma:mymeka:sanki ne zaman doyuyorum ki ...iğnemi günde 5 dozdan 3 kereye cıkardı bebeginde gramının fazla oldugunu duyunca bozuldu 40 dk. yürüyüş 30 dk bisiklet verdi ...ayyy zaten yediğim 2 gr bişiy birde bunları yakmak için dilim dısarda spor mu yapcam:dilcikar:artık psikolojim altüst oldu ne yesem agzıma ne atsam düşünüyorum iner mi cıkar mı vücudun yararlı seyleri bile yuttuktan kısa bir süre sonra sekere ceviriyomus ...cok mutsuzum cooookkk birde kayınvaldemde kalcaz 5 gün ...ben orda cok sıkılıyorum nette yok artık ara ara eve kacar yazarım sizlere ooohh beee döktüm içimi rahatladım...

montesori kıyamam cnm yaaa off gerçekten işin zor allah kolaylık versin ama napıcaksın mecburen bebiş için dayanacaksın allahtan az kaldı

montesori geçmiş olsun .biraz daha sık canını sonunda geçecek bugünler pinponetini kucağına alınca çektiklerin gözüne görünmeyecek bile

evinin işleri işallah çabuk biterde yerleşirsin tekrardan evine seni anlıyorum kayınvalidende olsa başkasının yanında kalmak zor

ii akşamlarrr:))
montesori canım ilk olarak sık dişini az kaldı diyeceğim Allahtan sadece hamilelikte yaşıosun ya hayat bööle olsa??ama bence bi diyetisyene daha görün çünkü az değil mi sanki porsiyonlar??evinde de güle güle otur işallah:)
alisha çok güzelmiş takımınız ilk fotoğraflarda bana acayip koyu ve abartılı gelmişti ama bu çok hoş:))
nazlıcan güle güle giysin işallah cicilerini valla ben de en çok hastane çıkışını beğendim bi sürrü şey var içinde:))kanguruya ben de baktım ama sanki ya düşürürsem izlenimi verdi bana .ilk mehmet ali erbilin karısında görmüştüm ,ona mı sorsak acaba??:))

montesori kolay gelsin tadilat işleri için, dietisyenini de anlamadım ben canım ya olmaz ki böyle senin süte ihtiyacın var diğer yandan spor yapınca bebiş zayıflıyacakmı da spor yap diyor, allah kolaylık versin sana canım

Merhaba kızlar,
Smrisk bende inönü caddesinde maltepe de minibüs yoluna çok yakın oturuyorum.
Kızlar 50 grlık şeker yüklemem biraz yüksek çıktı, şimdi 100 grlık yüklemeye gidecem, o nasıl oluyor yaptıran varsa anlatsın lütfen, inşallah bu seferki normal çıkar ya.:Saruboceq:
Montesori allah kolaylık versin canım , Diyetisyeninde çok gaddarmış doğrusu, hamile değilken bile doymam ben o kadarcık şeyle nasıl doyuracan karnını.

montesori canım bu diyetisyeni anlamadım ben okadar yemekle sen zayıflarsın sporda yapıcaksın bebek neyle beslencek onu yeme bunu yeme :1shok:valla anlamadım Allah kolaylık versin :CüvCüv:

Merhaba kızlar,
Smrisk bende inönü caddesinde maltepe de minibüs yoluna çok yakın oturuyorum.
Kızlar 50 grlık şeker yüklemem biraz yüksek çıktı, şimdi 100 grlık yüklemeye gidecem, o nasıl oluyor yaptıran varsa anlatsın lütfen, inşallah bu seferki normal çıkar ya.:Saruboceq:
Montesori allah kolaylık versin canım , Diyetisyeninde çok gaddarmış doğrusu, hamile değilken bile doymam ben o kadarcık şeyle nasıl doyuracan karnını.

hande geçmiş olsun benimde 145 çıktı ama dikkat et dedi senin kaç çıktıki 100 lük istedi:1shok:inşallah 100 lük değerin iyi çıkar canım :1hug:

montesori iştahlarımızın bu kadar açık olduğu zamanda bu kadar az yemeni istemesi işkence gibi bişey olsa gerek... Kendimi düşenemiyorum Allah yardımcın olsun

Hande inşallah 100 lük değerin normal çıkar

Ben şimdi bebişin kıyafetlerine bakıyordum , çok panik oldum kafam karıştı size danışayım dedim.. Önce bebeğe zıbın giydircez zıbın dediğim alttan çıt çıtlı olan bodyler. Benimkilerin bir kısmının bacak kısmı var çoğunluğunun bacak kısmı yok yani kilot gibi ... Sonra çorap mı giydircem onun üzerine ne giydircem ???? sonra hırka veya yelek mi giydirmek gerekecek.... Ay ben bu bebeği nasıl giydircem ona göre eksiklerimizi alcam zor işlermiş bunlar bir de günde kaç kıyafet değiştirmek gerekir???

montesori iştahlarımızın bu kadar açık olduğu zamanda bu kadar az yemeni istemesi işkence gibi bişey olsa gerek... Kendimi düşenemiyorum Allah yardımcın olsun

Hande inşallah 100 lük değerin normal çıkar

Ben şimdi bebişin kıyafetlerine bakıyordum , çok panik oldum kafam karıştı size danışayım dedim.. Önce bebeğe zıbın giydircez zıbın dediğim alttan çıt çıtlı olan bodyler. Benimkilerin bir kısmının bacak kısmı var çoğunluğunun bacak kısmı yok yani kilot gibi ... Sonra çorap mı giydircem onun üzerine ne giydircem ???? sonra hırka veya yelek mi giydirmek gerekecek.... Ay ben bu bebeği nasıl giydircem ona göre eksiklerimizi alcam zor işlermiş bunlar bir de günde kaç kıyafet değiştirmek gerekir???

bebeğe ilk önce çıtçıtlı badi sonra iç zıbın altına çorap üzerine patikli altlardan üzerinede ister tulum yada dış zıbın seti giydirebilirsin canım

hande geçmiş olsun inş 100'lük yüksek çıkmaz
bende yaptırdım anlatim sana şimdi 3 kere kan alıyolar ilk bi saatte 1 saat geçtikten sonra tekrar 2.yi 1 saat geçtikten sonra da 3.yü alıyolar..böle işte ben açlıkta aldırmıştım toplam 4 kere yani

ya bence herşeyi almayın yani 1 aylıkken çıkıp yeni cicileri beraber alabiliriz,daha keyifli olmaz mı??ben çok kıyafet almıorum bu yüzden ilk zamanlar idare etsin yeter gibi gelio,acaba doğru mu??

valla inannacim ben de senin gibi dusunuyordum ama guzel birsey gorunce dayanamiyorum...o kadar tatli seyler var ki hele de kizlar icin...hem ben bebekle sonra disari cikamam,burasi kisin cok soguk ve yagmurlu geciyor....o yuzden kisliklari aliyorum...yazlik hisbisey almadim zaten...

Back
X