2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Buraya bu kadar bağlandığımın farkında değildim, sizlere nasıl alışmışım büyük bir boşlukta hissettim kendimi.. Allah bir daha ayırmasın... umarım herkes bebişleriyle çok iyidir...

Ay valla ya bende acaba ne yapiyorsunuz diye hep düşündüm, çok üzüldüm valla ben artik kime sorucam karin ağrilarimi bel ağrilarimi, şükür le rolsun sayfa düzeldi, herkesi öpüyorum kendinize iyi bakin artik yarin devame derim. Herkesden güzel haberler bekliyorum.

Barclicim cumartesi gittim doktora Allaha çok şükür herşey yolundaymış oğluşum 39 cm 1480 gr olmuş teyzesi , dr 3 hafta sonra tekrar gel dedi artık ayda bir değil dedi ondan sonrada 2 haftada bir gidecekmişim

herkese merhabaaa ohhh onunda kavuştuk :))) umarım herkes iyidir
biz kızımla gayet iyiyiz o biraz fazla ahreketli o kadar
ben yeni evime geçtim h.sn ama daha tam yerleşmedim temizlik yerleştirme tadilat anca annem saolsun o bende yapıyo herşeyi sanırım bu h.sn iyce yerleşmiş olurum

maşallah cnm oğluşuna nazar değmesin çok sevindim demek ki diğer dr yanlış ölçmüş kilosunu evet cnm bundan sonra daha çok görücez bebişleri ondan sonra da hooop alıcaz kucağımıza inş
benim kuzumda 39 cm 1650 gr olmuş dün gittim bende

ekinsucum 6 haftamız kaldı bi 36 haftalık olsak rahatlıcaz valla...ondan sonra bebişlerimizin ne zaman geleceği belli olmaz

amin barçlı saol ben artık haftaları sayamıyorum kaç haftalık olduğumuzu bile unutuyorum yoğunluktan bu taşınma telaşıyla dolu kafam sonrada bebişin önce çarşı alışverişine başlıycaz sonra oda siparişi sonra onun düzenlemesi falan :))) doğuma kadar dolu olcam :)))

ay sonunda acılmıs ya. slm kızlar nasılsınız? hepınızı özledım. herkes tek tek aklıma geldı sıte acılmazsa kım ne zaman dogurdu ne oldu nasıl öğrenicez diye neyse ki açıldı.

Herkese merhaba,
Gerçekten ne kadar çok alışmışım kızlar size, siteye giremeyince eyvah dedim site çöktü herhalde:))))hiç kimseyle görüşemeyeceğiz bir daha.
Herkesin iyi olmasın asevindim kızlar, bizde oğluşumla beraber iyiyiz. Geceleri daha fazla kıpırdandığı için uyku bölünmelerimiz biraz daha arttı.
Evet barçlı, ekinsu 30 haftalık olduk, 2 gün sonrasında 31 haftalık olacağız.36 -37 haftalık olduktan sonra pek bir sorunumuz kalmaış olacak, tehlikeli dönemden çıkıp bebişlerin yaşamlarını sürdüreceği döneme girmiş olacağız hayırlısı ile.
Ekinsu, barçlı bebişlerinizi görmüşsünüz, gözünüz aydın, maşallah ne güzel büyümüşler.

selam kızlar hepinizi çok özledim o neydi oyle stemiz niye öyle çöktü msn gönderelim birbirimize ...
stenin düzelmesine çok sevindim.................

nazlıcan canım maşallah kızın çok güzel prenses valla :nazar:ekinsu,barcli canım maşallah sizin bebişler büyümüş bende cuma gidicen bakalım kızım nasıl çok özledim zaten kızmıkaydirigubbakcemile2nazabülo canım yeni evinde güle güle otur kendinide yormasakın :jeyyar:ay valla herkesi çok özlemişim :teytey::teytey:

Back
X