2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay bi de şey, nazda emmeyi bıraktı beni emmiyo ayaklarını emiyo artık:)))

allahım o ne tatlılık öyle maşallah,kıs ısırırım ben seni ..

Maşallah ismailede, kocaman oldular.Allah nazarlardan saklasın hepsini.

Yeşimcim, inşallah hasta olmadan alışırsınız oraya.Allah yardımcınız olsun, ilk başlarda oldukça zor olacak senin için.

Maşallah ismailede, kocaman oldular.Allah nazarlardan saklasın hepsini.

Yeşimcim, inşallah hasta olmadan alışırsınız oraya.Allah yardımcınız olsun, ilk başlarda oldukça zor olacak senin için.

nasılda büyüyorlar eski fotağraflarına bakınca daha iiyi anlıyorum...... büyüdükçe güzelleşiyo bide tosbikleryerimseniben yerimben hepsinide

reyhancım çok tatlı olmuş oğluşun maşallah,allah nazarlardan saklasın canım

reyhan ayşegül maşşallah kuzularınıza nazar dğmesin...naza bak nasılda keyifle emio ayağını..

yeşimcim inş en kısa sürede alışırsınız...kıyamam defneye zor olmuştur onun içinde...allah yardımcınız olsun

ay vazgeçtim geçmişi okumaktan oku oku bitmez,

şu demir ilacı hakkında bende çok kararsız kaldım ve kullanmadım ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum, sağlık ocağına aşıya götürdüğümde verdiler kullan dediler ama tahlil falan yapmadan, bende kullanmadım. devit 3'e devam ediyorum ama bazen unutuyorum vermeyi.

Bu arada reyhan maşallah çok şeker olmuş günler ne çabuk geçiyo yahu,
dün kafasını kaldıramazken, bugün yürütece koyduk fişek gibi dört döndü evi benim ki de :)

elifırmak hanıma bak maşallah kızıma benim,bende bugün yere battaniye serdim bütün gün üzerinde tepindi durdu garibim,çok sevindi ,canlarım ya özgürlük gibisi varmızemuszemus

ben demir ilacı kullanmadım hiç bende senin gibi kararsızım aslında kendimce ihtiyacı yok die düşünüyorum.. burda çoğu kişi kullanıyo olunca aklım takılıyo ama 2gün sonra aşımız var sorarım sağlık ocağında... devitide ben çoktan bıtaktım onun çok bi ehemniyeti yoktur güneşe yatır daha iiyi​

iyidir yarım saat spor yaptım,uykum açıldı .biraz nette geziyim dedim belki uykum gelir...

ii geceler kızlar nasılsınıs
burcu iğneye gitces demişsin bu saattemi
ayşegül maşallah naza süper çıkmış
reyhan çok fark var ya canım maşallah paşana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…