2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çağan bir iki yatakta döndü uyumaya devam ediyor bende kaldım burda sedakt naber canım hala yazlıktamsın

iyiyim canım sen ve çağan paşa nasıl
canım hala yazlıktayım evet eylül sonuna kadarda burdayım ben burası ben ve kızım için yazlık ama eşim için iş eczanemiz ve eşimin arazileri burda yazlık yer olduğu içinde çok yoğun bişekilde çalışıyor.yazlıkçılar falan gelmiş oluyor arazilerde ekim biçme çalışanlar falan kafası fena halde kalabalık yanii
duruyada herşey organik bu açıdan çok ii

esra naber kıssss

smrisk naber

iim sedacım walla yuvarlanıoz berrakla
senınde keyifler ii sewındım walla kal orda ne güzel

iyiyim canım sağol efe uyuyo ben de evi toplamak yerine burdayım
içimden bi şey yapmak gelmiyo yani
aaa hatta uyandı

slm hanımlar umarım herkes iyidir

allahım 6 ay ne rahatmışım ezgi emerken 20 dk da çorba yedik bir takla atmadığım kaldı tv de acmıyorum radyo actım sanki biraz işe yaradı bir veriyorum iki çıkarıyor hanım

şimdi sırada ezgi hanımın deniz keyfi maşallahları unutmayın :))))))))

ay sabahtan beri bakıyorum iki satır yazamadım nasılsınız kızlar ....annne bebek fotolar cok klas olmus he bayıldım herkese.....
derya ezgiye masallah cok tatlı olmus ....bazen bende diyorum hep emzirsem diye 2 gr yedirmek için kırk takla atıyorum neyse ben kactım metin uyudu yanına kıvrılıveriyim azcık aksam gelirim

ay maşallah ezgiye süper resim olmuş annesi:))
hemşom yakaladım seni kasım annelerinin ek besin topiğinde yazmışssın barbunya vermişssin berrağa hiç bize söelemiyon tariflerini sizde deneyin falan diye klava:
serpil naber güzelim çağandı demin senin oğlanda adaşlar çağanlar üçe çıktı topikte birde gamze yılmaz vardı onun oğluda çağandı yanlış hatırlamıyorsam

tekrardan selam herkese.kızlar bebişler hala kusuyomu
duru emdiğinde hala çıkarıyo ama sadece emdiğinde ek gıdada sadece fazla zorlanırsa birkaç kez çıkarmıştı.

naber inci çağan uyuyomu
evet çağan 3...duru 2...ege galiba 3...efede 2 sanırım...berrak 1 naz 2 ama kokoşu 1:))..miray 1 elvin 1...aysima 1...aybüke 1
dahası aklıma gelmedi
,sıkıntıdan topikteki isimleri düşünüyom yaaaa

selam yazdım kimse bişiy demedi:umursamaz:küstüm size:dilcikar:
sedaaaaaaaaaaaaa metin de BİRgamyoncuiremsu
gülce nbr duru nasıl gelinim üzüyo mu annesini

merhaba kızlar bugün hiç giremedim gezmeye gittik oğluşumla bugün, yarında çok işim var daaaaağ gibi ütüler var birde bavul toplanacak inşallah perşembe akşamı yola çıkıcaz bakalım bizim oğlan denizi sevecekmi bize rahat tatil yaptıracakmı?

montesori sorma bugün yine düşürdüm kızımı hemde kanepeden parkeye düşerken sehpanın örtüsünüde çekmiş abajur falanda düşmüş iyiki kırılmadı kızımı keserdi offf offf valla nasıl aldım giyinipte arkadaşımla dr.götürdük hiç hatırlamıyorumkafamçokkarıştışimdi iyi çok şükür:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…