2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar... Biz tatilimizi dün bitrdik... Memleketleri gezdik geldik. Aybüke kalabalığa alıştı yalnız kalmıyor. Yalnız bırakınca hemen ağlıyor... Off bende annemi özledim, ne rahattım orda yavf... annem sabah alıp doyuruyor uyutuyor ben biraz daha uyuyodum.. gündüzleride kız kardeşim oyalıyor sonra uyutuyordu... Abimin düğününde bile hiç bana vermediler bende baya bir keyif yaptım ama şimdi ayrılmıyor benden...

bugün öss de tercih yapan öğrencilerin yerleştirme sonuçları belli oldu.. Ben hiç bakmıyayım..

sıhhatler olsun eymenime güle güle kullansın kısa saçlarını biz çağanınjkileri 4 defa kestik yinekseicez çabuk uzuyor benim oğlumunkiler şimdiye kadar kesmeseydik uzun saçlı kısları geçerdi oğlum

sıhhatler olsun sevdacım bende biara gidicem bakalım angi ara :))

nazın dişi hayırlı olsun iyi tatiller

canım çağanda başlarda yemiyordu hazır yiyordu şimdilerde sadece sebze çorbası yiyor et koy içine muhakkak öle sever :)

ah canım hayırlı olsun dişiniz :))

iyi haberlerle dön işallah canım :))

hoşgeldin tatilin iyi geçmiş sevindim :))
günaydın hanımlar güzel bir gün sizinle olsun

günaydın herkese

nochoy hoşgeldin.tatilinin güzel geçmesine sevindim.bugün kuzeniminde düğünü var bakalım bizim oğlan ne yapıcak bana.kayınvalide ben bakarım dedi ama eymene belli olmaz.

bu arada dün 13 aylık bir bebek gördüm henüz dişleri çıkmamış.kadın eymenin dişlerini gördü aaa dişide çıkmış kaç aylık diye sordu.sonra benim kız 13 aylık ama hiç dişi çıkmadı dedi çok şaşırdım.

ankaralılarrrrr
cocukarı sıgortaya kayıt ettırmek için nereye gıttınız
esım gıdecek nıhayet ama nereye deyıp duruyo
Biz esimin isyerinin bagli bulundugu sigorta mud gittik. vizite kagidi nufus cuzdan sureti goturduk.
Baska birsey goturduk mu hatirlamiyorum. ssk mud nu arayip tam emin olabilirsin istersen,
netten tel nosunu bulabilirsin.

bende Erzincana gittigimde oyleydim ya. veriyorum babannesine eltime ohh
keyfim beyde yoktu. eltimin cocuklarida oynuyorlardi Defne de memnundu halinden bende valla :) boyle zor oluyor.

evet açıklandı.... bu yıl yeni açılan Türk Dili ve Edebiyatını tercih etmiştim, biraz zorlanacağım inş 4 yılda biter...

ay ne guzel sinava mi girdiniz?
bende bir ara heveslendim ama yurtdisi isi , cocuk derken kaldi.
tebrik ederim.

hayırlı olsun nohcoy bende seneye giricem hukuk istiyorum bakalım abi avukatya ondan özendik :)

Teşekkür ediyorum kızlar... Nişanlandığım yıl tercih yapsaydım şimdi diplomamı almışyım. neyse hayırlesı buymuş...

inaysa sanada kolay gelsin şimdiden....

kıslar kk bozulmuştu şimdi zor açtım neyse bizim gelin doğum yağıcak misafirler için bişeyler hazırlıcam börek çörek falan dolaba atıcam hazır olsunlar pek uğrayamam artık kendinize ve bebklere iyi bakın öpüyorum herkesi

ay evet arabasi pembe bir kere onu gorunce anlaalari lazim.
neyse saci olunca bizde toka takariz :))
ya ben de sinir oluorum bi de saçlarımız var hatta 2 yandan topluorussklava:hala kız mı diolar yok erekekklava:klava:klava:
evet açıklandı.... bu yıl yeni açılan Türk Dili ve Edebiyatını tercih etmiştim, biraz zorlanacağım inş 4 yılda biter...
işallah canım hangi üni?

ne zaman doğum?uğramamazlık yapma ,özlerimmafoldumben

yeni dişler hayırlı olsun işallah..

nil gece gene uykusuzdu:dilcikar:alt 2 diş yeri çok kabarık ama çıkmıo,ona yormak istemiorum ama:uhm:

ay yola gitçem hiç bişi hazır diil..ütüyü de kafamda sildim nası olsa buruşacak,orda yaparım di mi:roflol:delikafadulden

ben geldim yerimseniben
naber duygu?
nil nasil?
ay bu kiz ne kadar kaa yapti bugun ya yine yapiyor cokta kotu kokuyor :bbo:

herkese merhabalar kızımla kaç gündür geziyoruz ondan giremedim herkes iiidr inş üst geldi geleck hiç durmuyo elvin...herkesi öpyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…