2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım içmedi tabiki sebze özürlü oğlum :)))ü

yatmadan muhallebi vermeyi dene birde su içir havalar çok sıcakı susadıkçada kalkıyolar

2 saat ağlatmak mı? şaka gibi

doğrusu ağlatamam. ağlatarak çocuk bişeyler öğrenseydi herkes biraz ağlatırdı butun çocuklar uslu olurdu.

heraya katılıyıorunm ben 5 dakika bile ağamasına dayanamam

su hiç aklıma gelmemişti...gündüzleri veriyorum ama yatmadan denememiştim...muhallebi ağır gelirmi acaba.biz şimdilik meyve püresi yiyoruz az az da yoğurt onun dışında daha biş ey vermedim..acaba muhallebi versem ağır gelirmi

ne güzel ya montesori oğlu uyurken duş bile alıyormuş..benimkisi uyurken bırakın duş almayı yemek bil eyapamıyorum..bu çocuk hissediyor heralde yanında olmadığımı..ne zaman uyurken başından ayrılsam hemen mızıklanıyo....offf allah'ım offff...

kizlar biber dolmasi yalan oldu. Blendirdan gecirdim yinede yemedi biraz emdi uyuttum
kaslari kizarmisti uykusuzluktan. Basa donduk yine. Dandini dastana dan danalardan
ve bostancidan da gina geldi baska ninnide bilmiyorum.

Ben okumustum o yaziyi uyumakla ilgili 5 dk da bir odasina girip yalniz olmadigini
ona hissettirin ama besiginden almayin yaziyordu. bazi gcelerde artik yapacak hicbirseyim kalmamissa tum yollari denememe ragmen hala agliyorsa ben 5-10 dk aglamasina izin veriyordum. cunku acayip sinirleniyordum ve kendimi kaybederim diye korkuyordum o yuzden uzaklasiyordum yanindan.

Simdi uyku aliskanligi cok zorlamiyor en azindan 5 saat kesintisiz uyuyorum. uykusuzluk
kadar kotu birsey yok acliga dayaniliyor ama uykusuzluga cok zor.

gece yatarken ver agir gelmez tok tutar incinin dedigi gibi suda ver. benimki bugunlerde
suyu baya iciyor ici yaniyor demekki. ac degilse susamamissa agrisida yoksa uyur
bence. yani umarim uyur.

ne demek canım ii gelsinde ne mutlu banaa geçmiş olsun ikinize

bende ağlatamam valla mızmızlanınca almam hemen ama ağlamaya başlayınca birkaç dakika içinde alırım yada oyalanckkbişeyler veririm eline iki saat çok uzun bi zaman canım böle durumlarda bebek ebebeyinlerine karşı olan güvenini kaybedermiş.

biz daha odasını ayırmadık..beşiği yatağımın yanında..bazen bırakıyorum 5 10 dk belki uyur diye.ama nerdeeee.bırakırsam eğer uykusu açılıyo...tabii oazaman durum daha vahim oluyo..bakalım bu durumda nsl ayırıcaz odasını

ben simdi ne corbasi yapacam? Ne yedirecegim bu kiza??? off aklima biseyde gelmiyor
hastayimda markete gidecek halim de yok. hazir mamalardan mi versem bilemiyorumki??

ayyy seda sorunu görmedim kusura bakma canım yaaaaaa:kedi:biliyosun metin de reflü vardı 3.4. ayda ne emdiyse cıkardı mamayı da almadı şimdi azaldı ama günde 3-4 kere kusuyo ek gıda süt farketmiyo bizde
edaaaaaa dusa uyurken giriyorum da en fazla 4-5 dk kalıyırum inş senin bebeginde gece güzel uyur annesi
yesiiiiiiim nbr

inş .tek dileğim bu ..buarada kızlar oğlumyoğurdu hiç sevmedi..meyveli denesemmi..meyveliye alışırsa sonradan sade severmi

montiş bacım nassın? görüşemiyoruz artıkın tatilin nasıl gectı

aslı geçmiş olsun...valla bende ağlatamam dorusu...elvinde emzik almıyodu,,biberonu da almıyodu şimdi ikisinide cuk cuk emio çok büyük rahatlıkmış valla...gece su verin belki susuzluktan ağlıyodur bebişler bide öle deneyin bakalım

nochoy naber sen döndünmü evine aybüke inşallah kolay atlatır bugünü

kız monte ben cvp yazdın sandımda o yüzden tşk etmiştim ama şimmdi geçmişe baktım bulamadım boşa tşk etmişimnaniknanik

iyiyim canim sen nasilsin? bu aralar istahsizlikla uyrasiyoruz ins gecici bir durumdur.
metin suanda kusuyor mu? o kusma reflu sebebi oluyordur.

sagol canim . Bende emzik denmelerine basldim. elini emecem diye isirmis ve morartmis
bir an once parmak emmeyi biraktirmam lazim kendine zarar veriyor.

aslı ben tarhana veriyrm...çok sevio elvin

ozel mi yaptiriyorsunu yani ben tuzlu ve salcali olur diye bebeklere verilmiyor diye duydum

slm hanımlar... kuzum bugün aşılarını oldu.. uyuyor...

Gecmis olsun Aybuke ye . Cuma gunude Defnenin asilari var. 3 tane yapildi dimi?

yok cnm evde yapılandan...annem yapıyo her yıl benim ondan veriyrm

geçmiş olsunn aybükeye inş ateşlenmez

selam diyecemde kimsecikler yok herkesler gitmiş neyse bende çıkim bari ii alşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…