- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Benim kizada gecen su verdim hayir demiyor bir guzel isti aynen disari saaarr. cokmueymene şeftali suyu sıktım biraz içti hemen kustu.öyle çok yiyip içmiyor.çok yedirdiğim zaman hemen kusuyor niye böyle ya.manken hastalığımı var yoksa benim oğlandakaydirigubbakcemile3
yeşim kolay gelsin zor gerçekten ama bi haftaya kalmaz düzeniniz oturuz 3 asağı 5 yukarı
bizde de kabız sorunu çıktı ek gıda vermeye baslyınca suyu bende içiremiyrum bardakla genzine kaçırıyorum kaşıkla tükürüyo bibron ve suluk da almıyooo((
bende basliyacagim bu hafta ins. tavuk ve kiymaya . Kimayi vermistim 1-2 kere pekcanım ben çorbalarına koyuyortum sürekli tavuk kıyma bu hafta kırmızı et aldım ondan koyucam
bizimkinde hala o yonde bir calisma yokmerhabaaa
benım mınıgımde su içmiyoranne sutu alan bebeklerde cok sorun degılmıs cunku ılk sut su oldugundanmıs hatta dıkkat edersenız azıcık emıp bırakyorlar
ya bısey dıcem kaan emeklemeye calısıyor ama cok komık sekılde gerceklestırıyor
ayaklar nomal ama kafa yerde popo havada onune koydugum seye ulasmaya calısıyor bıraz gıdıyor kafayı kaldırıyor ulastımmıkı dıye bakıyor daha var tekrar gomuyor kafayı .))
ay ne yapmalıyım nasıl yardımcı olayım
yanı tam gulermısın aglarmısın durumu oldum
hanımlar benim oğluşumda 6. ayını doldurmak üzere bu ay sonunda aşıları var sanırım sizler tecrübelisiniz hangi aşılar var? hepsi sağlık ocağındamı olacak özel yapılacak bir aşı varmı?
benim kız da 7 kilo ama sağlık ocağı gayet iyi gidiyor dedi,bu aralar bebekler hareketlenmeye başladığı için kilo alımları azalıyormuş.hareketli çocuk sağlıklı çocuk derler incicim bırakalım zayıf oluversin onlarda,sağlıklı olsunlarda..günaydınlar herkese hiç keyfim yok bugün azönce sağlık ocağına götürdüm çağanı bu ay hiç kilo almamış sağlık ocağını dru mevsimsel olabilir dedi sıcaklardan yada dişten yemiyor olabilir dedi bakalım haftaya salı kendi drunda kontrolümüz var drumuz ne diyecek ya benmi hata yapıyorum bu çocuğpu beslerken ay kafayı yiyecem çokta hareketli hiç durmuyor yerinde dün abimlere gittik onlarda misafir vardı 5 aylık bebek bizimki kadar valla kilo olarak tombiş tombiş hoş çocuk hiç hareketsiz koy yere saatlerce duruyor
geçmiş olsun aylincim...Selam kızlar..herkesler iyidir inşallah..
semra geçmiş olsun miraya, nerden anladınız alerjisi olduğunu vucudumu kabardı ?
biz de doktordan geldik şimdi, boğazları iltihap yapmış antibiyotiğe başladık..
dişlerden ateş diyordum ama hastalanmış yavruşum..
inci senin oğlun iştahsız ve hareketli bir çocuk canım yediğinide yakıyor hemen,
üzme kendini bukadar ,en azından biz biliyoruz ne kadar çabaladığını velet için :)
eve geldiğinizde tekrar başladığına göre büyük ihtimal klimadır esracım,dediğin gibi boğazlarını kurutuyor olailir,buhar jeneratörü faydalı olur belki...slm canım ewet görüşemedik sen geldin ben gittim falan ,benimki 3 günlük ziyaterri canım ya tatil deil,hepimiz iiz ,sizin nasıl geçti tatil,eguş naptı?
dr a gittiğimizde de öksürüodu baktı bişey yok dedi ,istersen şurup verebilirsin akşamları boğazını rahatlatır demişti,balıkesire gidince hafiflemişti bende vermedim şurup,buraya dönunce başladı yine sabahları uyanınca oluo,bizimki klimadan oluo sanırım,ev en üst kat çatı yok yanıo açmazsam,çokda terlio berrak ,bende açıorum ama en düşük derecede çalışıo bide bütün odaları açıorum, ama yinede boğazı falan kuruo sanırım
bende her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum,8 damlada demir ilacı veriyorum gün içinde,hatamı yapıyorum acaba,içim aslında hiç rahat değil ,bu damlalar banada çok yapay geliyor...bu arada kan ilacını bende vermıorum ,sağlık ocağı ve dr önerdi ama,test yapılmadan gerek varmı yokmu hemen dayıyolar ilacı,pekmez verıorum hergün daha doğal deil mi?
