inci dün geldik cmt yazlıga gidicez aksilik cıkmazsa gecen hazırlandık gidememiştik cok işim var cok metin yattı şimdi 1 saat içinde dus almam yemek ve ütüyü bitirmem lazım cagan napıyo içti mi pancar corbasını
kızlar ya size bişey sorcam ..sizin bebişler gece kaç saatte bir kalkıyo..ya benimki her saat emmek istiyo...emmese bbile muhakkak ağlıyo. illa kucağıma alıcam ..sonrada tekrar uyuyo..çok uykusuzum.artık bünyem kaldırmıyo...bizimkinde mi bi sorun var yoksa sizinkilerde öylemi
2 saat ağlatmak mı? şaka gibi
doğrusu ağlatamam. ağlatarak çocuk bişeyler öğrenseydi herkes biraz ağlatırdı butun çocuklar uslu olurdu.
su hiç aklıma gelmemişti...gündüzleri veriyorum ama yatmadan denememiştim...muhallebi ağır gelirmi acaba.biz şimdilik meyve püresi yiyoruz az az da yoğurt onun dışında daha biş ey vermedim..acaba muhallebi versem ağır gelirmi
Sagolasin ihlamur hic aklima gelmedi hemen vereyim kizima kendimede tabi :) Bazen
bilindik seyler bile insnain aklina gelmiyor ya cok tesekkurler hatirlattigin icin.
Valla benim kiz 12 gibi yatiyor saat 5 de kalkiyor sonra 7:30 sonra 8:30 sonra 9:30 da uyuyor ve 11:00 e kadar yani 5 den sonrasi karisik biraz.
aynisini az once yaptim allahtan ben cabuk farketim bir gittim suyunu cekmis . az daha biraksam basliyacakti yanmaya.
biber dolmasi yaptim bu arada. Defne ye vermeyi dusunuyorum. onunkinde salca sogan tuz yok herhalde birsey olmaz blendirdan ceksem mi acaba ? nasil yedireyim cvp bekliyom
iyiyim canim sen nasilsin? bu aralar istahsizlikla uyrasiyoruz ins gecici bir durumdur.ayyy seda sorunu görmedim kusura bakma canım yaaaaaa:kedi:biliyosun metin de reflü vardı 3.4. ayda ne emdiyse cıkardı mamayı da almadı şimdi azaldı ama günde 3-4 kere kusuyo ek gıda süt farketmiyo bizde
edaaaaaa dusa uyurken giriyorum da en fazla 4-5 dk kalıyırum inş senin bebeginde gece güzel uyur annesi
yesiiiiiiim nbr
aslı geçmiş olsun...valla bende ağlatamam dorusu...elvinde emzik almıyodu,,biberonu da almıyodu şimdi ikisinide cuk cuk emio çok büyük rahatlıkmış valla...gece su verin belki susuzluktan ağlıyodur bebişler bide öle deneyin bakalım
aslı ben tarhana veriyrm...çok sevio elvin
slm hanımlar... kuzum bugün aşılarını oldu.. uyuyor...
ozel mi yaptiriyorsunu yani ben tuzlu ve salcali olur diye bebeklere verilmiyor diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?