2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meralcim hayirli olsun saclarin
ya bende bir gitsemde su kuafore medeniyete kavussam once sorup bulmak lazim
sira gelmiyor valla bende golge istiyorum bakalim
kizil riskli bir renk ama gidene gidiyor.
Duygu daha once bir foto yollamisti o renk te guzeldi onu dusunebilirsin.

inci cim ya ay valla bende sevindim ictigine :)) kucuk diyorsun ama bence anliyorlar
sen ustune dusutkce ilgileniyor diye dusunebilir ve bu ilgiyi kaybetmemek icin
yemegi reddebilir. Ben bu tur seyler okumustum. bide mesela birkac kasiktan sonra
yemiyor ya sende vermedyi kes
ben kiza oyle yaptim yani bir sorunu yoksa tabi dis cikarma gunleri haric
diger ogunde daha fazla yiyor. yani teklif var israr yok mesaji verecen
ay beyin firtinasi yapicaz artik sipa yesin diye bu ne yawww :roflol:

Aysegul bu kaldigimiz evlerde hic hali yok ozgur sipa ama tabi daha kullanmayi
ogrenemedi

Ayşegülcüm, bu arad naz hanımın dişini kutlamamışız, maşallah naza, diğer dişleride kolaylıkla sıralansın inşallah.Ben de alkışı öğretmeye çalışıyorum ama bizim ki tembel çıktı daha ben tutmadan kendisi yapmıyor.)))))
Evet canım yaaa, öyle bir kullanıyorlarki anneler.Şimdiden üçkağıtçı bunlar:)))))

Maşallah defne hanıma, güle güle kullansın yürütecini. Sesler yabancı geldiğinden yapıyordur yeşim.Alışınca hoşuna gidecektir.

Sağol canım, kızılın tonuna karar veremiyorum, kuaför ben kızıl istiyorum bana gider mi deyince, nasıl kızıl dedi, tabii kaldım, bilmem ki dedim:))))))
renk kartelası çıkardı, çeşit çeşit kızıl hangisini istersin dedi, seçemedim kiiiiiii.Gider mi gitmez miii, uffff, bilmiyorum bakalım, deneyip göreceğimmmmm.

Bu arada ben geçen 27-28 haziran gibi hastalanmıştım, hala gelmedi, geçen gün kim diyordu, benim bu ay gecikti diye, balım sen miydin_? Senin misafirin geldi miiiiiii_?

ben de 2 doktora gösterdim biri çok hareketli o yuzden almıyordur dedi diğeride özel bir mama verdi bu mamayla 2 ayda 1 1.5 kilo alır dedi ama bakalım görcez

nasıl mamaymış ebsercim bizim ilk gittiğimiz drda bu ayda almassa mama vericem demşti yaw çocuk benim yemiyor zaten mamayı nasıl yediricem yinede sen adını bi söle akim

İnşallah kilo alır ebser, sende rahatlarsın, incide de aynı dert var, işiniz çok zor.Bakalım bende bugün sağlık oc. a götüreceğim, hem boyunu hem kilosunu ölçtüreyim bakalım nasıl olmuş bizim beyefendi.

işallah iyidir meralim ay sağlıklı olsunlarda napalım zayıf olsunlarya :) buarada kıslar bebelacın reklam müziği var humhum ay çağan ona bayuılıyor açın bir sizde bebek gülmeleri falan varya birde favori reklamı var capynin limonata limon ıkıyorya ay çocuk onu görünce herseyden vazgeçiyor pür dikkat onu zliyor

nasıl mamaymış ebsercim bizim ilk gittiğimiz drda bu ayda almassa mama vericem demşti yaw çocuk benim yemiyor zaten mamayı nasıl yediricem yinede sen adını bi söle akim

fantomalt diye bir mama yiyeceklerine 1 ölçek katılarak veriliyor gunde 5 defa ben çorbasına mamasına çayına filan katıyorum 6 900 kilosu boyu da 64

benimkinin yemesi çok kötu değil meyveleri filan severek yiyor inşallah guzel haberlerle dönersin

ben de bu kilo meselesini sorun yapmamaya çalışıyorum umutla bekliyorum seninki kaç kilo

dişniz hayırlı olsun. benimki 4,5 aylık ikisinide çıkardı şimdi üst iki diş göründü. bu gün yarın tamamen çıkar.

