2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saatler olsun eymenimize ama dikkat et canım daha kuaför için çok küçükler gerek kullandıkları aletler konusunda gerekse bıngıldağı konusunda çok bilgili olucaklarını sanmıyorum.

ya berrağında aynı saçları,yanları uzamıo kısa,arkalar yattığından dökülüo,üst taraf ta papaz gibi oluo kabarık,dalgalı sanırım saç yatmıo hiç,ben daha önce üst tarafı kesmiştim eşit olsun die,yine üstü uzadı yanları kısa kaldı,hiç eşitlenmioki,:uhm:

walla ne bilim ,kız çocuğu şöle bi saçını toplayamadım,çakmaktaşların kızı gibi tepeden bi fiske sadecekaydirigubbakcemile3

bugünde bir ara berrak öle mızmızlanıp durdu,tam sabrım taşıodu babamız uyandı aldı,insana bazen daral gelio

ogünlerde gelir hayırlısıyla canım benim daha ilk saçları bunlar hemen hemen yaşına kadar oturur saçları artık

çıkmıom ben kız, ya mucize zayıflama öyküleri ya mimari dekorasyondayım:))
naz deli gibi kaka yapıo bugün diştendir dimi sulu biraz
fotolulara baktın mı..??ben hiç bişiye diştendir diyemiorum çünkü her belirti var diş yok..
sıhhatler olsun..nası kıydınız saçlarına??
oh ne güsel ben de kaşlarımı aldırmaya gittim benim kız ayrılmış başkası aldı bööle bi acayip hissediorum kendimi:sinifsinif:
bi de ben pazar günü manikür yaptırdım bugün berbat ellerim,nie bööle olmuş olabilir:uhm:
öle topla annesi,nilin de üstü peruk gibi:roflol:
üff deliricem yorgunluktan. çağanda ağlayıp duruyo.....................................
:çok üzgünüm:
ogünlerde gelir hayırlısıyla canım benim daha ilk saçları bunlar hemen hemen yaşına kadar oturur saçları artık

ya büyüdüler valla artık hani benim bebek kızım:çok üzgünüm:bugün bay bay yaptı şaştım kaldım..önce sevindim soona üzüldüm büyüo die:mymeka:

canım eller sudan çıkmıyoki nasıl kalsın manikür falan bende yaptırıyorum 3.4 güne yine aynı.ay valla başka el değince bi tuhaf oluyo bilirim

baktım cnm ya 40 kilo veren var insan gaza geliyo ben yüzyıllardır 65e takıldım kaldım 55hedefim 3ayda vermek istiorum hızlı verince hemen alıom
manikür ev işlerine dayanır mı cnm ya sürekli suda eller ben de yarın yaptırıcam 5gün iş yok:)
biz gidioruz gene yokuz kendinize ii bakın bizi özleyin öptüük

selam arkadaşlar
bugün biz kurufasülye yedik.. 2 tane. :))
muhallebi yaptım sonra onu çok az yedi, içine hazır mama katılmadan yapılan muhallebi var mı bildiğiniz?

bugünlere giremiyorum nete,paşa izin verirse geçmişe uzanacağım şimdi.

UNUTUYORUM SÜREKLİ, maalesef talyanın babasından beklediğimiz haberler yokmuş, ama morali iyiymiş, ondan güç alıyoruz diyor zeynep. inşallah tedavi edilebilir..:Saruboceq: herkese selamı var.

yok be ne suyu??:)))
hadi bayyy:)

kız cadııı hadi anladık temizlik falan işin olmuyo ee anam bu nil kızımızın altını değiştrincedemi ellerini yıkamıyon :roflol::roflol:

maşallahhh 11 de kalkıyo duru diğer taraftan yazdım ama iletilmedi yazdı aralardada 3 kez uyanıyo emmeye

günayydııınlaarr

inş. yaaa Allah derrdinin devasını verir... korktukları başlarına gelmez.........

cnm mualebilelin çoğu suylada mamaylada sütlede yapılıyo nasıl istersen öle yap

inş. yaaa Allah derrdinin devasını verir... korktukları başlarına gelmez.........

inşşş cnm aminnn
talyacım Allah acil şifalar versin cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…