tünaydın cnm o ii de be ii diilim, uyumuyo benimki de, biri yemiyo biri uyumuyo mutlaka bi sorun oluyo bebek bakmak çok zor ya
sinirlerim bozuldu temizlikçi kadın telefonumu karıştırmış ben yokken bi de inkar ediyo sanki aptalım üstüne gidince de yere düştü dedi yalancı şey, gene değiştiricem bunuda of offff
tünaydın cnm o ii de be ii diilim, uyumuyo benimki de, biri yemiyo biri uyumuyo mutlaka bi sorun oluyo bebek bakmak çok zor ya
sinirlerim bozuldu temizlikçi kadın telefonumu karıştırmış ben yokken bi de inkar ediyo sanki aptalım üstüne gidince de yere düştü dedi yalancı şey, gene değiştiricem bunuda of offff
Tel ona verip msj geldi derim tabi basinda
dururum ne msji diye meraktan :)
:
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/297953-ramazan-oruc-emzirme.html
günaydın hanımlar..
kimsede kalmamış gerçi..afiyet olsun kaana yarasın :)
ya kadının hırsızlığı falan yokta heralde merak etti, bana dese bakabilirmiyim gösterirdim zaten.yalan söylemesi çok çirkin, karıştırdıysa hoşuma gitti baktım diycekti, neyse bildiiniz kadın varmı:)))
bende sana bısey sorayım nasıl gıttı bu kılolar valla bravo lutfen bana da soyleeee
saol lınay ama yemedı hatta agzına bısey yaklasırayım cıglık atıyor bu cocuk bana kafayı yedıecek
emınmısın telefonunu karıstırdıgına belkı sana oyle gelmıstır nesını merek edebılırkı
A değiştir tabiiii..çok ayıppptünaydın cnm o ii de be ii diilim, uyumuyo benimki de, biri yemiyo biri uyumuyo mutlaka bi sorun oluyo bebek bakmak çok zor ya
Kız Talya bi karşılaşamadık ,Zeynep Bade büyüdükçe uyumuyor hayatım...yarın kontrol var,tahıl mamasına geçtik ,şişirdik kızı..artık pirinç unu maması vermiyorum..Gerçi 8 kilo ama çok da şişko yapmıımm diyorum,isterdimki anne sütünden kilo alsın ama olmadı işte..bugün de ben doktora gittim,açtık kuşumuzu aylardan sonra...anacım bide telefonmu karıştırmış yuh yani,değiştir şekerim sen onu,bugün telefon yarın kimbilir ne :mymeka:
geçen gün bi kızla tanıştım, özel bir anaokulunda çalışmış önceden devlettede çalıştığı bi dönem olmuş.ya inanamazsınızcam sınırım kız kendi çocuum olsa asla özel kreşe yollamazdım dio, ufacık peynirle, krakerle, tank uyduruk meyve sularıyla günü geçiriolarmış, hiç tecrübnesiz kıza 35kişilik 4yaş grubu emanet etmişler..devlette aksine yemek konularında çok özenlilermiş
he he healkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisboş bırakmamk lazım tabi
hava değişiminden uyuyordur garibim annesi,bırak uyusun kızcağız,oyuncağı ble yokmuş baksana kalksam ne yapıcam diyodur kendi kendinemafoldumben
ben maltepedeyim cnm belki gelir, ver nosunu arıyım
evet cok onemli degerler bunlar normal zamandan daha da dikkat etmeliyiz bizi vebende aynen yeşimcim kimsenin şahsi eşyalarına dokunmam, sonuçta eşim bile olsa saygı sözkonusu, şimdi surat asıyo iş yaparken, ben ona hırsızsın demedimki, ama saygısızlık yaptığını söyledim
inşallah çocuklarımıza dürüstlüğü saygıyı küçücükken aşılarız
bende onu bir topicte okumustum bir krekerle gunu geciriyorlarmis. biz titreyerekgeçen gün bi kızla tanıştım, özel bir anaokulunda çalışmış önceden devlettede çalıştığı bi dönem olmuş.ya inanamazsınız kız kendi çocuum olsa asla özel kreşe yollamazdım dio, ufacık peynirle, krakerle, tank uyduruk meyve sularıyla günü geçiriolarmış, hiç tecrübnesiz kıza 35kişilik 4yaş grubu emanet etmişler..devlette aksine yemek konularında çok özenlilermiş
aayyy allah hepimize kolaylık versin sorunsuz bebiş yok vallaa herkesin bi derdi varr....şimdiye kadar rahattık ama sanırım bundan sonra rhat oturamıcaz bile hele ki emeklemeler başlasın bi ayaklansınlar arkalarından bizde gidicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?