2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın bize gelio kızlar, anadolu yakasında olan varsa bekleriz kızımla

kızlar elvini yere koyup bende yere uzandım onunla oynarken uyumuşum oynasın diyede dergi vermiştim bebek dergisi oynarken kenarından koparmış atmış ağzına ben uykumda bi kaç öğürme sesi duydum ama dedim kendi kendime dişlerini kaşıyo ya bazen fazla sokuyo elini azına ondandır devam edince öğürmeye bi baktım ki ağzına atmış o kağıdı yutmamış ama ağzında öle duruodu bi çıkardım ömrümden ömür gitti yine...

Tuğbacım, gözün aydın.Sorun kalmamış maşallah.
Emelcim allah hayırlısını versin güzelim.İnşallah bu ev uğurlu gelir.

Biz de şimdi dr.dan geldik.Ateşi düşmeyip, çıkınca gittik dr.a.Kontrol etti, allaha şükür yokmuş birşeyi. İltihaplanma filan yok dedi.Kanını da ölçtü bu arada.Düşük çıktı.Kan için şurup verdi.Ateşi düştükten sonra kullanmaya başlayacağız.

Dr. eğer 4-5 gün ateşi düşmezse, deride dökntüler başlayabilir,5. ya da 6. hastalık gibi özelliklede bebeklerde 6. hastalık görülebiliyormuş, olabilir dedi. Şimdi onu araştıryorum, nasıl bir hastalıkmış, bilgi sahibi olayım diye.Netten aldığım bir alıntıyı ekliyorum buraya, sizinde bilginiz olsun.
6.Döküntülü çocuk hastalığı olduğu için 6.Hastalık olarak yaratıcı bir ismi olan hastalığın “orijinal” ismi “Roseola infantum” “Herpesvirus tip 6’nın neden olduğu, iyi huylu, yaklaşık 3 gün süren ateşin arkasından ortaya çıkan pembe, makülopapüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır” deniyor kendisi için 6 ay ve 3 yaş arasında görülen hastalık sadece bir kere görülürmüş be ömür boyu bağışıklık kazandırırmış. En önemli göstergelerinden biri ani ateş ( 39,5′e kadar çıkabilirmiş ) ve sonlarına doğru hafif bir döküntü imiş
Şimdi bekliyoruz, yolda gelirken uyuduğu için ateş düşürücüyü veremedim.Calpolun içine 10 damla novalgin damlatıp verin dedi.

meralcim geçmiş olsun. kanına baktıkları da iyi olmuş bak bebeklerin genelinde çıkıyor çünkü ek gıdalara yeni başladık sayılır yeni yeni vucut kan yapmaya baslayacak.

slm kızlar
meralcim çok geçmiş olsun cnm neyseki kötü bişeyi yok egenin bide hem calpol hemde 10 damla novalgin çok deilmi bizim dr sormuştum geçenlerdede çok tavsiye etmiyorum novalgin damlayı dedi bide karışımlı demiş sizinki bu dr bi dediği diğerini tutmuyo
bende çok yorgunum kızlar ev gene curcuna kayınvalide ümreye gidiyo die gelen gelene valla bu yaz bana daral geldi ne büyük bi hata yapmışım ben bu eve gelmekle.

benim drumda böle demişti elvin ateşlenince deride gerçektende döküntüleri olduu...geçmiş ıolsun inş düzelir hemencik

Geçmiş olsun burcucum, kağıt , peçete vb şeyler yemek, demir, pas gibi şeyleri yalamak demir eksikliğinin belirtisiymiş.Dikkat edin dedi dr.

sağolun kızlar, özlem özellikle kırmızı et, bakliyat tarzı şeyleri yemesi lazım dedi.Ama bebkler çok fazla yemediklerinden kan değerleri düşük çıkabiliyormuş.Özellikle de annede kansızlık varsa ve emiyorsa.

