2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıngıldak erken kapanınca beyin gelişimi de tamamlanmıs oluyo mus ayyyy karısık yazdım öyle bişiy işte hiç keyfim yok seda

baktım seda sagol içim rahatladı biraz
esraaaaaaaaaaa basaaaaaaaaaaaaak geli hadi laflayalım
esra nasıldı düğün deniz

cnm kesinleşmemiş henüz dedim ya burdan diğer bir arkadaşın dr 2 aylıkken kapandı demiş ama cerrahi kontrolde hiçbir sorun çıkmamış ne olur hemen kötüsünden düşünme tatlım.bak görürsün bişi çıkmıycak sende üzüldüğünle kalıcaksıni

ben geldimmm
filizcim saol,çok iyi geçti düğün,epey koşturmaca telaş oldu tabi,neyse işte o kadar hazırlık 3 saat için hepsi geçti bile,taabi o gece sabah 5 te yatınca çeşme işi kaldı,eşim illa gidelim yinede die tutturdu ama bende berrağı düşündüm zaten kaç gündür hep dışarlarda doğru dürüst düzen kalmıo bide tüm gün beach de mahvolur die istemedim ama bu seferde eşim urlaya kahvaltıya götürdü,artıkın 10 gün dışarı çıkmayız,bugunde ewi topladım sadece nasıl dağıtmışız yayılmışız anlatamam
sizlerde ne var ne yok,bıngıldakla ilgili daha öncede sölemişti dr yine mi aynısını dedi?inşallah önemli bişey değildir canım

selamlar çaan akşam akşam canımıza okudu bu saate kadar battaniyede salladık uyudu çok şükr işallah uyanmaz zira eşim baskete indi ben tek başıma nasıl sallarım paşa bugün ayakta sallamayıda istemiyor nedense hergün bişey çıkarıyr başıma buarada babamız bugn markete gidip nekadr mama varsa almış garibim milupa hipp bilmem ne belki yer umuduyla hepsni denedik yok banamsın demiyor sıpa aç aç uyudu klava:

esra hoşgeldin canım düğün iyi geçmiş oh ne güzel
filizcim çoğu bebekte olbiliyor ama çokta sorun değilmiş işallah önemli bişei yoktr metinin geçen gittiğimizde bizede dr deviti ver bıngıldağı geniş dedi halbuki sürekli veriyorum anlamadım bende sormadım da daha fazla

ooooooo esra atlatmıssınıız dügünü bir yastıkta kocasınlar...
inci sagol canım inş. bişiy yoktur
hiiiiiiiiiiiiiiiiç keyfim yok ben kacıyorum

herkese iyi akşamlar bende izmirden yeni geldim kardeşimin düğünü vardı çok şükür kazasız belasız atlattık hava çok sıcak olduğu için oğluşum biraz huysuzlandı ama şimdi daha iyi herkes iyidir umarım bıngıldak konusunda bir dr bana şöyle demişti eğer bebeğin aylık gelişimi yerindeyse bıngıldağı erken kapansada olurmuş ben pek önemsemiyorum o yüzden demişti tabibu ifadeler kişiye göre değişkenlik gösterebilir olduğundan siz elbetteki araştırın gösterin ama canınızı sıkmayın ne olur buarada ben oğluma uygun eğitici kitaplar veya kartlar almak istiyorum kitapları sevsin istiyorum sizin deneyip beğendiğiniz varmı bana önerebileceğiniz

saol ezracım sizinkide hayırlı ve uğurlu olsun Allah mesut etsin. bende kitapyurdu.com dan bakıyorum şimdi kargo ödeyen kitaplarda varmış onlardan birisinialınca kargoda ödemiyorsun yoksa 150 lira üstüne diyor kargo bedava die

sadece önsözünü almışlar açıkcası tatmin olmadım bir kitapçıda bulursam bakıcam ama sitedeki fiyatlar gayet ii harika çocuk nasıl yetiştirilir die bir kitap var montessori başkanı tarafından hazırlanmış ben onu 25 e buldum

slm kimsecik yok biz kontrole gittik metiş 8 kg olmus bıngıldagı erken kapanmıs bu hafta beyin cerrahına gitmemiz lazımmıs keyfim yok anlıcagınız üzgünüm mutsuzum bir tuhafım
Canım üzülme, bakalım dr. abir göster sorun yoktur inşallah.Maşallah kilosu da iyi olmuş metin beyimizin.

maşallah , öğrenmiş alkışlamayı:)))))Hergün yeni birşeyler öğreniyorlar.

hayırlı olsun düğününüz güzelim, yoruldun ama.Allah bir yastıkta kocatsın inşallah.İyi de gezdiniz:))))

Sizede hayırlı olsun ctc.Onlarda bir yastıkta kocasınlar inşallah.
Bende araştıryorum bu aralar ama daha bulamadım.

saol meral,ewet tatlı yorgunluk bunlar
sen nasılsın ege nasıl,

etkinlik kitabı güzel olabılır,napacağımı şaşırıorum bazen,hem eğitici hem eğlendirici bişeyler lazım

Eğlenceli Masallar
(52 Masal, 104 Etkinlik) bir de bu kitap güzele benziyor ama daha çok erken belki 9 aydan sonra en basitleriyle başlamalı die düşünüyorum içeriğinde ne var tam bilemiyorum yinede yorumlardanda anladığım kadarıyla yazdığım 3 kitap almaya değer görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…