Canım üzülme, bakalım dr. abir göster sorun yoktur inşallah.Maşallah kilosu da iyi olmuş metin beyimizin.
maşallah , öğrenmiş alkışlamayı:)))))Hergün yeni birşeyler öğreniyorlar.
hayırlı olsun düğününüz güzelim, yoruldun ama.Allah bir yastıkta kocatsın inşallah.İyi de gezdiniz:))))
Sizede hayırlı olsun ctc.Onlarda bir yastıkta kocasınlar inşallah.
Bende araştıryorum bu aralar ama daha bulamadım.
hemşom düğündemisin hla kıs gel hele özendirdin beni de kayısı reçeli yapıcam bu hafta hele bir tarif edin bilenler bakalım
işallah iyidir meralim ay sağlıklı olsunlarda napalım zayıf olsunlarya :) buarada kıslar bebelacın reklam müziği var humhum ay çağan ona bayuılıyor açın bir sizde bebek gülmeleri falan varya birde favori reklamı var capynin limonata limon ıkıyorya ay çocuk onu görünce herseyden vazgeçiyor pür dikkat onu zliyor
dr bana 4. ayda vermisti gunde 6 olcu max. dedi. Bende kullanmadim. once ek besinlerefantomalt diye bir mama yiyeceklerine 1 ölçek katılarak veriliyor gunde 5 defa ben çorbasına mamasına çayına filan katıyorum 6 900 kilosu boyu da 64
Bende bende ope koklaya aksami ediyorum gurbet ellerde. O olmasa kafayi yerdim vallaiiyi akşamlarrr.......
bu tosbikleri sevmemek mümkünmüü.. hergeçen gün dahada hayran oluyorum ben oğluşuma öpmeye doyamıyorum...
yemek konusunda ben hiç ısrar etmiyorum.. istemiyosa vermiyorum... sonra açda olsa yemek yerken huysuzluk etmeye başlıyolar........
oğlum bu günlerded çok mutlu yeni yeni sesler çıkarmaya başladı... bideeeee alkış yapıyo oğlumalkisalkisalkis
nerden bakabiliriz. Ben oraya kayirli degilim bakabilirmiyim yinede? kayit mi olmama lazim?oğluşumun videosunu ekledim facebook a bakmak isterseniz...
herkese iyi akşamlar bende izmirden yeni geldim kardeşimin düğünü vardı çok şükür kazasız belasız atlattık hava çok sıcak olduğu için oğluşum biraz huysuzlandı ama şimdi daha iyi herkes iyidir umarım bıngıldak konusunda bir dr bana şöyle demişti eğer bebeğin aylık gelişimi yerindeyse bıngıldağı erken kapansada olurmuş ben pek önemsemiyorum o yüzden demişti tabibu ifadeler kişiye göre değişkenlik gösterebilir olduğundan siz elbetteki araştırın gösterin ama canınızı sıkmayın ne olur buarada ben oğluma uygun eğitici kitaplar veya kartlar almak istiyorum kitapları sevsin istiyorum sizin deneyip beğendiğiniz varmı bana önerebileceğiniz
Tesekkurler Meralcim Duygucum
bene gecenlerde internetten sirinleri izlettim biraz ama goruntu cok iyi degilgdi.
eskiden susam sokagi vardi hatirlarmisiniz? ben onu cok severdim sayi saymayi falan ogretiyordu. Edi budu , kurabiye canavari, minik kus, hakan abi zeynep abla...
kizimin onu izlemesini isterdim
netten bakayim
dr bana 4. ayda vermisti gunde 6 olcu max. dedi. Bende kullanmadim. once ek besinlere
geceyim dedim gecince gerek kalmadi ve ben o ilaci unuttum dahasonra.Aslinda o gida
takviyesiymis. yiyecegi yiyeceklere katiyormussun renksiz kokusuz demisti. Dr sorarsin
incicim.
Bende bende ope koklaya aksami ediyorum gurbet ellerde. O olmasa kafayi yerdim valla
kakasidi gaziydi mamasiydi derken aksami buluyoruz. bide gun gectikce icimde sevgiside
buyuyor yani ben dogdugundada sevdim ama simdi bir baska Şeniz Şeniz
nerden bakabiliriz. Ben oraya kayirli degilim bakabilirmiyim yinede? kayit mi olmama lazim?
ben sana aldigim okuyup memnun kaldigim kitaplari yazayim
sende bir bakarsin
1-Harika cocuk nasil yetistirilir Tim Seldin KAKNÜS YAYINLARI
gercekten cocuk yetistirmende bakis acini degisterek bir kitap. ufak tedaylarla cocugunun sorumluluk duygusu kazanmasini , kendi isini yapmasini
ogretmeni ve bu konuda ona cesaret vermeni saglayacak metodlar bulunur tavsiye ederim. Cocugun oda duzeninden, onunla oynayabilecegin oyunlara, sececegin oyuncakalra kadar hersey yaziyor.ayrica bu oyunlari oynarkende zeka gelisimi kok tad alma duyusu guclenecek. yani ozetle iyi bir kitap)
2- BAbacigim Nerdesin? Doç. Dr. Sefa Saygılı/ Pedagog Ali Çankırılı ELİT YAYINLARI
Cocuk yetistirmede babanin yeri. Baba modelinin onemi gibi konular var Ayni zamanda
yazarlardan biri pedagog ve ben fikirlerini begendim
ben bu kitabi okudum ve esime okutucam . ona arada ozet gectim ama okumasi sart tabi
3-Bagirip cagirmadan dovmeden cocuk egitimi-Barbara C. Unell/ Jerry Wyckoff HYB YAYINLARI
bunu tavsiye ederim ama bu bir yas ustu. dogruyu yanlisi ogretmende , kotu birsey yaptiginda ona verecegin cezalar konusunda yardimci olacak bir kitap
ceza degincede aklina birsey gelmesin orn kotu bir kelime ogrendiginde ve bunu kulandiginda
soylememesi konusunda uyardiginda ise yaramiyorsa yildirma yapacakmissin
oda sandalyeye oturtup belli bir sure o kelimeyi soylemesini isteyecekmissin boylelikle
o kelimeden birakacak o kelimeyi yipratacak ve kullanmayacakmis
yani bu sadece ufak bir ornek. dedigim gibi bu ilerde lazim olabilir 3 yas buhraninda
oyle bir donemi olyormus bebelerin
4-Anne babanin cocuga yaklasimi- ibrahim unal -nesil yayinalri
bunuda zaten 2 gunde bitiriyorsun cok guzel bir kitap
5-Benimle Oynar mısın Anne 365 Eğitici Çocuk Oyunu Pedagog Ali Çankırılı TİMAŞ YAYINLARI
bu kitaptada 1 yasindan sonra oynayabilecegi oyunlar var. tabi icinde guzel olmayanlarda
var ama isine yarayabilir.
6-Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar Pedagog Adem Güneş NESİL YAYINLARI
bunuda cok begenerek okudum.
7-
Çocuk Psikolojisi Haluk Yavuzer REMZİ KİTABEVİ
bunu BEGENMEDIM. ders kitabi gibi olmus. tavsiye etmem aldim ama okuyamadim.
birde masaj kitabi almistim :) masajda cok onemli bebisler icin. bugun masaj yapayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?