Bugünlük ver dedi sadece, geçmezse ve yükselirse yarında verebilirsin dedi.Ama çok sık verilmeyecek.

geçmiş olsun meralcim. inşallah geceniz rahat geçer.. şükür ki birşey yokmuş.

selam hanımlar... keyifler nasıl..

Biz bugün kalça çıkığı için kontrole gittik. Röntgen ve USG çekildi. Çok şükür sonuç güzel...

ooo, sevindim. kurtuldunuz bak..

geçmiş olsun canım ya, işimiz var bizim bu bebelerle..

iyi akşamlar kızlar
sıkıntımı paylaşan herkese teşekkür ederim.

tuğba gözünüz aydın canım atlattınız ü
meralim iyi yapmışssın dra gitmekle kan sayımıda yapmışlar bende yaptırmıştım önemli çünkü işallah egehan çabuk atlatır cnım
barçlicim snada geçmiş olsun anlık boş bırakmaya gelmiyor bunları artık

ütüyü yaptım geldim gene kimsler yok valla şüphelencem artık başka yerleremi takılıyonuz bakim gizli gizli bukadarda boş bırakılmazki burası kapatçaklar sonunda :)))))))

Çok teşekkürler arkadaşlar...
meral geçmiş olsun...

Bu arada ben kan damlasını sadece iki üç kez kullanmıştım. Bizim kızın kabızlık sorunu olduğu için iyice bir hoş olunca daha kullanmadım .. Geçen gün kontrole gidince doktor tekrar başlattı. ıki yaşına kadar kullanacaksın dedi...

Neyse kızlar ben çıkıyorum. Kızımı banyo yaptırdık babası bakarken bende çamaşırları asayım...

ii geceler arkadaslar benim kizim bu aralar benden cok kendi anneme cok düskün oldu benim kucagimdayken sirf anneme gitmek icin agliyor buda beni cok üzüyor acaba normalmidir kizimi hic kimseyle paylasamiyorum annemde olsa normalde cocuklar annelerine gitmek icin aglarlar kizim neden böyle yapior anlamiorum acaba bendemi bi hata var yoksa abartiyormuyum

iyi geceler

birgül annen oyunlar oynatıyorsa vakit geçiriyorsa kızınla normaldir.eymende babasını görünce beni unutuyor bana gelmek istemiyor ama acıkınca ve uykusu gelince babasının kucağından bana atıyor kendini.

bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl olmuş evleneli ama sanki 30 yıl olmuş gibi:umursamaz:çünkü paylaştığımız hiçbirşey yok.

Herkese kocaman gunaydinlar
Dun giremedim. kakilmis gibiydim, ev temizle yemek yap, camasir, bulasik
heryeri ciziktirmeden partlattim . odul olarakda bel agrisi aldim. suan rahat hareket edemiyorum
Fizcim ablanin durumu nasil oldu? ins guzel gecmistir ameliyati kan bulmussunuzdur.
acil sifalar diliyorum
burcucum teekkur ederim canim

emelcim eviniz hayirli olsun, kisa surede duzeni kurusin ins, ben hala tam oturmus degilim
birkac tane dolap daha var duzeltilecek
bu arada armizda 6 saat var, saat kac diye sormussun. ben sizden 6 saat daha once
gune basliyorum.

Meralcim cook gecmis olsun egecige , ben daha once duymustum o hastaligi
nedenide yok diye biliyordum. bizde olucakmi acaba
yuksek ates haberci aslinda vucudun savunma sistemi onu bilincsizce dusurmeye
calismak tehlikeli diye dusunuyorum. mumkunse hemen bir hastaneye gitmek lazim
bizim kizda az bisey oksuruyordu ist da dedim gicik oldu sanirim yedigi birsey takildi
megerse ust solunum yolu enf. olmus. ihmal etmemek lazim.

