2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet Hera iyiki götürmüşüm ,ben dişten ateş yapıyor diye düşünüyordum..

semra üzülme canım o senin kokundan tanır,anne olmak okadar kolay değil..

ben labneyi kolay eziliyor diye koyuyorum,

beni tanıyor dediğin gibi eve gidiyorum beni görünce seviniyor üstümü değiştirmeme müsade bile etmiyor.valla bende açıyorum memeler foraaa :))) uyuyana kadar emişiyoruz :)))

mrb aylincim iyiyim cnm annem bende 2gündür rahattım ne güzel yarın gidiyo( naz da ben saklanıyorum seslenince çırpınıyo beni arıyo denedik babası saklanıp seslenince hiç sallamıyo:)))
kızlar anladınız dimi biraz karışık yazmışım etin suyu diil kendisine alıştır o faydalı dedi dr um güzel düdüklüde pişirip liflerine ayırıp yediği kadar veriorum ya da çorbasına etleri karıştırıom

kocişim cmt malatayay gidiyor dedesinin yanına bende gidicekdim ama iptal ettim kızım hasta iyce kötü olmasını istemiyroum, ama üzüldüm kocişden hiç ayrıl kalmadık 1 hafta ayrı olcaz ama olsun sevgimizi pekiştiririz. :))kaydirigubbakcemile:lepi::1hug:

yeşim allah yardımcın olsun..çocukla zor işler bunlar..
sizin ve yavrunun geleceği için hayırlı olur umarım bu kadar sıkıntı..

balım geçmiş olsun..neden bu kadar geç oldu aşılarını ?

bilmiyorumki bugüne vermişlerdi aşı tarihini.ikinci aşısında bronşit başlangıcı olmuştu iğne vurunuyordu o yüzden ertelemişlerdi ondan olabilir.

eymene şeftali suyu sıktım biraz içti hemen kustu.öyle çok yiyip içmiyor.çok yedirdiğim zaman hemen kusuyor niye böyle ya.manken hastalığımı var yoksa benim oğlandakaydirigubbakcemile3

yeşim kolay gelsin zor gerçekten ama bi haftaya kalmaz düzeniniz oturuz 3 asağı 5 yukarı
bizde de kabız sorunu çıktı ek gıda vermeye baslyınca suyu bende içiremiyrum bardakla genzine kaçırıyorum kaşıkla tükürüyo bibron ve suluk da almıyooo((

aylin,,semra geçmiş olsun inş düzelirler en kısa zamanda..

başak elvinde ne emzik ne biberon alıyodu şimdi ikisinide alıyo...öle zor oluyo içirmek suyu ya şimdi cuk ck içio..ben üstüne düştüm biberonda 2 gün sonra aldı..

inci üzülme sağlığı yerinde olsunda azcık yesede olur..

ayşegül naza bayıldım fotografı süper :)))) çok güzel yakalamışsınız valla...

bende çok sevdim bu 7. ayı anne diycekmiş minik kuş ah yerim ben onu ....

herkese kolları açıyor benim kız deli oluyorum gitmesin kimseye ya hele tanımadığım yolda isteyenler oluyor bizimki atlıyor hemen :))

şu et meselesi güzelde ayşegülcüm geçen minicik köfte verdim bogazına kaçtı ay aklım çıktı ters çevirdim de çıkardı şimdilik çorbasına atıp sonra çıkarıyorum napim

mrb deryacım, ya benim de bazen geri çıkarıyo dikkat ettim et sertse yutmuyo, ama yumuşacık liflerine ayrılmış çok iyi pişmiş et, tavuk çorbasının içinde yutuyo, zamanla yicekler bence sen de ver sonra alıştırmak çok zor oluomuş hep geri çıkarıyolarmış
napıosun sen çalışıomusun ezgi bıraktımı emmeyi tamamen

aranızda tavuk suyu falan veren varmı corbalarına koyan
canım ben çorbalarına koyuyortum sürekli tavuk kıyma bu hafta kırmızı et aldım ondan koyucam

haklısın canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napim artık

merhabaaa
benım mınıgımde su içmiyor anne sutu alan bebeklerde cok sorun degılmıs cunku ılk sut su oldugundanmıs hatta dıkkat edersenız azıcık emıp bırakyorlar
ya bısey dıcem kaan emeklemeye calısıyor ama cok komık sekılde gerceklestırıyor
ayaklar nomal ama kafa yerde popo havada onune koydugum seye ulasmaya calısıyor bıraz gıdıyor kafayı kaldırıyor ulastımmıkı dıye bakıyor daha var tekrar gomuyor kafayı .))
ay ne yapmalıyım nasıl yardımcı olayım
yanı tam gulermısın aglarmısın durumu oldum

yani işe öyle yarıyorsa öyle vermekte yarar var.

bugun evdeyim koltukçu gelcekte....

kızımın tadını çıkarıyorum.... parka gittik yerlerde boguşuyoruz veletle 1 sn durmuyor ya...

gece emiyor ama gündüz çok nadir alıyor zorlarsamda ısırıyor :)) iki dişimiz çıktı ya bizim...

arkadaşlar chicco nun seyrantepede küçük teknik servis yeri var diyordum hatırlarsınız...

yürütec dışarda 120 biz 60 aldık

baston araba dışardan 140 biz 90 a aldık

şimdi eşim araba koltuğu bakmış büyüklerden dışarda 450 orda 220 tl ymiş gidip magazalardan kazıklanmayın chiconun kendi yeri orası oraya gidin kesin batn kapatan vs magazalardan gelenler orada toplanıyormuş.

bizim de bi diş çıksa da rahatlasak çok huysuz oldu heralde dişten
nerde cnm tam olarak chicconun yeri

hanımlar benim oğluşumda 6. ayını doldurmak üzere bu ay sonunda aşıları var sanırım sizler tecrübelisiniz hangi aşılar var? hepsi sağlık ocağındamı olacak özel yapılacak bir aşı varmı?

ıZMıRLı BAYANLARRRRR
çeşmede kalacak güzel bir yer tavsiye rdebileceğiniz??acelecvp ERYTHRAı NOBLE HOTEL duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…