devitide bahardan beri bıraktım,güneşe çıkıo dewamlı,
bana bu damlalar çok yapay gelıo ya,eskiden bunlar varmıydı bize verdilermi
yeşim cim yeni bir yaşama başlıyorsun sende,inşallah her şey gönlünüzce olur canım,kolayca alışırsınız inşallah,aslı hanım alışmış bile anladığım kadarıyla:ecrin_bebek:merhaba kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Semra burcu bebekerinize Allah
sifa versin. Baska rahatsiz olan bebekler varsa onlar ins duzelir bir an once.
benim kizim da ust solunum yolu enf olmustu ama hala tam iyilesemedi.
soguk bir selde terliyor. eve yerlesince dr goturcem.
nazin resmi cook sekeryerim onu ben. reyhan snin bebiste abi olmus bakislara
bak masallah buyuyorlar. bende en kisa surede yolluyacagim kizlar ist cektirecektim firsat
olmadi
bu arada kizim kabiz oldu hazr mamadan. tam okuyamadim ama
Talya mamda sorun mu cikti ben hep hazir vermek zorundayim. en azindan simdilik.
bavullar yerlerde saydim 7 tane irili ufakli valiz var iyi aldilar bizi ucaga 15 kg fazlamiz vardi.
bugun 10 tane ev gorduk kafam allak bullak birazbuyuk bir ev vardi 3+1 onu sececgim sanirim. rahat oluruz. cok zor bu isler kzlar ya
labne de kullanabilirsin ama ben beyaz peyniri tercih ediyorum,labne bana çok yağlı geliyor...kizlar bu arada dikkatimi cekti herkes kahvaltiya labne koyuyor ben aksamdan peyniri
suya koyuyordum sabahta ezip icine katiyordum. Labne tuzsuzmu oluyor. daha mi
iyi oluyor neden onu tercih ediyorsunuz?
Kızlar ben yokken pıttıdı pıttıdı yazarsınız şimdi de kimse yok piyasada yaf
geçmiş olsun balımcım,sevindim biraz düşmüş ateşi ama dediğin gibi bu gece sana uyku yok canım ya.ben büyük kızıma sirkeli su yapıp sürerdim birde ılık duş,ateşi tekrar yükselirse ılık suya sokarsın canım...iyi geceler herkese
eymenin ateşi çıktı bugün onu düşürmeye çalıştık.şimdi 37.5 ancak indi.şurup verdim fitil koydum düşmedi. ablam söylemişti gül suyu kolonyası sürdüm onun faydası oldu biraz.bu gece nöbetçiyim anlaşılan.gribimde zaten dahada kötü oldum eymenle uğraşırken.ama o hareketli bebek gitti yerine masum öylece yatıp bakan bir bebek geldi.ayyy anlatmam ya ona bişey olmasın bana olsun allahım dedim.
seda ii geceler cnm
burcu ne haber,bende tam seni düşünüyordum ,karşıma çıktın allahtan bişi isteseymişim olacakmış yani:)))
sen geçen gün facebook ta grup açtım demiştin,ama ben bi türlü bulamadım canım ya...
ii geceler cnm nasılsın elvin nasıl düzeldimi
canım ii geceler
gel gel ocak annişleri şimdide buraya geelll!!
isimli grup
ONUN adı alıştırma bardağı cnm anı şeyden bahsediorsak tabi:)
kimseler yok yine kerem uyuyamıorr fonda bachhh aylardan temmuz
günlerden salı hani sallanırdı salılar,
ben sallanmak istioyorum hamakta hemde deniz kenarında gözümü güneşten korumak
istiorummmm çok şey mi
yeşim cim yeni bir yaşama başlıyorsun sende,inşallah her şey gönlünüzce olur canım,kolayca alışırsınız inşallah,aslı hanım alışmış bile anladığım kadarıyla:ecrin_bebek:
milupa sütlü pirinçli mamasından böcek çıktı hayatım,bende orayı aradım hemen incelemek üzere kargoyla aldırdılar,bu sabahta gıda uzmanları seda hn.aradı ürünü avrupadaki araştırma labaratuvarına göndereceklarmiş,15 güne kadar haber verecekler sebebi hakkında..
Fazilet benim kizda aynen oyle oldu. yavrum hala iyilesemedi salgin varmis zateniyi geceler herkese
eymenin ateşi çıktı bugün onu düşürmeye çalıştık.şimdi 37.5 ancak indi.şurup verdim fitil koydum düşmedi. ablam söylemişti gül suyu kolonyası sürdüm onun faydası oldu biraz.bu gece nöbetçiyim anlaşılan.gribimde zaten dahada kötü oldum eymenle uğraşırken.ama o hareketli bebek gitti yerine masum öylece yatıp bakan bir bebek geldi.ayyy anlatmam ya ona bişey olmasın bana olsun allahım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?