2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esracım, bende telefonu yok, bir gece forumda dolanırken online gördüm zeynebi, özeline mesaj atınca cevap yazdı, keyifsizmiş, girmiyormuş fazla. babacığının bacakları tutmuyormuş, dr. lar kötü hastalıktan korkuyorlarmış maalesef ama babasının morali çok iyiymiş, tüm aile güçlü olmaya çalışıyorlarmış.
Allah yardımcıları olsun.
reyhan maşşallah ismaile.. büyümüş adam olmuş.
sedakt, pirinç ununu 1su bardağı una 1ck koyup yapıyorum, irmik ya da ötekiler ne oranda koyuluyor biliyor musun? her gece pirinç unundan sıkılır diye korktum.

cnm ben ölçülü yapmıyorum pirinç ununu milupa kullanıyorum suylada mamaylada yapıyorum,diğer çeşitleri bebelacın gece mualebilerini kullanıyorum tahıllı armutlu vs ama ölçülü deil koyuluğuna göre ayarlıyorum hepsini hangi katılıkta istersen cnm

sağol canım...
yanımızdaki güzellerde kuzenlerimin bebekleri 3er ay arayla doğum yaptık :))

hepsi çok şeker cnm maşallah hepisinee Allah tümüne uzun ömürler versinnn tüm bebişlerimize

esra berrak sebze çorbası yiyomu yiyosa nasıl yapıyosun cnm kızlar sizede aynı soru durunun tek sorunu sebze çorbaları

bu akşam millety nerde yaww
inci nerde onuda göremedim
esra nerde hemen kaçmış
ayşegülde yokk
meral gelmemişş
aslı uyuyo heralde saat farkında heralde
burcuyu dünde grmedim galiba
bu ve diğer yazmadım insanlar nerde yawwwww

ben de ben de :))
ii tatiller canım ,umarım ben istanbuldayken görüşürüsskaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ,yarasın..cokacimcoook
umarım yolunda gider tedavi..:Saruboceq:
klava:çok ayıpppp:roflol:yıkıorum kı o kadar da diil
dağevi,zeynepin teli var mı sende
bana mesaj atabilirmisin

ben de istiorum..

ii geceler kızlar,tatlı rüyalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ee oda bişidir günde 7-8 kere değiştirsen amam işte gitti manikürsositososito
bebelacın aldım sebze çorbası yemedi ben birsürü çeşit yaptım onlarıda yemedi bide milupa alim bakim onu yiycekmi.

insallah sagligina kavusur babasi. Zor gunler gercekten Allah yardimcilari olsun.
bende genede aksamlai tok tutsun diye pirinc unundan yapiyorum. Muzda katiyroum
icine severek yiyor . buna hazir mama katmayabilirsin. ben katmiyordum yeni devam sutu aldim hastalandigimdan dolayi emziremedigim icin onu kullaniyorum simdi

cok sirinler ya
ben cok seviyorum boyle aile toplaninca falan. bu tur gunler cok guzel oluyor
dis gedigi bende yapmak isterdim ama kismet olmadi
Dogum gunu de yaklasiyor kalabalik kutlamayi istedim ama maalesef burda pek tanidik
yok
zorlasan 5-6 arkadasimiz var. onlarla kutlayacagiz artik :)

kizlar 3. disimiz cikti. sol ust :) hihoyyyt zemuszemus altta 2 tane var sag ustte yarilmis geldim gelecem diyor bir ara cok huysuzdu demekki distenmis

disi cikanlarada hayirli olsun diyorum. :)) gulunce disler cikiyor cok sirin oluyor ya incecik

dudaklar yiyesim geliyor Şeniz Şeniz

gunaydınlarrr
reyhan cok sırınler mnıkler hedıgınızı yapmısınız ay heyecanlandım bız de cumartesı yaıcaz kısmet olursa :)) dıger dıslerıde sıkıntısız gelsın ınsallah canım :)
zeynebın babası ıcın acıl sıfalar dılıyorum canım dunurum allahım yardımcınız olsun
baska ne var dı unuttum vallahı
ben bugun doktora gıdıce kd offf hıc istemıyorum ama mecburum artık

günaydın arkadaşlar.

filiz kontrolünüz iyi gecmiş sevindim, metinin öksürmesi gecdimi şimdi durumu nasıl benim dediğim doktora götürdünmü. öncedende söylemişdim sana bıngıldağını kafana takma ablamın oğlununki erkenden kapanmışdı onuda çok korkuttular beyni gelimez dediler şimdi çok iyi her doktor başka bişey söylüyor.inş gidiceğiniz beyin doktoru olumlu şeyler söyler.

talya çok çok gecmiş olsun allah şifa versin inş kötü bişeyi yokdur.

diş çıkaranlar varmış hayırlı olsun darısı bize inş miray birtane bile çıkartmadı,

reyhan hediğinizde hayırlı olsun.

evet sıra geldi bizeeeeee biz çok iyiyiz kızım çok uslu teyzeleri allaha şükür yemesi falanda iyi, eşimle dışarda yemek yiyelim dedik anacım biz yerken kıyameti kopardı azcık salata suyu azcık et parçacıklar ayran derken keyfi yerine geldi. bişey yediğimizde dikkatini hemen bize yöneltiyor inş hep böyle devam eder. buarada miray trampet çalmaya başladı çay falan içdiğimizde eline kaşık ve tabak veriyorum dangırı dangırı çalıyor çok hoş oluyor ama bütün dikkatini kaşıkla tabağa veriyor. şu demir ilacını verip cvermemekde çok kararsız kaldım biri ver diyor biri verme diyor doktorumuz ver dedi bende iki gündür vermeye başladım.

gelelim kilo meselesine kızlar çok güzel bi program indirdim yapan kişiler 21 günde farklılıkları gördüklerini vede çok değişimler olduğundan bahsediyor gercekdende resimler falan koymuşlar şaşırılcak derecede kilo veren ve sıkılaşanlar var. cd leri bende indirdim yapmaya çalışdım cmt günü yapdım ve pazar sabahı sanki 4- 5 kişi beni sopayla dövmüş gibi uyandım :)) tabi miray bırakmıyor 45 dakikalık bişey 1 sat 1 bucuk saat sürüyor anca uyuyunca yapım diyorum oda hanımın uylkusu 10 dakka, akşamları eşim oluyor bend eonun yanınd ayapamıyorum ne olcak bilmiyorum. ama sizede tavsiye ederim, spor eğitmeni 46 47 yaşında vucudunu görmenizi tavsiye edrim vede 76 yaşında bi bayan var allahım inanamazsınız bu yaşda bu esneklik valla ben çok şaşırdım teyzeler yapıuyor sporlarını vede 20 yaşında gibi gençler. vermiş olduğum sayfada indirip uygulamaya başlayabilirsiniz tabi sıpalar izin verirse :)))
callenetics yapanlar klübü - Sende Zayifla

buarada gecmişi pek okuyamadım inş herkes iyidir.

monte bıze de doktor kapanmak uzere dedı bıngıldagı ama onemlı degıl 6 ayı gectı demıstı hıc kafama takılmamıstı bak sımdı bende merak ettım

ankaralılarrrrr
cocukarı sıgortaya kayıt ettırmek için nereye gıttınız
esım gıdecek nıhayet ama nereye deyıp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…