2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eymene şeftali suyu sıktım biraz içti hemen kustu.öyle çok yiyip içmiyor.çok yedirdiğim zaman hemen kusuyor niye böyle ya.manken hastalığımı var yoksa benim oğlandakaydirigubbakcemile3
Benim kizada gecen su verdim hayir demiyor bir guzel isti aynen disari saaarr. cokmu
yedi acaba ondan mi anlayamadim ben az su veriyorum artik bu arada bardak set aldim
bizimki zaten biberonu sevmiyor bardakla bazende ucunda 3 delikli bir kapagi var onunla
iciyor.

Sende su 3 delikli kapagi olan bardaktan deneyebilirsin ay adini bilmeyince baya uzun
oluyor:)) onunla ustune de cok dokmuyor

canım ben çorbalarına koyuyortum sürekli tavuk kıyma bu hafta kırmızı et aldım ondan koyucam
bende basliyacagim bu hafta ins. tavuk ve kiymaya . Kimayi vermistim 1-2 kere pek
yemedi ama alissin

bizimkinde hala o yonde bir calisma yok
gerci bu aralar cocuk yerde kalmiyor ya pusette ya kucakta yada altini acmak icin yatakta
burda hali kulturude yok ben oyun halisini yanima aldim onun altinada battaniye alicam
oyle koyucam artik

BU arada kizlar huggies i burda da buldum tasarim renk farkli kizlar icin ayri oglanlar icin
ayri yapmislar :)) Koreliler le Defne arasinda sicak bir etkilesim oldu herkese gulucukler
dagitiyor Turk ecnebi ayirmiyor yavrum :) gun icinde neseli cenesi dusuk tisliyor
nara atiyor bababa falan diyor ama gece olunca inleyerek uyuyor anlamiyorum.
Yanima kuru kayisi alsaydim keske aslinda aklimada geldi ama yer yoktu bide lazim
olmaz dye dusundum. burda bulabilirmiyim blemiyorum. ay cok yazdim yine ya

Benim bildigim kadariyla pnomokok, 5li karma, hepatit b birde cocuk felcini agizdan
damla veriyorlar. zaten saglik ocagi seni bilgilendirir asilari vururken bu su asi diyorlar.
rotayi yaptirdinmi bilmiyorum ama 3 kerelik olan rotaysa oda son dozu oluyor sanirim
ama tam emin degilim ondan benim 2 dozluk rotaydi sadece yukaridakileri vurdurdum
birde asiya gitmeden once emla krem surebilirsin. ben surdum ama guzel suremedim herhalde agladi yine ama uzun aglamadi. o kremide 5tl ye alabiliyorsun ssk oduyor tabi
once dr a yazdiracaksin.
artik 6 ay rahatlar.

ONUN adı alıştırma bardağı cnm anı şeyden bahsediorsak tabi:)
kimseler yok yine kerem uyuyamıorr fonda bachhh aylardan temmuz
günlerden salı hani sallanırdı salılar,
ben sallanmak istioyorum hamakta hemde deniz kenarında gözümü güneşten korumak
istiorummmm çok şey mi

Başak ne haber şeker?Sana msj attım almadın zahir,cvp gelmedi...
Ben bu hafta Ank dayım ,dahasonra abbas yolcu..ınşallah herşey yolundadır..Zeynep Bade artık çok zor uyuyor,daha yeni uyuttum..Gündüz de toplasan 1 saatt..nasıl büyüycek bu çocuk bilmiyorum...sizde ne var ne yok?Kerem nasıl?

benim kız da 7 kilo ama sağlık ocağı gayet iyi gidiyor dedi,bu aralar bebekler hareketlenmeye başladığı için kilo alımları azalıyormuş.hareketli çocuk sağlıklı çocuk derler incicim bırakalım zayıf oluversin onlarda,sağlıklı olsunlarda..

geçmiş olsun aylincim...

eve geldiğinizde tekrar başladığına göre büyük ihtimal klimadır esracım,dediğin gibi boğazlarını kurutuyor olailir,buhar jeneratörü faydalı olur belki...

bende her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum,8 damlada demir ilacı veriyorum gün içinde,hatamı yapıyorum acaba,içim aslında hiç rahat değil ,bu damlalar banada çok yapay geliyor...

yeşim cim yeni bir yaşama başlıyorsun sende,inşallah her şey gönlünüzce olur canım,kolayca alışırsınız inşallah,aslı hanım alışmış bile anladığım kadarıyla:ecrin_bebek:
milupa sütlü pirinçli mamasından böcek çıktı hayatım,bende orayı aradım hemen incelemek üzere kargoyla aldırdılar,bu sabahta gıda uzmanları seda hn.aradı ürünü avrupadaki araştırma labaratuvarına göndereceklarmiş,15 güne kadar haber verecekler sebebi hakkında..

kizlar bu arada dikkatimi cekti herkes kahvaltiya labne koyuyor ben aksamdan peyniri
suya koyuyordum sabahta ezip icine katiyordum. Labne tuzsuzmu oluyor. daha mi
iyi oluyor neden onu tercih ediyorsunuz?
labne de kullanabilirsin ama ben beyaz peyniri tercih ediyorum,labne bana çok yağlı geliyor...