Aylincim senin egusuda gecmi olsun, keske hic hasta olmasalar

aynen oyle burcucum nefes almaya korkar oldum terliksiz dolasiyoumevde bazen
bende bugun yayla corbasi yapmayi dusunuyorum. cokta uykum var sabah uyutmadi beni
sipa simdi kendi uyuyor. haksizlik bu
valla gozumu acamiyorum gozumle savasiyorum sabah acilsin diye cit acilmiyor.
oda artik yeter leeeeeeeeeeeyyyn dedi :roflol:
yarın bize gelio kızlar, anadolu yakasında olan varsa bekleriz kızımla
ay ben kiskaniyorum keske ist olsam hemen cimcimemi kapip gelirdim. iki etkilesirdi cocugum bebislerle burda yabani olucak yavrum . sizleri de gormus olurdum.
nasip seneye ins.
gecmis olsun canim ya bu kazaralar oluyor artik bende priz kapagi alicam en kisa
zamanda
bizimki kablo dusmani tutup cekiyor hatta kabloyu takip edip prizi buluyor zten kurdan gibi parmaklari var Allah korusun. dedektif mi olacak nedir ??
nochoy gozun aydin. icin rahat etmistir.bende guya kan tahlili yaptiracaktim. burdan
gecici vatandaslik karti almamiz lazimmis. onu bekliyoruz. acil dede zorlan baktirdik desem
yeridir. allahtan babasinin id karti geldide onun ustunden baktirdik.
serpilcim gecmis olsun sinir bozucu bir durum. insan uzuluyor ama tesellin var cagan a
birsey olmamis. napalim mala gelsin gelen. bende gunde en az bir bardak kiriyorum
sakarliktan evde zaten az bardak var onlarda yakinda biter. gerci seninkiler
baya ozelmis ama napalim. aksilikler olunca ust uste oluyor canini sikma kafaya takma
dusundukce uzulursun
demetcim sanda gecmis olsun canim ya korkusu yetiyor insana zati. Allah korusun bebislerimizi

kizlar atladigim varmi bilmiyorum??
bu arada benim tickerimi biri silmis klava: ozene bezene yapmistim onu? nasil silindi
bilmiyorum. acaba biraz buyuk diye sildilermi ?

bide bugun mu Ramazan baslangici mubarek olsun hepimize
bende bu aksam sahura kalkiyim gerci kalkmada gerek yok saat 2 den asagi yapmiyorum
destan oldu yine klava:

bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl olmuş evleneli ama sanki 30 yıl olmuş gibi:umursamaz:çünkü paylaştığımız hiçbirşey yok.

Fazilet sanda yorum yapmadan duramiyorum
aynen ya ne heyecan ne ask ay ot gibi olduk
bide bu aralar limoni aramiz dun yine konustuk beni duymuyorsun dedim
soylediklerime kulaklarini kapamissin onyargiyla bana yaklasiyorsun
bu kucuk syeler zamanla birikir aramiz sogur sonrada kopariz ikimizde altindan kalkamayiz dedim.

beni surekli yanlis anlamasindan fenalik geldi. bide bana kalkmis senin yuzunden diyor
bu `senin yuzunden ` kelimesine gicigim var. bana dedim bu kelimeyi kullanma gayet
sakin anlatiyorum tabi. icimden sinir oluyorum o ayri.
dun emlakci geldi bulasik mak fonks anlatiyor birsuru tus var yanindada korece yazilar tabi
kadin ayarliyor bu normal diyor
yaw neye gore normal sana gore normal ben belki strelize edecem benim bebegim var
normal yikamayi istemiyorum. herseyi anlatacaksin bana o makinanin sonra bir tus
sordum onu bilmiyorum dedi esimde diyorki
bilmiyor niye ustune gidiyorsun. ya diyorum ben ne yazdigini soruyorum fonksiyonunu
degil bu kadinda koreli ve buna gayet kolay cvp verebilir
yani nelerle ugraisyoruz
dun yine acik oturum yaptik bakalim ne olucak
duzelmezse zaten boyle devam ederse biz 3 . yilida goremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…