eymenin saçlaırnı kısacık kestirdikhihoyyytzaten arkadaki saçları dökülmüştü yanlarıda dökülmüştü sadece ümüt davalanın saçı gibi başını üstünde vardı onlarda kabarıyordu.berber kısacık keselim her tarafı aynı olur sonra dengeli çıkar dedi bende tamam dedim.şimdi gözüme keloğlan gibi geliyor.çok komik oldu ya bir taraftanda üzüldüm saçlarına.
slm kızlar
ayşegül muhtemelen diştendir,dişide çıktığına göre kesilir bir iki saate heralde maşallah naza
bizde dışarı çıktık acık dolaştık kuaföre gittim saç deil ama diğer işlerimi hallettim ay burası yazlık yer ya nasıl gitcem kızla diye düşünüp duruyordum ama öle güzel bi yer buldumki 3 tür gidiyorum kızlar. yani ağda,manikür,pedikür,kaş bıyık gibi durumlar için,çok ilgililer ben işlerimi yaparken kızımla ilgileniyorla oynuyorlar ve gerçekler hani içten ve samimi öle olunca kuaför işi kolayladı bende.
ama saç konusunda heryerde yaptıramıyorum anca eylülde istanbulda kestirip boyatcam inşallah.
baktım cnm ya 40 kilo veren var insan gaza geliyo ben yüzyıllardır 65e takıldım kaldım 55hedefim 3ayda vermek istiorum hızlı verince hemen alıom
manikür ev işlerine dayanır mı cnm ya sürekli suda eller ben de yarın yaptırıcam 5gün iş yok:)
biz gidioruz gene yokuz kendinize ii bakın bizi özleyin öptüük
hepsi çok şeker cnm maşallah hepisinee Allah tümüne uzun ömürler versinnn tüm bebişlerimize
esra berrak sebze çorbası yiyomu yiyosa nasıl yapıyosun cnm kızlar sizede aynı soru durunun tek sorunu sebze çorbaları
insallah sagligina kavusur babasi. Zor gunler gercekten Allah yardimcilari olsun.
bende genede aksamlai tok tutsun diye pirinc unundan yapiyorum. Muzda katiyroum
icine severek yiyor . buna hazir mama katmayabilirsin. ben katmiyordum yeni devam sutu aldim hastalandigimdan dolayi emziremedigim icin onu kullaniyorum simdi
cok sirinler ya
ben cok seviyorum boyle aile toplaninca falan. bu tur gunler cok guzel oluyor
dis gedigi bende yapmak isterdim ama kismet olmadi
Dogum gunu de yaklasiyor kalabalik kutlamayi istedim ama maalesef burda pek tanidik
yok
zorlasan 5-6 arkadasimiz var. onlarla kutlayacagiz artik :)
kizlar 3. disimiz cikti. sol ust :) hihoyyyt zemuszemus altta 2 tane var sag ustte yarilmis geldim gelecem diyorbir ara cok huysuzdu demekki distenmis
disi cikanlarada hayirli olsun diyorum. :)) gulunce disler cikiyor cok sirin oluyor ya incecik
dudaklar yiyesim geliyor Şeniz Şeniz
gunaydınlarrr
reyhan cok sırınler mnıkler hedıgınızı yapmısınız ay heyecanlandım bız de cumartesı yaıcaz kısmet olursa :)) dıger dıslerıde sıkıntısız gelsın ınsallah canım :)
zeynebın babası ıcın acıl sıfalar dılıyorum canım dunurum allahım yardımcınız olsun
baska ne var dı unuttum vallahı
ben bugun doktora gıdıce kd offf hıc istemıyorum ama mecburum artık
Günaydın hanımlar... Biz tatilimizi dün bitrdik... Memleketleri gezdik geldik. Aybüke kalabalığa alıştı yalnız kalmıyor. Yalnız bırakınca hemen ağlıyor... Off bende annemi özledim, ne rahattım orda yavf... annem sabah alıp doyuruyor uyutuyor ben biraz daha uyuyodum.. gündüzleride kız kardeşim oyalıyor sonra uyutuyordu... Abimin düğününde bile hiç bana vermediler bende baya bir keyif yaptım ama şimdi ayrılmıyor benden...
bugün öss de tercih yapan öğrencilerin yerleştirme sonuçları belli oldu.. Ben hiç bakmıyayım..
Biz esimin isyerinin bagli bulundugu sigorta mud gittik. vizite kagidi nufus cuzdan sureti goturduk.ankaralılarrrrr
cocukarı sıgortaya kayıt ettırmek için nereye gıttınız
esım gıdecek nıhayet ama nereye deyıp duruyo
Günaydın hanımlar... Biz tatilimizi dün bitrdik... Memleketleri gezdik geldik. Aybüke kalabalığa alıştı yalnız kalmıyor. Yalnız bırakınca hemen ağlıyor... Off bende annemi özledim, ne rahattım orda yavf... annem sabah alıp doyuruyor uyutuyor ben biraz daha uyuyodum.. gündüzleride kız kardeşim oyalıyor sonra uyutuyordu... Abimin düğününde bile hiç bana vermediler bende baya bir keyif yaptım ama şimdi ayrılmıyor benden...
bugün öss de tercih yapan öğrencilerin yerleştirme sonuçları belli oldu.. Ben hiç bakmıyayım..
ya ben de sinir oluorum bi de saçlarımız var hatta 2 yandan topluorussay evet arabasi pembe bir kere onu gorunce anlaalari lazim.
neyse saci olunca bizde toka takariz :))
işallah canım hangi üni?evet açıklandı.... bu yıl yeni açılan Türk Dili ve Edebiyatını tercih etmiştim, biraz zorlanacağım inş 4 yılda biter...
kıslar kk bozulmuştu şimdi zor açtım neyse bizim gelin doğum yağıcak misafirler için bişeyler hazırlıcam börek çörek falan dolaba atıcam hazır olsunlar pek uğrayamam artık kendinize ve bebklere iyi bakın öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?