2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnn deyip ,kahvaltımı yapmaya gidiyorum,gelirken sizede 1 fincan sıcak çay getiririm.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar çok az girebiliyorum iki satır yazıp çıkmak zorunda kalıyorum hep cevap bile yazamadan çıktım dün kusura bakmayın ben Onat ile uğraşmaktan ilgilenemiyorum babamız kullanıyor laptopu açınca otomatik açılıyor benimde bu site o yüzden online gözüküyorum ama yokum aslında :)))

ekinsu mrb valla işe bu ay başladım işlerimi toparlıyorum ama hepinizin iyi olduğunu görmek çok güzel
nazlıcanı görmedim hiç ondan haber alabiliyormusunuz.
merhaba semracım sen işlerini toparlada bol bol görüşürüz nazlıcan iyi çok fazla giremiyor oğlunun bazı tahlil sonuçlarını bekliyorlardı ne oldu sonuç benimde haberim yok iyidir umarım
aa emel gelmiş..ne haber emel nasıl gidiyor tatil
onat nasıl keyfi yerinde mi?
deniz güneş kızlar ohhh ne güzel hayat mı diyor yoksa zemuszemus
aylincim merhaba Ont denize girmiyor malesef soğuk geliyor ağlıyor sokamadık dün ona egenin kayığından aldık içine su doldurup yanımıza koyucaz oynsın içinde
merhaba ayşegülcüm nazın güllü mayosunu yerim ben çok şeker

Son düzenleme:
günaydın herkese

teşekkür ederim arkadaşlar ama eymenin ateşi aşıdan oldu sanırım.şimdi 37 ye düştü.bebeklerin ateşi 36 ile 38 arasında olması normalmiş.dün bir yerde okudum.

BALIM geçmiş olsun eymende mi ateşlendi..

inşallah aşıdandır..malum bu ara salgın var ocak bebişlerimize nazar değdi hastalar hep..

günaydın aylin,emel,balım...nasılısınız kızlar
balım sevindim canım,ateşi düşmüş maşallah eymenin...

günaydın herkese bana pek günaydın olmuyor dün çağan gece 10,30 da zorla muhallebi yedi busabah kahvaltıu meyve hiç bişey yemedi aç aç uyudu uyanasın çorba yaptım bakalım içecekmi içmezzse dr götürcem bugün bukadar aç kalmazki bir çocuk

çayınız geldi hanımlar..

bunlarıda yanında atıştırıverin gari.zemuszemus

günaydın inci,bencede bi dr.götür bakalım ne diyecek canım,en azından senin için rahat ederopuyorumnanaktan

selam Zeynep ,inci

bizler iyi sayılırz siz nasılsınız ?
ohh ohh ellerine sağlık Zeynepcim valla harika görünüyorlar cokacimcoook

inci evet Çağan abartmış biraz bu kadar da aç kalınmaz,götür doktora iştah açıcı şurup falan verir belki

saolun kıslar bende dr agötüreyim diyorum acaba boğazlarında falanmı bişey var diştenmi ay anlamıyoruzda

sanada günaydın talya.ben sadece çay alayım rejimdeyimde

aylin bende gribim inşallah eymene bulaşmaz.aşıdandır diye umuyorum bende.

inci çağanın iştahsızlığı ile ilgili doktorun daha önce birşey söylemedimi_?

Seyrantepe Mah. İspar İş Merkezi No= 434 4.Levent / İstanbul ...
saol cnm karşıya geçince bakalım
İZMİRLİ BAYANLARRRRR
çeşmede kalacak güzel bir yer tavsiye rdebileceğiniz??acelecvp ERYTHRAİ NOBLE HOTEL duydunuz mu?
cnm biz sisus ta kalıcaz çok güzelmiş die duydum bi araştır istersen
saolun kıslar bende dr agötüreyim diyorum acaba boğazlarında falanmı bişey var diştenmi ay anlamıyoruzda

bence dişten cnm zorlada yedirilmio anlıorum seni bol bol su içir bari susuz kalmasın

balımcım önceleri az da olsa yiyordu son bir kaç gündür hiç yemiyor dün sağlıocağının dru sıcaklardan falandır dedi çokta kasma kendini dedi ama bugün olmazsa kendi druna götürcem konrtol haftaya idi ama beklemicem konrol gününü
ayşegül cxanım allahtan su içiyor bazen kandıralım diyoruz su için verdiğimiz biberona mama koyup vermeye çalışıyoz anlıyor sıpa çok iyi ayırt ediyor herseyi

günaydın ayşegül,naz hanım nasıllar :)))
tünaydın cnm o ii de be ii diilim, uyumuyo benimki de, biri yemiyo biri uyumuyo mutlaka bi sorun oluyo bebek bakmak çok zor ya
sinirlerim bozuldu temizlikçi kadın telefonumu karıştırmış ben yokken bi de inkar ediyo sanki aptalım üstüne gidince de yere düştü dedi yalancı şey, gene değiştiricem bunuda of offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…