günaydınnn....
esra gelmiş hoş gelmiş nasıl geçti düğün?
KEREM le migrosa gittik o kadar yaramaz ki anlartamamesra kendimi dışarı attım arabamız çok ağır komsudan yardım aldık ,bastn puset baktık yatanından bulamadıkl oğlumla oyuncaklar aldık yemek yedik geldik dışarda bile çok çabuk sıklyo son zmanlarda çok haylaz oldu çok valla ölüyorummmhoşbulduk canım ,güzel geçti koşturmaca telaş derken nasıl geçtiğinide tam anlamadık ya neyse,2 gündür ew temizliorum nasıl batırmışız,habire soyunup dökünüp ewden acele acele çıkınca yayılmışız her yere
sen nasılsın kerem nasıl?
offff yaa kakalı bez gormk ıstemıyorummmmm
sabahdan berı habıre altını temızlıyorum ishal oldu beyfendu
boyle sıkayet edıyorum ama bugun 3.dısımız de geldı 2 usten 1 alttan üçledik :)))
hayırlı olsun canım yeni dişinizoffff yaa kakalı bez gormk ıstemıyorummmmm
sabahdan berı habıre altını temızlıyorum ishal oldu beyfendu
boyle sıkayet edıyorum ama bugun 3.dısımız de geldı 2 usten 1 alttan üçledik :)))
oh ne güsel görüo işte kocan ,bebek ne kadar zorselamlar ay bu oğlan çıldırtyor bizi hem yemiyor hem mızmız iki kişi zor başa çıkıyoz ay eşim işe başlayınca napıcam bakalım tek başıma(
KEREM le migrosa gittik o kadar yaramaz ki anlartamamesra kendimi dışarı attım arabamız çok ağır komsudan yardım aldık ,bastn puset baktık yatanından bulamadıkl oğlumla oyuncaklar aldık yemek yedik geldik dışarda bile çok çabuk sıklyo son zmanlarda çok haylaz oldu çok valla ölüyorummm
keyifli bi gün geçirmişsiniz ne güzel:sm_cool::sm_cool:
hızlıca bakıp geçiyorum. malum dolu iş var. aranıza geç gelmeme rağmen bende bağımlılık yaptınız. bakmadan edemiyorum. sayenizde sigarayı azalttım. günde 4 idi şimdi anca 2 adet. saolun ....
serpil..
hımm bravo serpilalkisalkisalkis
ooooooo esra atlatmıssınıız dügünü bir yastıkta kocasınlar...
inci sagol canım inş. bişiy yoktur
hiiiiiiiiiiiiiiiiç keyfim yok ben kacıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?