2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BEnimde yapmadigim saklabanlik kalmiyor butu bebekler hep ayni sanirim bu aralar
Masallah kizina Allah nazarlardan korusun. Darisi bizim fistgin basina.

Allah yardimcin olsun bizde ctes yola cikacagiz bir aksilik olmazsa . Ins tatiliniz sorunsuz
guzel gecer. Valla benim gozumde buyuyor yollar gerci buyumeyecek gibi degil :)) 10000km.

cok gecmis olsun. Her an dikkat etmemiz gerekiyor helede yurumeye baslayinca. Gecen
gun Defneninde kafasina carsaf dolanmis kedi gibi miyavliyordu bir gordum kafama kaynar
sular dokuldu . senin duygularini tahmin edebiliyorum. Allah baska kaza yasatmasin.

selam yazdım kimse bişiy demedi:umursamaz:küstüm size:dilcikar:
sedaaaaaaaaaaaaa metin de BİRgamyoncuiremsu
gülce nbr duru nasıl gelinim üzüyo mu annesini

evet canım metin 1...ezgi1...onat...1defne 1...:))

elacım canım geçmiş olsun ya bişeyi yoktur canım sıkma canını düşe kalka büyüycekler yapcak bişi yok.

delikafaduldendelikafadulden
yok be hemşom ,ordaki birisi kuru fasulye verdim bişey olurmu deyınce aklıma geldi,
kendimize pişirdiğim barbunyanın içine 1 kçük patates koymuştum pişerken,sonra o patatese 1 yemek kaşığı barbunya ekleyip blendırdan geçirdim,püre halinde werdim
yalnız bol bol pırt yaptıdelikafadulden

lülülülülülü

geçmiş olsun canım ya,allah korumuş

Merhaba, iyi geceler kızlar.

Bizimkiler marmaris turu atmaya gittiler.Bende oğlumu yatırdım, biraz takılayım size dedim.
Çokkkkkk yorgunum yaaaa, allahtan bizim taraftan geldi misafirler, yemek yapmıyorum, ev temizlemeye yardım ediyorlar, egeyle ilgileniyorlar, ben sadece egenin yemeği, uykusu, emmmesi işleriyle ilgileniyorum.Arada da ufak tefek işler yapıyorum ama yine de yorgunum.Ev boşalsa birazda rahatlasam diye 4 gözle bakmaya başladım(((((

Deryacım 41 kere maşallah ezgiye.Çok tatlı çıkmış.Denizi sevdi mi ezgi.Bizim ki çok seviyor.Önce soğuk olduğu için alıştırıyorum yavaş yavaş.Alıştıktan sonra, yüzecekmiş gibi kollarıyla bacaklarıyla sürekli çırpınıyor.
Egede doğru dürüst yemiyor, sadece yoğurdu severek yiyor, diğerlerinin yanına illaki yoğurt koyup yedirmeye çalışıyorum.Artık sütte yetmiyor zaten.Ama dediğin gibi bin takla atıyorum yedirebilmek için.
Bugün 6. ay aşılarımız olduk,3 iğne,1 ağızdan.Akşama doğru hafif ateşi çıkar gibi oldu, bebek aspirini verdim.
Tatilden gelenler hoşgeldiniz.Gidecek olanlara da iyi tatiller.
Arada girdiğim için çok fazla okuyamıyorum sayfaları.Göremediklerim varsa şimdiden affola kızlar.
Gülce geçmiş olsun canım, allaha şükür bişey olmamış.

offf öss sonuçlar1m berbat.... aç1k ögretim okul öncesinide unut sen tugba... zaten kizinla bu yola bas koymanda yanlisti ama anlamakta biraz geç kaldin...

eveet benim oğlumda çağan. baya çağan var herhalde bu dönem. sizinkide adı gibi şenlikli mi

benimki bu gece baya şov yaptı uyumamak için ama yenildi. çok üzgünüm ama baya bi ağlattım. yatağına bıraktım kendi haline yarım saat falan ağladıktan sonra yorulup uyudu kaldı. bıdığım benim..

bu arada isimlere zamanla alışırım artık. şu sahilde resim çektiren fıstıkta maşallah pek tatlı çıkmış. allah nazardan saklasın. benim çağan yanında tüysiklet kalır herhalde. maşallah maşallah maşallah....

bu yazın yapılan aşılar herhalde daha çok ateş yapıyo. soğuk zincire uyulmuyor galiba. bizde tatilde iken yaptırcaz. inş. ateşi çıkmaz canımın ve canlarımızın. bu sıcaklarda o ateşi düşürmekte zor olur. bu arada bebe aspirini verildiğini hiç duymamıştım. fitil veya şurup veriyorlar.

Ben ateş düşürücü fitil ya da şurup almamıştım.Şimdiye kadar allaha şükür ateşi çıkmamıştı.Evde hazırda o olunca onu kullandım, ama rahatlattı. Şimdilik bir şeyi yok.İnşallah sorun olmadan atlatırım geceyi.

ins cnm... ben çikiyorum nede olsa görümcemin evindeyim kuzum agliyor simdide.. gidip emzireyim

herkese ii geceler....

gülce geçmiş olsun...tuğba üzülme dicem ama olmucak vardır her işte bi hayır...kısmet bölemiş...

ayy deryacım maşalllah ezgiye çok tatlı nede güzel uzanmış kumsala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…