merhaba semracım sen işlerini toparlada bol bol görüşürüz nazlıcan iyi çok fazla giremiyor oğlunun bazı tahlil sonuçlarını bekliyorlardı ne oldu sonuç benimde haberim yok iyidir umarımekinsu mrb valla işe bu ay başladım işlerimi toparlıyorum ama hepinizin iyi olduğunu görmek çok güzel
nazlıcanı görmedim hiç ondan haber alabiliyormusunuz.
aylincim merhaba Ont denize girmiyor malesef soğuk geliyor ağlıyor sokamadık dün ona egenin kayığından aldık içine su doldurup yanımıza koyucaz oynsın içindeaa emel gelmiş..ne haber emel nasıl gidiyor tatil
onat nasıl keyfi yerinde mi?
deniz güneş kızlar ohhh ne güzel hayat mı diyor yoksa zemuszemus
merhaba ayşegülcüm nazın güllü mayosunu yerim ben çok şekermrb kızlar emel naber nasıl gidio tatil
ben yazmıştm ama bidaa yazıyım et sularının bi fazydası yok dedi benim dr sadece yağmış, haftanın 5günü günde bir öğün et vericekmişim, 2günde beyaz et
ben bu 7.ayı çok sevdim "Anne" sinin bir tane olduğunu ve sadece kendisine ait olduğunu öğrenir ay süper buuuu
saol cnm karşıya geçince bakalımSeyrantepe Mah. İspar İş Merkezi No= 434 4.Levent / İstanbul ...
cnm biz sisus ta kalıcaz çok güzelmiş die duydum bi araştır istersenİZMİRLİ BAYANLARRRRR
çeşmede kalacak güzel bir yer tavsiye rdebileceğiniz??acelecvp ERYTHRAİ NOBLE HOTEL duydunuz mu?
saolun kıslar bende dr agötüreyim diyorum acaba boğazlarında falanmı bişey var diştenmi ay anlamıyoruzda
tünaydın cnm o ii de be ii diilim, uyumuyo benimki de, biri yemiyo biri uyumuyo mutlaka bi sorun oluyo bebek bakmak çok zor yagünaydın ayşegül,naz hanım nasıllar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?