2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şehitlerin namazları kocatepe'de kılınıp, kornalarla sirenlerle çalıştığım şirketin önünden geçiyor. biz de mahvoluyoruz..her seferinde gözümün önüne dövünen anneleri eşleri çocukları geliyor. Allah söz verdiği makama ulaştırsın inşallah.turkbayragi

çok geçmiş olsun. yalnız bırakmaya gelmiyor. birşey olmamış çok şükür.

bebelaktan mesaj geldi artık ebbeğiniz kesintisiz uyumaya başlamıştır beselemk için gece kaldırmayın yazmışlar :))

ilahi bebelac.. benimki 2,5 saat kesintisiz uyursa mutlu oluyorum.

şimdi sırada ezgi hanımın deniz keyfi maşallahları unutmayın :))))))))

ohhhh nazar değmesin kuzuma...

offfff, Allah korusun. iyiki birşeyi yok. çok ağlamamıştır umarım.

esra blendırdan geçirmeyin diyorlar, içindeki gerekli lifleri kesiyormuş bıçak. ben çatalla eziyorum.

günaydın kahvaltı hazırlıcam önce buraya uğradım bugün çok işim var misafir gelivcek evi toplucam kek mek bişiler yapıcam tekarr uğramaya çalışırım
gülce geçmiş olsun
emel iyi yolculukjlar ii tatiller
ay unuttuğum varsa affola

günaydın sultanlar opuyorumnanaktan

pek kimse uğramamış bu sabah sanki..
herkesler iyidir umarım..

kız annesi sahalara indi döktürüyor yine kaydirigubbakcemile3 ekmek yağ sür
sal çayıra ha güzeldi valla :))

41 kere maşallah ezgimize geleceğin tombul mankeni :) poza bakın siz

tekrardan selam herkese.kızlar bebişler hala kusuyomu
duru emdiğinde hala çıkarıyo ama sadece emdiğinde ek gıdada sadece fazla zorlanırsa birkaç kez çıkarmıştı.

sevda bizim eskisi gibi kusması kalmadı ama arada az az çıkarıyor..

elacım çok çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun..

offf öss sonuçlar1m berbat.... aç1k ögretim okul öncesinide unut sen tugba... zaten kizinla bu yola bas koymanda yanlisti ama anlamakta biraz geç kaldin...

yaptığın hiçte yanlış değil neden ilk denemede hemen yılıyorsun klava:
bu sene olmadı seneye olmadı birdaha sakın kendini koyverme,biraz azim sabır..
ben kızımla birlikte ehliyet kursuna gittim,13 arkadaş girmiştik sadece ben ehliyet alabilmiştim..o yüzden çocuğu bahane etme sakın..öpüyorum ikinizide :)

günaydın burcu nehaber nasılsın,elvin nasıl keyfi yerinde mi ?

Heraa sağol şekerim çok güzel olmuş egem :))

gunaydın burcucum bız ıyıyız sen nasılsın? elvin nasıl?
günaydın cnm çok sevindim ii olmanıza bizde iiiz çok şükürr gündüz az uyuması dışında bi problem yok şimdilik..bende çok uğraştım imza olayını ama pro üye olmak gereklimiş...çok güzel olmuş imzan..
günaydın burcu nehaber nasılsın,elvin nasıl keyfi yerinde mi ?

iiim cnm sen nasılsın elvin cadısı iii açtım altını havalansın die yuvarlanıyo yerde şimdi...eguş nasıl??

aylin naber canım ege nasıl
serpil çağan maşallah o konuda baya şenlikli hatta bazen dışarda çocuklu ailelerle karşılaşıyoz kendi çocuklarını bırakıp çağanı sevmeye başlıyolar çağan dışarı çıkmayı çok sevior evde sıkılıyor dışarı çıkınca yüzünde gülücükler açıyor evde kırk takla atıyom güldürmeye CADIARZU

iyiyim inci ege de iyi, sen nasılsın çağan nasıl keyfi yerinde mi?

bugün kimse yok buralarda gelen gidiyor :)

iyiyim canım eşimin arkadaşları gelicek evde temzilik falan yapıyorum ama çağan uyudu şimdi bende ses olmasın diye ara verdim temizliğpe bizimki nin gündüz uykuları tilki uykusu gibi hemen uyanıyor ses olunca

buaralar topik böyle canım müdavimler var işte hemşom birde ben sürekli buralardayız bak bu sabah oda yok birde benim dünür vardı oda taşınıyor zaten neti ne zaman bağlanır bilmem ben bir kahve alım kendime

duygu ev mi taşıyor,teli yok bende allah kolaylık versin derdim..
görüşürsen bende de selam söylermisin..
kolay gelsin sana da canım, afiyet olsun bende birazdan yemeğe giderim..
yaz gelince herkes dağıldı tabii...
pişttt elaaa bakma alttan alttan gel buraya :)

günaydın...
kızım uyumuyo durmuyo tam bişey yazıcam basıyo çığlığılmaz:
linay hoşgeldin canım vereliniortak
geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook teşekkür ederim Allah bebeklerimizi korusun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…