- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Evet canım yaaa, öyle bir kullanıyorlarki anneler.Şimdiden üçkağıtçı bunlar:)))))haklısın meralim bende sallamıyorum artık aç olunca mecbur yicek valla ben üstüne düştükçe naz yapıyor şımarıyor ay önceden böyle huysuzda değildi şimdi ysin diye sürekli uğraşınca başka şeylerdede kullanmaya başladı hemen ağlıyor istediği olmassa :)
Maşallah defne hanıma, güle güle kullansın yürütecini. Sesler yabancı geldiğinden yapıyordur yeşim.Alışınca hoşuna gidecektir.Masallah Aysegul hayirli olsun disiniz
Bizde dun yurutec alsik ben cok begenrek aldim uzerinde hayvan tuslari var
basinca o hayvanin sesi cikiyor ama bizimki inege basip agliyor korkuyor
bende kapama tusuna basiyorum onuda birsekilde aciyor yine otekine basip
agliyor . Yani ben hoslanir diye dusunmustum sesten tam tersi oldu.
belki zamala alisir
bizimkinde bir numara yok daha alkis yapmayi bilmiyor
bide ahsap yap boz aldim gerci erken simdilik tuutp yere atiyor parcalari
ins ilerde yerlerine koyacak :roflol:
bu arada 3. dis kabarmis geldim gelecem diyor bakalim ne zaman patlicak alkisalkisalkis
Meralcim hayirli olsun saclarin
ya bende bir gitsemde su kuafore medeniyete kavussam once sorup bulmak lazim
sira gelmiyor valla bende golge istiyorum bakalim
kizil riskli bir renk ama gidene gidiyor.
Duygu daha once bir foto yollamisti o renk te guzeldi onu dusunebilirsin.
inci cim ya ay valla bende sevindim ictigine :)) kucuk diyorsun ama bence anliyorlar
sen ustune dusutkce ilgileniyor diye dusunebilir ve bu ilgiyi kaybetmemek icin
yemegi reddebilir. Ben bu tur seyler okumustum. bide mesela birkac kasiktan sonra
yemiyor ya sende vermedyi kes
ben kiza oyle yaptim yani bir sorunu yoksa tabi dis cikarma gunleri haric
diger ogunde daha fazla yiyor. yani teklif var israr yok mesaji verecen
ay beyin firtinasi yapicaz artik sipa yesin diye bu ne yawww :roflol:
Aysegul bu kaldigimiz evlerde hic hali yok ozgur sipa ama tabi daha kullanmayi
ogrenemedi
günadı lar herkese
sevdacım haklısın canım saolsun burdaki arkadaşlarda sürekli takma dedilerde işte ben aman aç klamsın açmı bırakıyorum düşüncesiyle hep uğraşıyordum bakalım bu sabahtan itibaren takmıyorum ne zaman iserse öyle yesin buarada dün ilk defa bir kase çorba içti bu sferde sevincimden ağladım :)
ayşegül hoşgeldin canım dişiniz hayırlı olsun
yeşimcim koldan alıyolar canım ama çağan pek ağlamadı ben krem falan sürmüyorum biz çiş için çok bekledik yapmadı gitti sıpa :)
meral nasılsın canım
ebser benim oğlan da kilo almadığı gibi birde ilo verdi tahlilde yaptırdık bişi çıkmadı üç dr gezdirdim valla hiç bi fayda yok artık kendi bildiim gibi beslicem dra kolay kolay gitmem :)
nasıl mamaymış ebsercim bizim ilk gittiğimiz drda bu ayda almassa mama vericem demşti yaw çocuk benim yemiyor zaten mamayı nasıl yediricem yinede sen adını bi söle akim
İnşallah kilo alır ebser, sende rahatlarsın, incide de aynı dert var, işiniz çok zor.Bakalım bende bugün sağlık oc. a götüreceğim, hem boyunu hem kilosunu ölçtüreyim bakalım nasıl olmuş bizim beyefendi.
