2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nbr kızlar, bi geçmişe bakim gelim..amaan bende de bi uyuşukluk var sormayın..havalardan mı artık ne? zaman hiçbirşeye yetmiyoo..

selamlar ay bu oğlan çıldırtyor bizi hem yemiyor hem mızmız iki kişi zor başa çıkıyoz ay eşim işe başlayınca napıcam bakalım tek başıma (

günaydınnn....
esra gelmiş hoş gelmiş nasıl geçti düğün?

hoşbulduk canım ,güzel geçti koşturmaca telaş derken nasıl geçtiğinide tam anlamadık ya neyse,2 gündür ew temizliorum nasıl batırmışız,habire soyunup dökünüp ewden acele acele çıkınca yayılmışız her yere

sen nasılsın kerem nasıl?

offff yaa kakalı bez gormk ıstemıyorummmmm
sabahdan berı habıre altını temızlıyorum ishal oldu beyfendu
boyle sıkayet edıyorum ama bugun 3.dısımız de geldı 2 usten 1 alttan üçledik :)))

iyilik valla hemşom çıkmadı daha hatta örünürdede yok anaım çağan bir kaç aydır böyle dişten falan dğil yani berrak napıyor

KEREM le migrosa gittik o kadar yaramaz ki anlartamamesra kendimi dışarı attım arabamız çok ağır komsudan yardım aldık ,bastn puset baktık yatanından bulamadıkl oğlumla oyuncaklar aldık yemek yedik geldik dışarda bile çok çabuk sıklyo son zmanlarda çok haylaz oldu çok valla ölüyorummm

boyle sıkayet edıyorum ama bugun 3.dısımız de geldı 2 usten 1 alttan üçledik :)))

hayırlı olsun dişiniz özlemmmmzemuszemus

dişi hayırlı olsun bebişin. biraz ters olmuş iki üst bi alt. farklı biri olacak herhalde.

ezra2001 vanda yaşamışsın. özledim diyordsun buyur gel kardeş misafirim ol..

hızlıca bakıp geçiyorum. malum dolu iş var. aranıza geç gelmeme rağmen bende bağımlılık yaptınız. bakmadan edemiyorum. sayenizde sigarayı azalttım. günde 4 idi şimdi anca 2 adet. saolun ....

serpil..

cokkkkk tesekkurlerrrrr darısı butun bebişlerimizee
agrısız sızısız ckarsınlar ınsallah

hayırlı olsun canım yeni dişiniz:teytey:
selamlar ay bu oğlan çıldırtyor bizi hem yemiyor hem mızmız iki kişi zor başa çıkıyoz ay eşim işe başlayınca napıcam bakalım tek başıma (
oh ne güsel görüo işte kocan ,bebek ne kadar zorklava:ben gene kızgınım da bizim babaya..bi uyut dedim kavga çıktı anam..
çağanım yemiodun da bu mızmıızlık nielmaz:

ay inanamadım kızlar yalnız diilmişiz nazın da üst sol dişi çıkmış bugün farkettim dün gece pırtladı heralde çok huzursuzdu, alt sol ve üst solumuz var yani çok tuhaf dimi:)

yaa gerçekten tuhaf ama normal. bana dişli bebek komik geliyor. bizimkide dörtlüycek yakında. ama bi arkadaş üsttekiler iki değil 4 gelir diyo. ayyy ne komik..

çıkmıom ben kız, ya mucize zayıflama öyküleri ya mimari dekorasyondayım:))
naz deli gibi kaka yapıo bugün diştendir dimi sulu biraz

eymenin saçlaırnı kısacık kestirdikhihoyyytzaten arkadaki saçları dökülmüştü yanlarıda dökülmüştü sadece ümüt davalanın saçı gibi başını üstünde vardı onlarda kabarıyordu.berber kısacık keselim her tarafı aynı olur sonra dengeli çıkar dedi bende tamam dedim.şimdi gözüme keloğlan gibi geliyor.çok komik oldu ya bir taraftanda üzüldüm saçlarına.

slm kızlar
ayşegül muhtemelen diştendir,dişide çıktığına göre kesilir bir iki saate heralde maşallah naza
bizde dışarı çıktık acık dolaştık kuaföre gittim saç deil ama diğer işlerimi hallettim ay burası yazlık yer ya nasıl gitcem kızla diye düşünüp duruyordum ama öle güzel bi yer buldumki 3 tür gidiyorum kızlar. yani ağda,manikür,pedikür,kaş bıyık gibi durumlar için,çok ilgililer ben işlerimi yaparken kızımla ilgileniyorla oynuyorlar ve gerçekler hani içten ve samimi öle olunca kuaför işi kolayladı bende.
ama saç konusunda heryerde yaptıramıyorum anca eylülde istanbulda kestirip boyatcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…