slm arkadaşlar umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir.
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam kızım çok hasta cumartesi günü başka bi doktora götürdüm çok metediyorlardı gercekdende ilgili birisi mirayin ciğer filmini çekdirdik ciğerlerine inmiş bronşit başlangıcı var dedi 3 tane antipiyotik iğne verdi bugün sonuncusunu vurdurcam inş iyi gelir ama bi gelişme olmadı henüz, doktorumuz eger düzelmesse iğnelere devam ederiz dedi. aynı zamnda alerji testi yapdırdı sonuçları bugün alıyoruz bakalım bügün doktor nediycek. çok üzülüyorum iznim yeni bitti 6 ay izin kullandığım için şuan izinde alamıyorum kızımı evde bi başına bırakıp çıkmak çok üzücü geliyor ama malesef işdende ayrılamıyorum ne yapıcağımı şaşırmış bi haldeyim allahdan güvenilir bi arkadaşım bakıyorda içim biraz rahat bianönce düzelmesi için dua ediyorum inş düzelir toprlar kızımd abende rahatlarım. sizlerden rixcam öksürükdür diyip gecmeyin takip edin vede doktorlara pekde güvenmeyin benim salaklığım doktoruma güvenmek oldu düzelir gecer bişeyi yok yok dedi ve bugüne kadar geldik.
kızlar bişey daha sormak istiyorum ben doktora ek olarak ne verebilirim dedim meyva püresi sebze çorbası falan dedi ama bakıyorum coğunuz içine tahıldı hazır mamaydı bişeyler daha ilave ediyorsunuz bunları size doktorlarınızmı söyledi yoksa sizler kendinizmi uyguluyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim sebze çorbasına meyva püresine ek olarak ne ve nekadar koyuyorsunuz. bunların yanında emziriyormusunuz, sütünüz yetmiyorsa ne kullanıyorsunuz. valla yazarken utanıyorum ben hiç bişey bilmiyorum diye normalde ben sütümü sağıp bırakıyorum yanındada meyva püresi sebze çorbası falan veriyoruz ama okuduğumda sizlerin daha farklı şekillerde yapdığınızı görüyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
evet talyacım çok şaşırdım
kızlar bende dmir e başladım bu ara size sormak istediğim aşamları meyve ile birlikte veriyordum ben demiri dişlerinde sarılık olmasın diye ama 8 damlayı birden veriyordum çocuk ta bir huzursuzluk oluyordu gece hiç uyumuyordu dün bir arkadaşım böl onu güne dedi -3-2 ver mesela dedi ama her defasında meyve nasıl vercem bilemiyorum bana akıl verin siz nasıl kullnıyorsunuz birde vitamin alıyor bu çocuk
bir sorum daha var kızlar sizlere danışınca rahatlıorum vallahi sizlerden çok yardım gördüm hamileleğim boyunca saolun vallahi
diğer sorum da; bende demir alıyorum aynı zamanda bebeğim emiyor acaba ben kullanmasam mı ki ama doktorum emzirdiğin sürece kullan dedi saçlaımda çok dökülüyor ondan dır dimi bana açıklıyıcı yazarmısınız teşekkür ederim a.s.
slm arkadaşlar umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir.
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam kızım çok hasta cumartesi günü başka bi doktora götürdüm çok metediyorlardı gercekdende ilgili birisi mirayin ciğer filmini çekdirdik ciğerlerine inmiş bronşit başlangıcı var dedi 3 tane antipiyotik iğne verdi bugün sonuncusunu vurdurcam inş iyi gelir ama bi gelişme olmadı henüz, doktorumuz eger düzelmesse iğnelere devam ederiz dedi. aynı zamnda alerji testi yapdırdı sonuçları bugün alıyoruz bakalım bügün doktor nediycek. çok üzülüyorum iznim yeni bitti 6 ay izin kullandığım için şuan izinde alamıyorum kızımı evde bi başına bırakıp çıkmak çok üzücü geliyor ama malesef işdende ayrılamıyorum ne yapıcağımı şaşırmış bi haldeyim allahdan güvenilir bi arkadaşım bakıyorda içim biraz rahat bianönce düzelmesi için dua ediyorum inş düzelir toprlar kızımd abende rahatlarım. sizlerden rixcam öksürükdür diyip gecmeyin takip edin vede doktorlara pekde güvenmeyin benim salaklığım doktoruma güvenmek oldu düzelir gecer bişeyi yok yok dedi ve bugüne kadar geldik.
