- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Allah yardimcin olsun bizde ctes yola cikacagiz bir aksilik olmazsa . Ins tatiliniz sorunsuzmerhaba kızlar bugün hiç giremedim gezmeye gittik oğluşumla bugün, yarında çok işim var daaaaağ gibi ütüler var birde bavul toplanacak inşallah perşembe akşamı yola çıkıcaz bakalım bizim oğlan denizi sevecekmi bize rahat tatil yaptıracakmı?
cok gecmis olsun. Her an dikkat etmemiz gerekiyor helede yurumeye baslayinca. Gecenmontesori sorma bugün yine düşürdüm kızımı hemde kanepeden parkeye düşerken sehpanın örtüsünüde çekmiş abajur falanda düşmüş iyiki kırılmadı kızımı keserdi offf offf valla nasıl aldım giyinipte arkadaşımla dr.götürdük hiç hatırlamıyorumkafamçokkarıştışimdi iyi çok şükür:Saruboceq:
selam yazdım kimse bişiy demedi:umursamaz:küstüm size:dilcikar:
sedaaaaaaaaaaaaa metin de BİRgamyoncuiremsu
gülce nbr duru nasıl gelinim üzüyo mu annesini
delikafaduldendelikafaduldenay maşallah ezgiye süper resim olmuş annesi:))
hemşom yakaladım seni kasım annelerinin ek besin topiğinde yazmışssın barbunya vermişssin berrağa hiç bize söelemiyon tariflerini sizde deneyin falan diyeklava:
serpil naber güzelim çağandı demin senin oğlanda adaşlar çağanlar üçe çıktı topikte birde gamze yılmaz vardı onun oğluda çağandı yanlış hatırlamıyorsam
naber inci çağan uyuyomu
evet çağan 3...duru 2...ege galiba 3...efede 2 sanırım...berrak 1 naz 2 ama kokoşu 1:))..miray 1 elvin 1...aysima 1...aybüke 1
dahası aklıma gelmedi
,sıkıntıdan topikteki isimleri düşünüyom yaaaa
montesori sorma bugün yine düşürdüm kızımı hemde kanepeden parkeye düşerken sehpanın örtüsünüde çekmiş abajur falanda düşmüş iyiki kırılmadı kızımı keserdi offf offf valla nasıl aldım giyinipte arkadaşımla dr.götürdük hiç hatırlamıyorumkafamçokkarıştışimdi iyi çok şükür:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?