bende başlarda elimi ağzına verip ısırmasına izin veriyordum ama annem memeni ısırmaya da alışır dedi dediği gibi de oldu. kabus gibi bişi. ama zamanla unutturdum da ara sıra yine bi ısırık alıyo şimdi üstlerle de ısırırsa hiç dayanamam herhalde.

gelelim işe güce. o salak kuş eve geldiğimde ölmemiş olsaydı herhalde ben öldürürdüm onu. anacım dünyayı kaka götürüyomuş ta haberimiz yok. bi tanesi bu kadar yaptıysa hepsini düşünemiyorum. evde yiycek bişeyde yoktu hayvan neyi çıkardı o kdar anlamadım. hala onun pisliklerini temizliyorum daha taşınmadan önce tüller perdeler yıkanacak. birde çağanım hasta olmasa daha kolay olurdu. yardım edecek kimsemde yok. ama eşimin başına taş düştü herhalde. beklemediğim bir performansla yardım ediyor. ( dilimi ısırayımda nazar değmesin)

inci benimki de tatilde iken çok güzel yiyodu ama iki gündür yemiyo. hastalık ve diş üst üste geldiği için herhalde. şimdi verdiğim tavizleri iyileşince de klullanacak ama napıyım iyleşsin de bebişim alışır herhalde yine..

sayfa açık ama ben kaçıyorum çamaşır asmam lazım. çağana da çorba yapıcam...

serpil..

yok ya zayıf değilim sezon sonu olunca birşey bulamadım eşimde surat yapmay başlayınca beğenmek zorunda kaldım elbiseyi altına korse aldım biraz inceltti belimi ama neyse ya böylede iyiyim ben diye teselli ediyorum kendimi:lepi:sibel can da balık etli

evet o gün konuştukya ertesi gün benim misafirde geldi.kendisini merak edince beni fazla üzmek istememiş:kedi:

SELAMLAR HERKESEE...........
bir haftadır bakamıyorum kulübe.... annemlerin bağında kaldık ailecek orda yattık çok güzel vakit geçirdik tatil gibi oldu bizim için... oğlumda temiz hava bol oksijen çok ii olduu...

umarım herkes iiyidir... geçmişi okuyamıycam.. dişi çıkanlar hayırlı olsunnn....

:uhm::dilcikar: hayırlı olsun dişiniz:)hoşgeldiniz bu arada da nereye size gelmio muyduk biz:uhm:maşallah naz'a da biz de şak şak a öle bakıorus:dilcikar:
g:teytey:üle güle korkmadan kullansın:teytey:

ay serpil kolay gelsin canım zor valla taşınma öncesi bide temizlik oğlunada geçmiş olsun canım :)
eycik aşağıda görünon kıs iki satır yaz bakalım nasılsın iyimisin ,,
dünürüm naber yada duygu diyeyim artık baksana cayıyorsunuz nili vermekten klava:

slm kızlarrr nasılsınıssss

maşallah çağana yesin öle üzmesin anneciğini.yediği saat önemli onuda takip edebilirsin canım ne o saatte vermeye çalış bakalım.

he he duruda bebelacın tv reklamına çıldırıyo çıkar çıkmaz çığlık atıyo o ufaklığın kahkahalarına bayılıyo.

kızlar bana şöle güzel,eğlenceli,sesli bir yürüteç tavsiye edermisinz marka ismi yazarsanıs çok ii olur.

biz chicco aldık cnm çok memnunum rahat heralde hiç çıkmak istemiyo içinden, ben irem bebeden aldım daha bi sürü marka vardı kraftla bunun arasında kararsız kalmıştık oyuncağı daha güzel diye bunu aldık, çok güvenli tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…