Kızlar ben yokken pıttıdı pıttıdı yazarsınız şimdi de kimse yok piyasada yaf

eeee ben geldim sen yoksun oldumu şimdi..:gitme:

iyi geceler herkese

eymenin ateşi çıktı bugün onu düşürmeye çalıştık.şimdi 37.5 ancak indi.şurup verdim fitil koydum düşmedi. ablam söylemişti gül suyu kolonyası sürdüm onun faydası oldu biraz.bu gece nöbetçiyim anlaşılan.gribimde zaten dahada kötü oldum eymenle uğraşırken.ama o hareketli bebek gitti yerine masum öylece yatıp bakan bir bebek geldi.ayyy anlatmam ya ona bişey olmasın bana olsun allahım dedim.

geçmiş olsun balımcım,sevindim biraz düşmüş ateşi ama dediğin gibi bu gece sana uyku yok canım ya.ben büyük kızıma sirkeli su yapıp sürerdim birde ılık duş,ateşi tekrar yükselirse ılık suya sokarsın canım...

burcu ne haber,bende tam seni düşünüyordum ,karşıma çıktın allahtan bişi isteseymişim olacakmış yani:)))
sen geçen gün facebook ta grup açtım demiştin,ama ben bi türlü bulamadım canım ya...

seda ii geceler cnm

ii geceler cnm nasılsın elvin nasıl düzeldimi

canım ii geceler
gel gel ocak annişleri şimdide buraya geelll!!
isimli grup

ii geceler cnm nasılsın elvin nasıl düzeldimi

canım ii geceler
gel gel ocak annişleri şimdide buraya geelll!!
isimli grup

hay allah kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi,sağol sevdacım öpüyorum seniopuyorumnanaktan

GUNAYDIIIIIINN HANIMLAR
guzel bir gun diliyorum herkese

Benim dedigim objede uyuyor en azindan ismi kisa:))
Bende istiyorum ya yaz bitecek daha deniz yuzu gormedim buraya 1 saat kadar uzakta
guzel bir sahil var oraya gidecegiz umarim yani. Su isleri bir yoluna koysak

Ben saatlerine henuz alismadim ya sabah 7de kahkiyoruz kahvalti icin yani Turkiyenin
gece 1inde kahvaltiyi yapip tekrar yatiyorum bu saate kadar. kizda yatiyor:))
bizimki ne Kore ne TUrkiye ortaya karisik oldu anlayacagin.

Iyiki farkettin bocegi inanamiyorum ya hangi labaratuvara goturse gotursunler bocek
bocektir neyini arastiracaklar aile kutugunu mu. Yani bide mulipa ya. O da boyle yaparsa kime guvenecegiz. Zaten ben kac gundur milupanin urunlerini kullaniyorum. cocugum hasret kaldi bir corbaya. en son girecem otel mutfagina yapacam ya tenceresinide getirmistim zaten. bir arpa sehriyesi yapsam fena olmaz.

Fazilet benim kizda aynen oyle oldu. yavrum hala iyilesemedi salgin varmis zaten
bakiyorum da tum bebekler ayni hastaligi yasiyor. bende aynisini diyorum keske bana olsa diye ama oda olmuyor bu sefer guzel bakamiyorsun cunku bende cok kotu bir grip
atlattim halen daha etkileri suruyor gerci hafif. Allah tum bebekleere ve annislerini saglik
versin ins bir an once.
Aylin burcu tum hasta bebeklere acil sifalar diliyorum

Kizlar benim karnim acikti icim cikti hamburgerden 2 gundur.
birde mantar corbalari var onun kivamida cok koyu gidip ondan yieyim bari.
sebzeli birseyleri varmi acaba?? neyse kizlar gorusuruz
kizda hala uyuyor.

günaydınnn:))
dün giremedim şimdide heralde çok sayfa varsa hepsini okuyamam ama umarım bi terslik yok..
benim 15 küsür senelik arkadaşom geldi bi arkadaşıyla beraber ,onu da sanki yıllartdır tanıomuş gibi olduk:)gece 2 ye kadar aile terapistliği yaptılar:)!!!pişman oldular mı acaba??
ben çok mutluyum ama:))
sizi de özledim bebişlerimi de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…