Canım üzülme, bakalım dr. abir göster sorun yoktur inşallah.Maşallah kilosu da iyi olmuş metin beyimizin.slm kimsecik yok biz kontrole gittik metiş 8 kg olmus bıngıldagı erken kapanmıs bu hafta beyin cerrahına gitmemiz lazımmıs keyfim yok anlıcagınız üzgünüm mutsuzum bir tuhafım
maşallah , öğrenmiş alkışlamayı:)))))Hergün yeni birşeyler öğreniyorlar.iiyi akşamlarrr.......
bu tosbikleri sevmemek mümkünmüü.. hergeçen gün dahada hayran oluyorum ben oğluşuma öpmeye doyamıyorum...
yemek konusunda ben hiç ısrar etmiyorum.. istemiyosa vermiyorum... sonra açda olsa yemek yerken huysuzluk etmeye başlıyolar........
oğlum bu günlerded çok mutlu yeni yeni sesler çıkarmaya başladı... bideeeee alkış yapıyo oğlumalkisalkisalkis
hayırlı olsun düğününüz güzelim, yoruldun ama.Allah bir yastıkta kocatsın inşallah.İyi de gezdiniz:))))ben geldimmm
filizcim saol,çok iyi geçti düğün,epey koşturmaca telaş oldu tabi,neyse işte o kadar hazırlık 3 saat için hepsi geçti bile,taabi o gece sabah 5 te yatınca çeşme işi kaldı,eşim illa gidelim yinede die tutturdu ama bende berrağı düşündüm zaten kaç gündür hep dışarlarda doğru dürüst düzen kalmıo bide tüm gün beach de mahvolur die istemedim ama bu seferde eşim urlaya kahvaltıya götürdü,artıkın 10 gün dışarı çıkmayız,bugunde ewi topladım sadece nasıl dağıtmışız yayılmışız anlatamam
sizlerde ne var ne yok,bıngıldakla ilgili daha öncede sölemişti dr yine mi aynısını dedi?inşallah önemli bişey değildir canım
Sizede hayırlı olsun ctc.Onlarda bir yastıkta kocasınlar inşallah.herkese iyi akşamlar bende izmirden yeni geldim kardeşimin düğünü vardı çok şükür kazasız belasız atlattık hava çok sıcak olduğu için oğluşum biraz huysuzlandı ama şimdi daha iyi herkes iyidir umarım bıngıldak konusunda bir dr bana şöyle demişti eğer bebeğin aylık gelişimi yerindeyse bıngıldağı erken kapansada olurmuş ben pek önemsemiyorum o yüzden demişti tabibu ifadeler kişiye göre değişkenlik gösterebilir olduğundan siz elbetteki araştırın gösterin ama canınızı sıkmayın ne olur buarada ben oğluma uygun eğitici kitaplar veya kartlar almak istiyorum kitapları sevsin istiyorum sizin deneyip beğendiğiniz varmı bana önerebileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?