2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekür ederim canım chicconun hangi modeli olduğunu da yazarmısın bende bi bakim hatta eşim internetten alalım dedi olmadı bende irem bebeden alırım güvenli bir sitedir ozaman

tabi içinde rahat etmesi çok önemli sırt koruması yüksek olsun istiyorum kızlar

Chicco dj modeli aldikk onunde birsuru muzik calann dugme var arkadaslar 100 kez dedim size yine kaziklaniyorsunuz chiconun seyrantepedeki yerine Gidinn 150 tl lik yuruteci 60 tl Ye aldikk baston arabayi 90 a disarda 145

Chicco dj modeli aldikk onunde birsuru muzik calann dugme var arkadaslar 100 kez dedim size yine kaziklaniyorsunuz chiconun seyrantepedeki yerine Gidinn 150 tl lik yuruteci 60 tl Ye aldikk baston arabayi 90 a disarda 145

canım haklısında ben yazlıktayım stanbula gitme şansım yok ne yazıkki o nedenle netten almak durumundayım.

deryacım bizede çok uzak benzin parası falan aynı paraya gelir, biz 100e aldık irem bebede pazarlık yapma şansın var ve de çok çeşit, bostancıda mağazası var bilmeyenlere söliim chicco badiler bi alana bi bedava falan baya uygun

bizimki de dj modeli çilekli desen

iyi o zaman guzelim 150 ydi fiyat dusmus ben dedigim yerden araba koltugu baktim buyuk baya 210 tl ayni model 570 disarda aklinda olsun artik almam lazim benim bu koltuk kucuk geliyor sen hangi hotele gidiyorsun cesmede bizde istiyoruz

evet araba koltuğu şart 5 sene falan kullanıyolar dimi
sisus ta kalıcaz cnm 5gün zaten çok diil, oo siz 2. tatili bile istediinize göre bebekle zor olmuyo:)en büyük korkum uçakta ağlarsa naparız
park yatak vermişlermiydi size cnm otelde arayıp sorıyım en iisi

varmış bebek yatağı, kettle da var başka bişey sormak gelmedi aklıma ne lazım olur ki

Valla cok rahattik biz aldikk aramiza yattik park yatak durdu oyle ben ucakta meyve filesini verdimm oyalandi baya suu falan verdik uyudu

SELAM KIZLAR giremiyorum bende artık pek huysuz kerem nolcak
oğlum benim minnacık kuşum onu çok seviyorummmmm sölemeye gerek yok elbette ama içimden
geldi işte şimdi uyuyo ya gözüme daha bi tatlı geldi:)))
tatilciler iyi tatiller...yazın sonu yaklaşıyo lşaka maka tadını çıkarmak lazım
ayşegül hoşgeldiniz!
duygu hemen çıktım dün durmadı kerem iyiyiz cnm uğraşıyoz işte
daha diş yok piyasada kerem sadece emiyo ek gıdayla pek arası yok
bazen yiyo bazen yemiyo ben zorluyorum çoğunda yanlış yapıyorum ama napıyım yapıyorum işte
geçen gün çok abarttım gittim geldim ağzına kasık uzattım bıkmış yavrum benden babası gelince bi süre bana gelmek istemedi o derece yani ogün akıllandım artık çok israrcı davranmıyorum 3 kez deneyip almaasa vermiorumm

iiyi akşamlarrr.......
bu tosbikleri sevmemek mümkünmüü.. hergeçen gün dahada hayran oluyorum ben oğluşuma öpmeye doyamıyorum...
yemek konusunda ben hiç ısrar etmiyorum.. istemiyosa vermiyorum... sonra açda olsa yemek yerken huysuzluk etmeye başlıyolar........

oğlum bu günlerded çok mutlu yeni yeni sesler çıkarmaya başladı... bideeeee alkış yapıyo oğlumalkisalkisalkis

deryacım tam çeşme merkezde deniz kenarı ama ordaki beachi kullanmıomuş başka yere servis var ben de alaçatıyı merak ediorum uzakmış ama biraz
chadi arabayla gitti tatile kuşadasına yoyol çok kötü geçmiş cnm benzinlikte battaniyede bile sallamışlar düşün gerçi ben 8saatlik yol geldim nazla otobüsle hep uyudu gece yolculuğu tercih edin bari uyusun

slm kimsecik yok biz kontrole gittik metiş 8 kg olmus bıngıldagı erken kapanmıs bu hafta beyin cerrahına gitmemiz lazımmıs keyfim yok anlıcagınız üzgünüm mutsuzum bir tuhafım

slm kimsecik yok biz kontrole gittik metiş 8 kg olmus bıngıldagı erken kapanmıs bu hafta beyin cerrahına gitmemiz lazımmıs keyfim yok anlıcagınız üzgünüm mutsuzum bir tuhafım

canım geçmiş olsun ne gibi bir sorun bu bıılgıldağın erken kapanması ben bu konuda biraz bilgisizim kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…