işallah iyidir meralim ay sağlıklı olsunlarda napalım zayıf olsunlarya :) buarada kıslar bebelacın reklam müziği var humhum ay çağan ona bayuılıyor açın bir sizde bebek gülmeleri falan varya birde favori reklamı var capynin limonata limon ıkıyorya ay çocuk onu görünce herseyden vazgeçiyor pür dikkat onu zliyor
teşekkür ederim kızlar darısı başınıza haticecim çok şeker oluolar ısırıyo parmağımı sokunca hemen:)
yeşim alışır bi haftaya bizimki de başta seslerle ilgilenmiodu sadece ters ters gidiyodu, şimdi hep peşimizde bizim koridor mutfak halısız diğer odalarda da küçük halılar var her yere gidiyo bi bakıorum salonda çiçekleri yoluyo, vestiyerin aynasında kendiyle konuşuyo yürümüyo koşuyo resmen:))anneme de götürdüm yürüteçi kadın halıları kaldırdı bi misafir geldi yabancılar gibi olmuş eviniz dedi annem yok yok rezil gibi diyo:))neyse arkamızdan 1hafta evi temizler artık çok pis dağıttık her yeri:)))
kız balım kırık beyaz elbise mi aldın:)demek çokta kilolu sayılmazsın ben gece gündüz abiye spor hep siyah takılıom ninja ayşegül diycekler bana yaz günü kapkarayım valla ama her gören önce çok zayıflamışsın diyo sonra terlemionmu:)))
Sağol canım, kızılın tonuna karar veremiyorum, kuaför ben kızıl istiyorum bana gider mi deyince, nasıl kızıl dedi, tabii kaldım, bilmem ki dedim:))))))
renk kartelası çıkardı, çeşit çeşit kızıl hangisini istersin dedi, seçemedim kiiiiiii.Gider mi gitmez miii, uffff, bilmiyorum bakalım, deneyip göreceğimmmmm.
Bu arada ben geçen 27-28 haziran gibi hastalanmıştım, hala gelmedi, geçen gün kim diyordu, benim bu ay gecikti diye, balım sen miydin_? Senin misafirin geldi miiiiiii_?
hayırlı olsun dişiniz:)hoşgeldiniz bu arada da nereye size gelmio muyduk biz:uhm:maşallah naz'a da biz de şak şak a öle bakıorus:dilcikar:günaydıınnnn ben geldimmm pardon biz geldik:)
çok dolu dolu bi hafta geçirdik kızımla, bol bol gezdik eğlendik yedik yedik yedikk....anane ikimizide şişirdi
buarada çarşamba kızım ilk dişini çıkardı 6buçuk aylık çıkarmış oldu, hayatımda hiç görmediim bi kadın gördü dişimizi mecbur hediye aldı:)naz çok huysuz 2 gündür sanırım alt sağ da çıkmak üzere, ilkinde hiç anlamamıştık ne güzel
şimdi kadın geldi ev temizlensin ütüler bitsin çarş çeşmeye uçucaz hep gezsek böle ne güzel:)
ben de oruç tutmayı düşünüorum zaten emzirmiorum ama çok sinirli sabırsız olursam arada tutarım bakalım
bi de naz alkış yapmayı öğrendi müzik duyunca, yürüteçinin bazı müziklerinde şak şak el çırpıyo çok şiriiiiinnn
g:teytey:üle güle korkmadan kullansın:teytey:Masallah Aysegul hayirli olsun disiniz
Bizde dun yurutec alsik ben cok begenrek aldim uzerinde hayvan tuslari var
basinca o hayvanin sesi cikiyor ama bizimki inege basip agliyor korkuyor
bende kapama tusuna basiyorum onuda birsekilde aciyor yine otekine basip
agliyor . Yani ben hoslanir diye dusunmustum sesten tam tersi oldu.
