2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım sanada kolay gelsin uykusuzlukta çok zor valla
ay ne yüssüzmüş kıs o kadında değiştir bacım sen onu

anacım bide telefonmu karıştırmış yuh yani,değiştir şekerim sen onu,bugün telefon yarın kimbilir ne :mymeka:

ya kadının hırsızlığı falan yokta heralde merak etti, bana dese bakabilirmiyim gösterirdim zaten.yalan söylemesi çok çirkin, karıştırdıysa hoşuma gitti baktım diycekti, neyse bildiiniz kadın varmı:)))

ne cesaret ne saygisizlik ya ben esimin telefonuna bile bakmam, msj geliyor yanimda onu
bile acmam ki zaten boyle olmasi gerekir. Tel ona verip msj geldi derim tabi basinda
dururum ne msji diye meraktan :)

bu arada Defne cok uyumak istiyor acaba hastalandimi yani bugun baya uyudu, uyusa
uyuyacak ben birakmiyorum sanirim bir yeri agriyor surekli inliyor kabizda oldu
cocugun oyuncaklarida valizde acmadim. eline gecene saldiriyor mahrum kaldi
cocugum herseyden ya. babamizda sabah beri yok piyasada. ise gitti guya oglen
gelecekti aksam oldu. gerci oda evi falan ayarliyor ama boylede yalniz olmuyor. eve
gecsek sorun degilde otel cook skici

valla benim arada cagirdigim biri var oyle fazlada merakli degil iyi bir kiz. ama uzaga esi
musaade etmiyor ben pendikteydim cagirmistim. sende yakinsan o civara tel nosunu
verebilirm. bir gorusursunuz. ben memnundum.

Tel ona verip msj geldi derim tabi basinda
dururum ne msji diye meraktan :)
:

he he healkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisboş bırakmamk lazım tabi
hava değişiminden uyuyordur garibim annesi,bırak uyusun kızcağız,oyuncağı ble yokmuş baksana kalksam ne yapıcam diyodur kendi kendinemafoldumben

bende sana bısey sorayım nasıl gıttı bu kılolar valla bravo lutfen bana da soyleeee

günaydın hanımlar..

kimsede kalmamış gerçi..afiyet olsun kaana yarasın :)

saol lınay ama yemedı hatta agzına bısey yaklasırayım cıglık atıyor bu cocuk bana kafayı yedıecek

emınmısın telefonunu karıstırdıgına belkı sana oyle gelmıstır nesını merek edebılırkı

ben maltepedeyim cnm belki gelir, ver nosunu arıyım

günaydın özlemcim,benim damat yemiyomu yoksa annesi,kertmesini özlüyodur belkim,getir sen onu bizim kızın yanınada iştahı açılsın birazkaydirigubbakcemile

bende aynen yeşimcim kimsenin şahsi eşyalarına dokunmam, sonuçta eşim bile olsa saygı sözkonusu, şimdi surat asıyo iş yaparken, ben ona hırsızsın demedimki, ama saygısızlık yaptığını söyledim
inşallah çocuklarımıza dürüstlüğü saygıyı küçücükken aşılarız

kızlar ben kaçar daha ütü neyin yapıcam,gelirim yineopuyorumnanaktan

geçen gün bi kızla tanıştım, özel bir anaokulunda çalışmış önceden devlettede çalıştığı bi dönem olmuş.ya inanamazsınız kız kendi çocuum olsa asla özel kreşe yollamazdım dio, ufacık peynirle, krakerle, tank uyduruk meyve sularıyla günü geçiriolarmış, hiç tecrübnesiz kıza 35kişilik 4yaş grubu emanet etmişler..devlette aksine yemek konularında çok özenlilermiş

A değiştir tabiiii..çok ayıppp

anacım bide telefonmu karıştırmış yuh yani,değiştir şekerim sen onu,bugün telefon yarın kimbilir ne :mymeka:
Kız Talya bi karşılaşamadık ,Zeynep Bade büyüdükçe uyumuyor hayatım...yarın kontrol var,tahıl mamasına geçtik ,şişirdik kızı..artık pirinç unu maması vermiyorum..Gerçi 8 kilo ama çok da şişko yapmıımm diyorum,isterdimki anne sütünden kilo alsın ama olmadı işte..bugün de ben doktora gittim,açtık kuşumuzu aylardan sonra...
smear da döndüğümde yaptırcam sanırım..
Sende ne var ne yok?

