2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha bizimki baba mama falan demiyor genelde anlamsız sesler çıkarıyor acaba yardımcı olmamız lazımmı bu konuda mesela hep aynı kelimeyi sölemek falan işe yararmı

canım bende çorba dıorum ama püre halinde verıorum zaten,
semizotunu diğer topicte yazmışın okudum denicem mutlaka

konuşma içinde bol bol bebeğinizle konuşun ,iletişim halinde olun,şu an pasif şekilde kelime ezberi yapıo,konuşurkende gözlerine bakın arada size tepki verecektir dıor ,ne kadar iletişim kurulursa o kadar çabuk konuşurmuş,bizimkide dewamli deilde arada öle sesler çıkarıo

zaten ben sürekli konuşuyorum demek ezber yapıyor sıpa hiçte çaktırmıyor haa insan anne ben ezber yapıyorum sen devam et der dimi kaydirigubbakcemile3

canım yeni yani desteksiz oturuo ama bazen dewrılıo daha tam kontrol edemıo kendını
çağaan nasıl alıştımı

yok canım ya çağan destekli bile zor oturuyor hiç oturmayı sevmiyor hemen yatıcak yüzüstü dönüp gitmeye çalışıyor ama gün içinde oturtucam destekli biraz daha

topik kalabalıklaşıyor ama ben çıkıyorum çağan uyanma aşamasında kolay gelsin herkese :)))

slm arkadaşlar herkese güzel günler diliyıorum,

arkadaşlar ben miraya sütümü sağıp bırakıyorum yetmediği zamnlarada ara öğün olarak sabah kahvaltısı meyva püresi saat dört gibi yoğurt sonrada ben yetişiyorum ama bbu aralar sütüm yetmiyor, devam sütü alıyım dityorum ama 5, devam sütümü alayım tavsiye ttiğiniz marka varmı artı anne sütü yer,ine en cok kullanılan devam sütümü oluyor bilgi verirmiisniz.

smrisk miray kaç aylık oldu canım ticker gözükmüyorda eğer 6 aylıksa devam sütü falan değil sebze meyve yoğurt muhallebi yemesi lazım öğün olarak ek besin anne sütü olmalı yani

dünürüm duyguyu aradım ama teli kapalıydı taşınıyoardı en son haberi olan varmı mesaj bıraktım teline
demsin ilgisiz dünür falan diye dimi ama :jeyyar:

ben milupanın dewam mamasını kullanıodum 2 numarayı süte takviye olarak,artık vermıorum ek gıdaya geçtik çünkü

smrisk miray kaç aylık oldu canım ticker gözükmüyorda eğer 6 aylıksa devam sütü falan değil sebze meyve yoğurt muhallebi yemesi lazım öğün olarak ek besin anne sütü olmalı yani

canım ayın 22 sine altı aylık olcak kahvaltı yoğurt meyve püresi falan vriyorum zaten ama sütümün yetmediği durumlarda devaöm sütüyle devam edeyimmi.
sütü olmayan anneler sadece kahvaltı yoğurt sebzemi veriyorsunuz. anacım bebişlere devam sütü vermiyormusunuz

bebelak 2 numara var bende zaten kahvaltı devam sütüyle hazırlıyorum yoğurt desen devam sütüyle mayalıyorum muhallebi devam sütüyle hazırlıyoprum ekstra devam sütü vermiyorum b8uarada ben ilk milupa denemiştim çağan sevmemişti her bebeğin zevki başka milupa al dene beğenmesse bebelak al olmadı hipp olmadı hero canım deneyerk bulcan umarım yardımcı olabilmişimdir

en güzeli mirayın ekmeğine yağ sürüp sokağa salmak olcak :)) akşamlarıda iş çıkışı alırım . ayyy yazarken bile içim acıdı kuzucum kıyamam ona ben, bugün çok üzüldüm kahvaltısını yaparken uyuya kalmış, ben olmadığım için uyuma problemi çekiyor çok üzülüyorum emzikde kullnmıyor ne yapdıysak nafile

çağan bir iki yatakta döndü uyumaya devam ediyor bende kaldım burda sedakt naber canım hala yazlıktamsın

çok tşk ederim şunu merak ediyorum

sütü olmayan anneler kaç saat aralıklarla yediriyorlar

ben anlatayım

sabah 7 30 8 gibi emziriyorum kızımı tok bırakıyorum daha sonra ablam saatt 9- 10 gibi kahvaltı veriyor 1 - 2 saat sonra 90 veya 100 ölcek sağmış olduğum sütü içiyor.
1 -2 gibi meyva püresi 1 - 2 saat sonra tekrar anne sütü

4 gibi yoğurt

ve bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabaha kadar devam

benim sütüm olmayınca nasıl yağpıcaz artı yanlışmı yapıyoruz

canım sabah kahvaltı 8 gibi 10 da araöğün meyve 12 gibi çorba öğleden sonra yoğurt akşam sebze püresi yada baklagil gurubu gece muhallebi gece tekarr uyanırsa anne sütü
çoğu drun verdiği beslenme listesi bu biz pek uyamıyoruz ama sen dene bir

bebelaktan mesaj geldi artık ebbeğiniz kesintisiz uyumaya başlamıştır beselemk için gece kaldırmayın yazmışlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…