kızlar bişey daha sormak istiyorum ben doktora ek olarak ne verebilirim dedim meyva püresi sebze çorbası falan dedi ama bakıyorum coğunuz içine tahıldı hazır mamaydı bişeyler daha ilave ediyorsunuz bunları size doktorlarınızmı söyledi yoksa sizler kendinizmi uyguluyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim sebze çorbasına meyva püresine ek olarak ne ve nekadar koyuyorsunuz. bunların yanında emziriyormusunuz, sütünüz yetmiyorsa ne kullanıyorsunuz. valla yazarken utanıyorum ben hiç bişey bilmiyorum diye normalde ben sütümü sağıp bırakıyorum yanındada meyva püresi sebze çorbası falan veriyoruz ama okuduğumda sizlerin daha farklı şekillerde yapdığınızı görüyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
sanırım aralık annelerindeydi ya da bebek gelişimi yerinde kk da..sen nerde duydun duydu,bende bi bakim,aman bebişlerimiz iyi beslensin diyoruz 3 kuruş fazla ödeyelim diyoruz,ama olanlara bak...
bizim de kabarık ama??tşk cnm Şeniz bende durmadı mı verıyorum o zaman rahatlıyor ve baya bı uyuyor. batuhanın ust dıslerı de çok kabarmıs her an çıkcak gıbı sızlerınde oyle mı?
sen de örnek alabilsen keşke..ya itiraf edeyim ben de sütlü pirinçlinin içinde siyah bişi gördüm ama önemsememiştimşimdi aradılar,kargo ile aldırıyorlar paketi...
merhaba herkese nasılsınız
bende grip oldum fış fış geziyorum işte.misafirlerde yarın yolcu ediyoruz artık.
geçmiş olsun canıma.s.
ah ya umarım bu ilaçlarla geçer:çok üzgünüm:slm arkadaşlar umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir.
gıda olarak ben herşeyi veriorum ,emziriorum da ,ama şu şu die bi listem yok..kafamçokkarıştı
kızlar facebookta bize ait grup kurdum hepiniz beklyrm...
geldik g:sm_cool:eldik:)
slm hanımlar nasılsınız umarım bebişlerde sizde iyisinizdir birkaç şey okuyabildm kız uyuyor uyanır birazdan...
talyacım mama meselesi noldu merak ettim .... gazeteciyim ben güzelim gelişmeleri bildirde köşemde yazıyım olurmu ?rezillik yani ........
ezgi hiçbir mamayı yemiyor o yuzden aldıklarım kaldı hep benimde doktor zaten emen çocuk mamanın tadını sevmez demişti öylede oldu. meyve yogurt ve çorbadan başka bişey yemiyor... muhallebi falan hiç yemiyo...
aylincim ezgide emmeyi bıraktı gündüz çok nadir emiyor diş çıkartırken bırakmıştı şimdi dişi çıktı tamamen soğudu heralde zorlayıncada çok fena ısırıyor velet sevinmiştim dişi çıktığına ama şimdi üzülüyorum valla gece uykulu zar zor emiyor işte... benimde gögüsler füze gibi çok şişiyor yazık sütüm var emmiyo velet ya emse emzirirdim 2 yaşına kadar :))
Deryacım, egehanda ne hazır mama ne de kendi yaptığım muhallebiyi yedi.Demekki emen bebek yemiyormuş öyle mii_?Hay allah.Bende neden yemiyor acaba diye merak ediyordum.İyi oldu söyledğin.slm hanımlar nasılsınız umarım bebişlerde sizde iyisinizdir birkaç şey okuyabildm kız uyuyor uyanır birazdan...
talyacım mama meselesi noldu merak ettim .... gazeteciyim ben güzelim gelişmeleri bildirde köşemde yazıyım olurmu ?rezillik yani ........
ezgi hiçbir mamayı yemiyor o yuzden aldıklarım kaldı hep benimde doktor zaten emen çocuk mamanın tadını sevmez demişti öylede oldu. meyve yogurt ve çorbadan başka bişey yemiyor... muhallebi falan hiç yemiyo...
aylincim ezgide emmeyi bıraktı gündüz çok nadir emiyor diş çıkartırken bırakmıştı şimdi dişi çıktı tamamen soğudu heralde zorlayıncada çok fena ısırıyor velet sevinmiştim dişi çıktığına ama şimdi üzülüyorum valla gece uykulu zar zor emiyor işte... benimde gögüsler füze gibi çok şişiyor yazık sütüm var emmiyo velet ya emse emzirirdim 2 yaşına kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?