kızlar çok acil sterilizatör fikri verin bana eşim istanbulda alcak netten bak ve bana dön dedi ama ben hiç bişi anlamadım bunlardan hem ii iş gören hemde uçuk fiyat olmayan bir öneri istiyorum.
ede merak etme bizden de bi kaç kişii var seninle aynı durumda olan biride benim dün gece 8 kez kalkttı, bazen iyice abartıyo .. ne yapılacağı konusunda bir bilgiye ulaşırsan bizimlede paylaşırsan seviniriz[/QUOTE
ayyy cnm sanada kolay gelsin..çünkü çok zor bi durum..zombi gibi dolanıyorum ortalıklarda..merak etme bi çözüm bulursam seve seve paylaşırım cnm
kızlar ya size bişey sorcam ..sizin bebişler gece kaç saatte bir kalkıyo..ya benimki her saat emmek istiyo...emmese bbile muhakkak ağlıyo. illa kucağıma alıcam ..sonrada tekrar uyuyo..çok uykusuzum.artık bünyem kaldırmıyo...bizimkinde mi bi sorun var yoksa sizinkilerde öylemi
ben ne cevapladım seda:sm_confused:
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/294662-ozlem-dolu-cocukluk-gunlerimiz.html
hadi çocuklugumuza dönelimopuyorumnanaktan
filiz teşekkürler opuyorumnanaktan iyilik bizden siz nasılsınız,metin iyileştimi?
bu arada sen neden metinin gelişim bilgilerini vermiyorsun ?
dagevi ben yedim valla ,özelde teşekkür ettim sana :)
sevda naber duru nasıl? sen şarköydemiydin ?
Sagolasin ihlamur hic aklima gelmedi hemen vereyim kizima kendimede tabi :) Bazenslm kızlarrr nasılsınıs bakalım
geçmiş olsun canımm ıhlamur iç canım defneyede ıhlamur içir bol bol bikaç damlada limon
aylin filiz cvp için saolun kızlar
Valla benim kiz 12 gibi yatiyor saat 5 de kalkiyor sonra 7:30 sonra 8:30 sonra 9:30 da uyuyor ve 11:00 e kadar yani 5 den sonrasi karisik biraz.kızlar ya size bişey sorcam ..sizin bebişler gece kaç saatte bir kalkıyo..ya benimki her saat emmek istiyo...emmese bbile muhakkak ağlıyo. illa kucağıma alıcam ..sonrada tekrar uyuyo..çok uykusuzum.artık bünyem kaldırmıyo...bizimkinde mi bi sorun var yoksa sizinkilerde öylemi
aaahh yemeği kapatcam diye altın ı iyice açmışım. yemek kömür.....
sepetçi cnm bizimkisi zaten emziği alıyor..ama yinede kalkıyor..4.aydan sonra başladı bu huyu...2aydır her gecem kabus..diş çıkartmadı daha . onuda düşündüm ama diş olsa birkaç gece yapardı sonra bırakırdı bizimkisi 2aydır sürekli böyle...gündüz bu kadar sık emmiyor..geceokadar çok emiyorki sabah kalktığında 2 3 saat hiç emmiyor
biber dolmasının içinimi yoksa biberinden de verecekmisin
çağan bazan yarım satte bir bile uyanıyo. hatta ilk üç -dört ay meme ağzından düşünce hiç uyumuyodu. bende uyumuyordum haliyle. sonra çareyi yanıma yatırmakla buldum. meme hep açık çağan hep emiyo. ama insan onada bi süre dayanıyo tabi. 4 aydan sonra ancak yatağımızı ayırabildim . odasını ayıranlaraq gıpta ediyorum maşallah diyeyim. 15-20 gündürde geceleri uyurken emzik vermeye başladım. önceden hiç emzik almıyordu. şansımı denedim ve tuttu. şimdi emzik sayesinde 2 saatte bir kalkar oldu. napalım bunada şükür. hiç uyumamasından iyidir. geceleri kucağa alınmak istedikleri için yapıyprlar. yoksa aç olmalarına imkan yok..
ama bazande ihtiyaçları olduğundan emiyorlar. sütün rahatlatıcı ağrı keseci özelliği var. mesela benimki diş çıkaracağı zaman emme işini azıtmıştı. tabi biz anlayamamıştık. ateş yok huzursuzluk yok sadece emiyo. bi sabah uyandık elimi ağzına götürdü bi baktık ki diş çıkmış. o gün bugündür özellikle gündüzleri ne zaman isterse veriyorum bazan 15 dk.da bir hatta. vardır bi bildiği kuzumun diye.. geceleri de ambargoyu koyduk işte 2 saatte bir.
emzik deneyin. ısrarla kucağınıza almayın. bi 5 dk ağlasın bakalım.(ben bi keresinde 2 saat ağlattım) 5 dk.dan sonra dayanamadıysanız alın. tabi belki bunları denemişsinizdir. bilemiycem bunlar benim yaptıklarım..
allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?