2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese nasılsınız

bende grip oldum fış fış geziyorum işte.misafirlerde yarın yolcu ediyoruz artık.

eymende pc hastası ben bir oturayım kucağıma gelmek için neler yapıyor.birde dursa zor yazıyorum. emekleme minderi almış babası onunla mücadele ediyor.yakında emeklemeye başlıcak gibi.şimdilik balık gidiyor yerde.

merhaba kızlar okuyamadım eskileri kusura bakmayın
talyacım çok şaşatım bende devam mamasını kullanıyorum aptamilin çok şaşaırdım vallahi

evet gamzecim bende çok şaşırdım,kimbilir farketmeden neler veriyoruz çocuklarımıza...

emekleme minderimi resim çekip yüklesene canım merak ettim ilk defa duyuyorum nasıl bişey

balım bende merak ettim emekleme minderini,oyun halısı gibimi acaba:uhm:

bende milupanın kahvaltılığını kullanıyorum ballı olanı birde sütlü pirinçli olanı arada çok şaşırdım valla milupa gibi bir firma bunu nasıl açıklıcak merak ediyorum

kızlar merhaba geçen gün girdim iki satır bişey yazdım gerisini bile okuyamadan laptopun şarjı bitti kısmetsizim işte

nasılsınız okuyamıyorum hiç çok az bakabiliyorum çünkü,
sadece son sayfaya bakıyorum şöyle bir
umarım herkes iyidir

şimdilik iyi onatın düzeni pek bozulmadı ama geceleri hiç bir yere çıkamıyoruz tabiki saat 9 gibi uyuyor çünkü evdeyiz hep geceleri gündüzde sahildeyiz biraz zor oluyor tabi ama şimdilik iyi ama onat bugün denizi sevmedi ağladı hep sokamadık hiç denize

balım sorması ayıp kaça almışsssınız çok güzel bişeye benziyoır valla bizde alabiliri<

evet gamzecim bende çok şaşırdım,kimbilir farketmeden neler veriyoruz çocuklarımıza...

evet talyacım çok şaşırdım
kızlar bende dmir e başladım bu ara size sormak istediğim aşamları meyve ile birlikte veriyordum ben demiri dişlerinde sarılık olmasın diye ama 8 damlayı birden veriyordum çocuk ta bir huzursuzluk oluyordu gece hiç uyumuyordu dün bir arkadaşım böl onu güne dedi -3-2 ver mesela dedi ama her defasında meyve nasıl vercem bilemiyorum bana akıl verin siz nasıl kullnıyorsunuz birde vitamin alıyor bu çocuk
bir sorum daha var kızlar sizlere danışınca rahatlıorum vallahi sizlerden çok yardım gördüm hamileleğim boyunca saolun vallahi
diğer sorum da; bende demir alıyorum aynı zamanda bebeğim emiyor acaba ben kullanmasam mı ki ama doktorum emzirdiğin sürece kullan dedi saçlaımda çok dökülüyor ondan dır dimi bana açıklıyıcı yazarmısınız teşekkür ederim a.s.

eymende sevmemişti önceleri denizi şimdi seviyor.akşamları çay bahçesine inerdik çok huzursuz olurdu artık kendisi istiyor dışarı çıkmayı gezmeyi çok seviyor.zamanla alışıyor bebeklerde bizim yaşam şeklimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…