eymenin saçlaırnı kısacık kestirdikhihoyyytzaten arkadaki saçları dökülmüştü yanlarıda dökülmüştü sadece ümüt davalanın saçı gibi başını üstünde vardı onlarda kabarıyordu.berber kısacık keselim her tarafı aynı olur sonra dengeli çıkar dedi bende tamam dedim.şimdi gözüme keloğlan gibi geliyor.çok komik oldu ya bir taraftanda üzüldüm saçlarına.
eymenin saçlaırnı kısacık kestirdikhihoyyytzaten arkadaki saçları dökülmüştü yanlarıda dökülmüştü sadece ümüt davalanın saçı gibi başını üstünde vardı onlarda kabarıyordu.berber kısacık keselim her tarafı aynı olur sonra dengeli çıkar dedi bende tamam dedim.şimdi gözüme keloğlan gibi geliyor.çok komik oldu ya bir taraftanda üzüldüm saçlarına.
fotolulara baktın mı..??ben hiç bişiye diştendir diyemiorum çünkü her belirti var diş yok..çıkmıom ben kız, ya mucize zayıflama öyküleri ya mimari dekorasyondayım:))
naz deli gibi kaka yapıo bugün diştendir dimi sulu biraz
sıhhatler olsun..nası kıydınız saçlarına??eymenin saçlaırnı kısacık kestirdikhihoyyytzaten arkadaki saçları dökülmüştü yanlarıda dökülmüştü sadece ümüt davalanın saçı gibi başını üstünde vardı onlarda kabarıyordu.berber kısacık keselim her tarafı aynı olur sonra dengeli çıkar dedi bende tamam dedim.şimdi gözüme keloğlan gibi geliyor.çok komik oldu ya bir taraftanda üzüldüm saçlarına.
oh ne güsel ben de kaşlarımı aldırmaya gittim benim kız ayrılmış başkası aldı bööle bi acayip hissediorum kendimi:sinifsinif:slm kızlar
ayşegül muhtemelen diştendir,dişide çıktığına göre kesilir bir iki saate heralde maşallah naza
bizde dışarı çıktık acık dolaştık kuaföre gittim saç deil ama diğer işlerimi hallettim ay burası yazlık yer ya nasıl gitcem kızla diye düşünüp duruyordum ama öle güzel bi yer buldumki 3 tür gidiyorum kızlar. yani ağda,manikür,pedikür,kaş bıyık gibi durumlar için,çok ilgililer ben işlerimi yaparken kızımla ilgileniyorla oynuyorlar ve gerçekler hani içten ve samimi öle olunca kuaför işi kolayladı bende.
ama saç konusunda heryerde yaptıramıyorum anca eylülde istanbulda kestirip boyatcam inşallah.
öle topla annesi,nilin de üstü peruk gibi:roflol:ya berrağında aynı saçları,yanları uzamıo kısa,arkalar yattığından dökülüo,üst taraf ta papaz gibi oluo kabarık,dalgalı sanırım saç yatmıo hiç,ben daha önce üst tarafı kesmiştim eşit olsun die,yine üstü uzadı yanları kısa kaldı,hiç eşitlenmioki,:uhm:
:çok üzgünüm:üff deliricem yorgunluktan. çağanda ağlayıp duruyo.....................................
ogünlerde gelir hayırlısıyla canım benim daha ilk saçları bunlar hemen hemen yaşına kadar oturur saçları artık
fotolulara baktın mı..??ben hiç bişiye diştendir diyemiorum çünkü her belirti var diş yok..
sıhhatler olsun..nası kıydınız saçlarına??
oh ne güsel ben de kaşlarımı aldırmaya gittim benim kız ayrılmış başkası aldı bööle bi acayip hissediorum kendimi:sinifsinif:
bi de ben pazar günü manikür yaptırdım bugün berbat ellerim,nie bööle olmuş olabilir:uhm:
öle topla annesi,nilin de üstü peruk gibi:roflol:
ama işte herzamanda aynı kişi kalmıyoki napcann
:çok üzgünüm:
ya büyüdüler valla artık hani benim bebek kızım:çok üzgünüm:bugün bay bay yaptı şaştım kaldım..önce sevindim soona üzüldüm büyüo die:mymeka:
yok be ne suyu??:)))
hadi bayyy:)
günayydııınlaarr
selam arkadaşlar
bugün biz kurufasülye yedik.. 2 tane. :))
muhallebi yaptım sonra onu çok az yedi, içine hazır mama katılmadan yapılan muhallebi var mı bildiğiniz?
bugünlere giremiyorum nete,paşa izin verirse geçmişe uzanacağım şimdi.
UNUTUYORUM SÜREKLİ, maalesef talyanın babasından beklediğimiz haberler yokmuş, ama morali iyiymiş, ondan güç alıyoruz diyor zeynep. inşallah tedavi edilebilir..:Saruboceq: herkese selamı var.
selam arkadaşlar
bugün biz kurufasülye yedik.. 2 tane. :))
muhallebi yaptım sonra onu çok az yedi, içine hazır mama katılmadan yapılan muhallebi var mı bildiğiniz?
bugünlere giremiyorum nete,paşa izin verirse geçmişe uzanacağım şimdi.
UNUTUYORUM SÜREKLİ, maalesef talyanın babasından beklediğimiz haberler yokmuş, ama morali iyiymiş, ondan güç alıyoruz diyor zeynep. inşallah tedavi edilebilir..:Saruboceq: herkese selamı var.
inş. yaaa Allah derrdinin devasını verir... korktukları başlarına gelmez.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?