2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam şeydacım, nasılsın? efe nasıl?
başağın ablası gelecekti dün, birlikte alışveriş merkezlerine akmış olabilirler...

selam canım iyiyiz siz nasılsınız, berat napıyo ?
hııı öyle mi, iyi bari gezsin ama özletti kendini

kızlar inanmıyorum hani bazılarınız bana önlük için isim vermişti ya hepsini bana göndermişler elimde Ege,nil,metin,ceylin,çağan olmak üzere 5 tane isme özel önlük var ne yapcam ben bunları sizin adreslerinize göndereceklerdi niye bana gönderdiler anlamadım tüh yaaaa

evet aslı 1 bardak suya 1 yemek kaşığı tarhana koyuyosun...ben piştikten sonra 1 ttalı kaşığı yağ bide 1 ölçek devam maması koyuyrm

selam kızlar
burcucum iyiyim canım Onatda az önce uyudu bende iş yetiştirmeye çalışıyorum çamaşır ütü yığınla bitiremedim bir türlüçok birikmişti bir yandana da bavul topluyorum yarın akşam üzeri çıkıcaz yola Allah kısmet ederse

hemşom walla bugun seni yalnız bıraktım ,bugun kayınwalidemlere geldim sabahtan,eşimin kardeşi geldı almanyadan bu gece burdayız ,ben yarın sabahta balıkesire geçicem,ordan takılırım size yine aradazemuszemus

canım 8800 olan 6 ay bilgileri sen 4 e girmişsin,onları wermedım ben sanaopuyorumnanaktan
şimdiden tşk ederim

[

valla kızlar aranızda en gaddarı benim galiba.

ağlattım ve ne mi kazandım. artık kendi yatağında uyuyor. sürekli emmeyi bıraktı. sürekli derken emzikte almadığı için gündüz en uzun saatte bir gece ise sabaha kadar emiyordu işte bunları bıraktı. 4 ay çok sıkıntılıydık. mesela sallıyordum uyuyordu sallamayı durdurduğum anda uyanıyordu gazını çıkarmak için sırtına vururuz ya uyurdu vurmayı bıraktığım anda uyanırdı emerek uyurdu meme ağzından düşer düşmez uyanırdı. yanımda destek alabileceğim kimsede yok sonunda girdim internete en fazla yarım saat ağlar sonunda uyur yazıyor hadi deneyim dedim. anam ne yarım saati oldu iki saat. başladığım işi yarım bırakırsam hiç birşey değişmeyecekti. o içerde ağladı ben dışarda ama sonunda en azından iki saat uyumaya başladı işte. allaha bin şükür. bu arada ürtiker döktüm kaşın allah kaşın öyle böyle değil yani. ilaç verdiler sütle bebişe geçecek biraz fazla uyur dediler yok anam o bile uyutmadı bizim çağanı. şimdi ise o uyuyunca benim ürtikerlerde geçti.

bu arada bugün kontrolümüz vardı. doktor amcası oğlumu zayıf buldu. boy 168cm kilo 6900gr. gerçekten zayıf. ama ben çok hareketli olmasına yoruyorum maşallah yavruma sağlıklı. napalım bizimkide artık kime çektiyse minyon olacak herhalde. erkeğin minyonu da pek makbul değil ama napalım. biraz uslanırsa kilo alır herhalde....

serpil annesi sensın sonucta en ıyı kararı sen vereceksın tabı kı de ama ben yapamam yanı zaten 4. aydan sonra huyları baya bı değişiyor bunun da etkısı oldugunu unutma

burcu çorbalara da mı mama koyuyorsun? kötü olmuyor mu tadı? bi de neden koyuyorsun kı zaten çorba başlı başına besin değil mi?

cnm tarhana suyla değilde sütle yapılsa daha besleyici olur sütle de yapamazdımız için koyuyrm daha besleyici olsun die...ama koymadığım zamanda oluo...emmediği zaman koyuyrm genelde..yok cnm kötü olmuyo tadi

esra tatile mi gidiyorsun iyi tatiller canım

emelcim sanada iyi tatiller

cnm tarhana suyla değilde sütle yapılsa daha besleyici olur sütle de yapamazdımız için koyuyrm daha besleyici olsun die...ama koymadığım zamanda oluo...emmediği zaman koyuyrm genelde..yok cnm kötü olmuyo tadi

hımmmmmmm anladım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…