Kızlar,cidden ne varsa devlet kurumlarında..Geçen bi istatistik okudum,özel hastanelerde devlet hastanelerine göre çok daha fazla hata yapılıyomuş..yani artık parayla iyi hizmet satın alınamıyor baksanıza..Biz özene bezene meyve suyu sıkalım,çırpınalım..seninkiler tang içirsin..olacak iş değilll:1no2:

zeynepçim dün gece yazmışsın ben çıktım ii gecelr deyp ama sendde bulmuşsun grubu.....aylincim tşk ederim saol nasıl oldu eguş düştü mü ateşi?

herkese merhabalar...

slm kızlar.
benim güzel kızımda dü gece 2.30 da uyudu dişindendi sanırım ateş falan yoktu ama eli ağzındaydı kuşumun zor uyudu.

aayyy allah hepimize kolaylık versin sorunsuz bebiş yok vallaa herkesin bi derdi varr....şimdiye kadar rahattık ama sanırım bundan sonra rhat oturamıcaz bile hele ki emeklemeler başlasın bi ayaklansınlar arkalarından bizde gidicez artık

evet ya garip kaldi yavrum . neyseki son gecemiz otelde yarin tasiniyoruz ama oda
geciciymis dun karar verdigimiz evden daha guzelini bulmus esim ,ama 2 odaymis balkon
da ufakmis . Kirasida 150$ fazlaymis ama sifirmis ev. Bende biraz kizdim acikcasi
haberim olmadan ayarliyor beni niye gezdiriyorsun be adam madem kendin begeneceksin
ustelik evde su an esyada yokmus 1 haftada hazir olacakmis yani yarin gececegimiz
ev gecici. ama eminimki dekorasyonu superdir cunku o emlakci kadinin evleri cok
guzel oluyor genlede amerikalilar tuttugu icin baya ozeniyorler.

ben maltepedeyim cnm belki gelir, ver nosunu arıyım

canim suan telfonum nerde bilmiyorum biraz karisigim kapattim koydum bir valizin icine ama Birde suan karanlik esim uyanabilir yarin ben senin ozeline yolluyayim teli.

evet cok onemli degerler bunlar normal zamandan daha da dikkat etmeliyiz bizi ve
cevrelerindeki kisileri ornek alicaklar. yani belki tel modelini merak etmistir sadece ama bu
ona karistirma hakkini verme elbette. sana deseydi bakabilirmiyim modeline yaklasimin
faarkli olurdu kimseninde cani skilmazdi.
bende onu bir topicte okumustum bir krekerle gunu geciriyorlarmis. biz titreyerek
buyutelim baskasi krekerle basindan savsin. birde paramla cocugumu sefil edecegim
yikarim o kresi heeeeeeeyyyyt :mymeka: :mymeka:

ya benimkinde hic faliyet yok emekleme konusunda bide anne gibi birseyde demiyor hep bababa diyor esim de baya seviniyor ama ben tam anlamiyla demiyor diye soyluyorum :))
ben anne desin istiryorum cok sey istiyorum galiba kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:

selamlar öğlen dra diye çıktık ancak geldik eve rota yaptıurdığımız dra gidip çağanın rotasını son dozunu yaptırdık buarada yememeyle ilgili şikayetlerimi söyledim dra bir hafta izle falan dedei eğer hala yemiyorsa bakarız dedi ama ben yarın diğer drarada randevu aldım zaten öbürüne sadece rota için gidyorduk bakalım kendi drumuz ne diyecek buarada çağan bir meyve püresi vede bir küp yoğurt yedi sadece bugün bol bol su içiyor başkada bişey yemiyor ay ne zormuş yemeyen çocuk o yemedikçe ben stres yapıp yiyorum valla benimde stersten iştahım açılıyor 100 e ulaşırım bu çocuk böyle yemesse

slm millet nasılsınız net buldum girdim bizim tatil süper geciyo metin denizi sevdi .....özledim sizleri ewt yaaaaaaaaa bende anaokulunda özeldeyken kuru ekmek verirdi müdürümüz makarna bol bol patates ayda cocuktan 2 milyar alırdık velilerim jet sosyeteydi hayatta yollamam cocugumu özel anaokuluna siz bana gönderirsiniz artık:)))
neler yapıyosunuz bebekler nasıl umarım ters bir durum yoktur ...biri kısacık özet gecse ama kimse gözükmüyo duygudan baska......neyse cok öptüm sizleri kefkenden selamlar....

basaaaaaaaaaaaak ben yer olmadıgından pırılda kaldım yemekler igrencti ama cesme cok esiyo tatil için hiiiiiiiiiiiiiiiiç önermem kalcaksan ılıca otelde kAL harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…