birde bugün canım çok sıkkın. evimizin karşısı askeri hastane. bugün hakkarideki patlamada şehit olan 4 yavrunun cenazesi kaldırılıyo. analarını düşündükçe içim sızlıyo. allah hiçbirimize evlat acısı göstermesin.
bugün sabah eymen yataktan düştü.emzirmek için yanıma almıştım bir ara uyuklamışım bir çığlık gözümü açtım eymen yanımda yok yerde ağlıyor.neyse fazla ağlamadı birşeysi yok gibi ama çok üzüldüm.eşimde kızacak diye korktum.
bebelaktan mesaj geldi artık ebbeğiniz kesintisiz uyumaya başlamıştır beselemk için gece kaldırmayın yazmışlar :))
ohhhh
montesori sorma bugün yine düşürdüm kızımı hemde kanepeden parkeye düşerken sehpanın örtüsünüde çekmiş abajur falanda düşmüş iyiki kırılmadı kızımı keserdi offf offf valla nasıl aldım giyinipte arkadaşımla dr.götürdük hiç hatırlamıyorumkafamçokkarıştışimdi iyi çok şükür:Saruboceq:
delikafaduldendelikafadulden
yok be hemşom ,ordaki birisi kuru fasulye verdim bişey olurmu deyınce aklıma geldi,
kendimize pişirdiğim barbunyanın içine 1 kçük patates koymuştum pişerken,sonra o patatese 1 yemek kaşığı barbunya ekleyip blendırdan geçirdim,püre halinde werdim
yalnız bol bol pırt yaptıdelikafadulden
en güzeli mirayın ekmeğine yağ sürüp sokağa salmak olcak :)) akşamlarıda iş çıkışı alırım . ayyy yazarken bile içim acıdı kuzucum kıyamam ona ben, bugün çok üzüldüm kahvaltısını yaparken uyuya kalmış, ben olmadığım için uyuma problemi çekiyor çok üzülüyorum emzikde kullnmıyor ne yapdıysak nafile
tekrardan selam herkese.kızlar bebişler hala kusuyomu
duru emdiğinde hala çıkarıyo ama sadece emdiğinde ek gıdada sadece fazla zorlanırsa birkaç kez çıkarmıştı.
montesori sorma bugün yine düşürdüm kızımı hemde kanepeden parkeye düşerken sehpanın örtüsünüde çekmiş abajur falanda düşmüş iyiki kırılmadı kızımı keserdi offf offf valla nasıl aldım giyinipte arkadaşımla dr.götürdük hiç hatırlamıyorumkafamçokkarıştışimdi iyi çok şükür:Saruboceq:
offf öss sonuçlar1m berbat.... aç1k ögretim okul öncesinide unut sen tugba... zaten kizinla bu yola bas koymanda yanlisti ama anlamakta biraz geç kaldin...
eveet benim oğlumda çağan. baya çağan var herhalde bu dönem. sizinkide adı gibi şenlikli mi
QUOTE]
sepetçi yeni arkadaş sanırım ,hoşgeldin sepetçi sağlıkla büyüt yavrunu..
Meralcim kendi ailende olsa insan birsüre sonra yanlızlığı istiyor değilmi :))
vayyy janjanlı Hera, ne güzel günaydın demişsin :)
heleki batuhan ne güzel parıldıyor öyle :)
günaydın cnm çok sevindim ii olmanıza bizde iiiz çok şükürr gündüz az uyuması dışında bi problem yok şimdilik..bende çok uğraştım imza olayını ama pro üye olmak gereklimiş...çok güzel olmuş imzan..gunaydın burcucum bız ıyıyız sen nasılsın? elvin nasıl?
günaydın burcu nehaber nasılsın,elvin nasıl keyfi yerinde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?