belki zamala alisir
bizimkinde bir numara yok daha alkis yapmayi bilmiyor
bide ahsap yap boz aldim gerci erken simdilik tuutp yere atiyor parcalari
ins ilerde yerlerine koyacak :roflol:
bu arada 3. dis kabarmis geldim gelecem diyor bakalim ne zaman patlicak alkisalkisalkis
Günaydınlar kızlarr, cumartesi saçlarımı kat kat kestirdim, şimdi kızıla boyasam mı diye düşünüyorum kara kara.Hiç denemedim şimdiye kadar.laelaelaelaelae Dün gezmedeydik, deniz kenarında piknik yapalım diye bir arkadaş aradı.Tamam dedik.Çıktık, hiç bir yerde mangal yakacak yer bulamayınca, başka bir arkadaşın evine gittik:)))))Orada mangalımızı yaktık, biraz değişiklik, biraz da yorgunluk oldu.Ama evde kalmaktan iyidir, bi de erkekler mangal diye tutturmaslardı da denize de girebiklseydik daha iyi olacaktı ama neyse:))))))
kendi mangallarını yapsalarmış ya:))
kızılın çok kırmızı bi tonunu tavsiye etmem çabucak akıo tatlım:)
günadı lar herkese
sevdacım haklısın canım saolsun burdaki arkadaşlarda sürekli takma dedilerde işte ben aman aç klamsın açmı bırakıyorum düşüncesiyle hep uğraşıyordum bakalım bu sabahtan itibaren takmıyorum ne zaman iserse öyle yesin buarada dün ilk defa bir kase çorba içti bu sferde sevincimden ağladım :)
hahhahahha..ilahi inci çok tatlısınkaydirigubbakcemile3afiyet olsun çağanahihoyyyt
dişniz hayırlı olsun. benimki 4,5 aylık ikisinide çıkardı şimdi üst iki diş göründü. bu gün yarın tamamen çıkar.
bende başlarda elimi ağzına verip ısırmasına izin veriyordum ama annem memeni ısırmaya da alışır dedi dediği gibi de oldu. kabus gibi bişi. ama zamanla unutturdum da ara sıra yine bi ısırık alıyo şimdi üstlerle de ısırırsa hiç dayanamam herhalde.
gelelim işe güce. o salak kuş eve geldiğimde ölmemiş olsaydı herhalde ben öldürürdüm onu. anacım dünyayı kaka götürüyomuş ta haberimiz yok. bi tanesi bu kadar yaptıysa hepsini düşünemiyorum. evde yiycek bişeyde yoktu hayvan neyi çıkardı o kdar anlamadım. hala onun pisliklerini temizliyorum daha taşınmadan önce tüller perdeler yıkanacak. birde çağanım hasta olmasa daha kolay olurdu. yardım edecek kimsemde yok. ama eşimin başına taş düştü herhalde. beklemediğim bir performansla yardım ediyor. ( dilimi ısırayımda nazar değmesin)
sayfa açık ama ben kaçıyorum çamaşır asmam lazım. çağana da çorba yapıcam...
serpil..
kolay gelsin..
günadı lar herkese
ayşegül hoşgeldin canım dişiniz hayırlı olsun
yeşimcim koldan alıyolar canım ama çağan pek ağlamadı ben krem falan sürmüyorum biz çiş için çok bekledik yapmadı gitti sıpa :)
meral nasılsın canım
ebser benim oğlan da kilo almadığı gibi birde ilo verdi tahlilde yaptırdık bişi çıkmadı üç dr gezdirdim valla hiç bi fayda yok artık kendi bildiim gibi beslicem dra kolay kolay gitmem :)
işallah iyidir meralim ay sağlıklı olsunlarda napalım zayıf olsunlarya :) buarada kıslar bebelacın reklam müziği var humhum ay çağan ona bayuılıyor açın bir sizde bebek gülmeleri falan varya birde favori reklamı var capynin limonata limon ıkıyorya ay çocuk onu görünce herseyden vazgeçiyor pür dikkat onu zliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?