2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aylincim merhaba biz aşı kartını doktorda unuttuğumuz için sadece kilosu aklımda kalmış 6. ay kilosu 8100

ede merak etme bizden de bi kaç kişii var seninle aynı durumda olan biride benim dün gece 8 kez kalkttı, bazen iyice abartıyo .. ne yapılacağı konusunda bir bilgiye ulaşırsan bizimlede paylaşırsan seviniriz

kızlar çok acil sterilizatör fikri verin bana eşim istanbulda alcak netten bak ve bana dön dedi ama ben hiç bişi anlamadım bunlardan hem ii iş gören hemde uçuk fiyat olmayan bir öneri istiyorum.

öptüm sizi yerimseniben
ben acil hemen ver demedim ama sana,hem uyutur ne varki,bak benim paşama güzel güzel uyuyor :))

kızlar çok acil sterilizatör fikri verin bana eşim istanbulda alcak netten bak ve bana dön dedi ama ben hiç bişi anlamadım bunlardan hem ii iş gören hemde uçuk fiyat olmayan bir öneri istiyorum.

ebebekten hem sterilözör hem de biberon ısıtıcısı arçelik 39 liraya almıştım ben..

çağan bazan yarım satte bir bile uyanıyo. hatta ilk üç -dört ay meme ağzından düşünce hiç uyumuyodu. bende uyumuyordum haliyle. sonra çareyi yanıma yatırmakla buldum. meme hep açık çağan hep emiyo. ama insan onada bi süre dayanıyo tabi. 4 aydan sonra ancak yatağımızı ayırabildim . odasını ayıranlaraq gıpta ediyorum maşallah diyeyim. 15-20 gündürde geceleri uyurken emzik vermeye başladım. önceden hiç emzik almıyordu. şansımı denedim ve tuttu. şimdi emzik sayesinde 2 saatte bir kalkar oldu. napalım bunada şükür. hiç uyumamasından iyidir. geceleri kucağa alınmak istedikleri için yapıyprlar. yoksa aç olmalarına imkan yok..

ama bazande ihtiyaçları olduğundan emiyorlar. sütün rahatlatıcı ağrı keseci özelliği var. mesela benimki diş çıkaracağı zaman emme işini azıtmıştı. tabi biz anlayamamıştık. ateş yok huzursuzluk yok sadece emiyo. bi sabah uyandık elimi ağzına götürdü bi baktık ki diş çıkmış. o gün bugündür özellikle gündüzleri ne zaman isterse veriyorum bazan 15 dk.da bir hatta. vardır bi bildiği kuzumun diye.. geceleri de ambargoyu koyduk işte 2 saatte bir.

emzik deneyin. ısrarla kucağınıza almayın. bi 5 dk ağlasın bakalım.(ben bi keresinde 2 saat ağlattım) 5 dk.dan sonra dayanamadıysanız alın. tabi belki bunları denemişsinizdir. bilemiycem bunlar benim yaptıklarım..

allah kolaylık versin.

ben ne cevapladım seda:sm_confused:
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/294662-ozlem-dolu-cocukluk-gunlerimiz.html
hadi çocuklugumuza dönelimopuyorumnanaktan

canım emzirme sonrası kusma sorusu

iiyim canım siz nasılsınıs eguşla duru da ii uyuyo eli kulağında uyanır birazdan..
ben hala şarköydeyim canım eylül sonuna kadarda burdayım.

kızlar benim istediğim Sterilazör aslında sadece biberon için değilde mama tabağı ve kaşığını falan steril etsin istedim ama bulamadım

senin aldığın sadece biberon içinmiydi aylincim artı e bebek sitesine baktım ama göremedim

sepetçi cnm bizimkisi zaten emziği alıyor..ama yinede kalkıyor..4.aydan sonra başladı bu huyu...2aydır her gecem kabus..diş çıkartmadı daha . onuda düşündüm ama diş olsa birkaç gece yapardı sonra bırakırdı bizimkisi 2aydır sürekli böyle...gündüz bu kadar sık emmiyor..geceokadar çok emiyorki sabah kalktığında 2 3 saat hiç emmiyor

slm kızlarrr nasılsınıs bakalım

geçmiş olsun canımm ıhlamur iç canım defneyede ıhlamur içir bol bol bikaç damlada limon

aylin filiz cvp için saolun kızlar
Sagolasin ihlamur hic aklima gelmedi hemen vereyim kizima kendimede tabi :) Bazen
bilindik seyler bile insnain aklina gelmiyor ya cok tesekkurler hatirlattigin icin.

Valla benim kiz 12 gibi yatiyor saat 5 de kalkiyor sonra 7:30 sonra 8:30 sonra 9:30 da uyuyor ve 11:00 e kadar yani 5 den sonrasi karisik biraz.

aaahh yemeği kapatcam diye altın ı iyice açmışım. yemek kömür.....

aynisini az once yaptim allahtan ben cabuk farketim bir gittim suyunu cekmis . az daha biraksam basliyacakti yanmaya.

biber dolmasi yaptim bu arada. Defne ye vermeyi dusunuyorum. onunkinde salca sogan tuz yok herhalde birsey olmaz blendirdan ceksem mi acaba ? nasil yedireyim cvp bekliyom

Allah yardimcin olsun ilk aylar biz oyleydik. 1 saat kesintisiz uyuyamirdum nerdeyse. kabus gibiydi. Allahtan biraz duzeldi rezene falan versen gece yatarken belki rahatlatir uyutur.

cnm valla ne desem yalan olur...ama bence biraz kabukalr ağır gelebilr.tabii bun benim fikrim..ben daha eek gıda konusunda uzman olamadım .biz sebzelere haftaya geçicezde

sadece icini vereyim bari o zaman zaten biberin vitamini gecmistir diye dusunuyorum
umarim yanilmiyorum. icine kiymada koymustum umarim yer.

ben rezeneyi 1 cay bardagina hazirliyordum. 1 tatli kasigi rezene. caybardaginin yarisinin
yarisini iciriyordum sende o sekilde baslayabilirsin . Sonra yarima cikarirsin. ins ise yarar,
ben yedireyim Defne ye dolmayi sonucu yazarim
gorusuruz

2 saat ağlattın mı!!!! ben de zaman zaman deneyim bakalım biraz ağlasın diyorum sonra vazgeçiyorum yapamıyorum ... işe yaradımı 2 saat ağlatman ne dğişti gerçekten işe yarıyosa bende yapayım. ben yapayım dediysem ben dayananmam da eşime yaptırabilirim.. yazarken bile kötü oldum ... yazık ağlamasdın diye diye acınacak hale geldim

2 saat ağlatmak mı? şaka gibi

doğrusu ağlatamam. ağlatarak çocuk bişeyler öğrenseydi herkes biraz ağlatırdı butun çocuklar uslu olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…