geçmiş olsun meralcim. inşallah geceniz rahat geçer.. şükür ki birşey yokmuş.Ege bu sabaha karşı , ıh ıhh deyip durdu, hafif ateşi de var.Normalde 36,5 larda olan ateşi bugün 37.Başka bir sorun yok, bir de kakasını biraz cuvık yaptı.Üst dişleri bir haftadır kabardı ama çıkmadı, acaba ondan mı _? Şimdi uyandı, ateşi yine 37 , bakalım bugün zorlu bir gün geçireceğiz sanırım.
selam hanımlar... keyifler nasıl..
Biz bugün kalça çıkığı için kontrole gittik. Röntgen ve USG çekildi. Çok şükür sonuç güzel...
geçmiş olsun canım ya, işimiz var bizim bu bebelerle..kızlar elvini yere koyup bende yere uzandım onunla oynarken uyumuşum oynasın diyede dergi vermiştim bebek dergisi oynarken kenarından koparmış atmış ağzına ben uykumda bi kaç öğürme sesi duydum ama dedim kendi kendime dişlerini kaşıyo ya bazen fazla sokuyo elini azına ondandır devam edince öğürmeye bi baktım ki ağzına atmış o kağıdı yutmamış ama ağzında öle duruodu bi çıkardım ömrümden ömür gitti yine...
aynen oyle burcucum nefes almaya korkar oldum terliksiz dolasiyoumevde bazenbende yemek yapçam daha...elvin uyuo odasıyla mutfak dipdibe su doldurdum az önce onun sesine bile uyandı kafayı yicem artık pire gibi dolaşıyom evde...nefes sesine bile uyanıcak nerdese...yayla çorbası yapim dedim yemedi çorba bugün uyanınca yer die sadece pirincini pişirebildim :s
ay ben kiskaniyorum keske ist olsam hemen cimcimemi kapip gelirdim. iki etkilesirdi cocugum bebislerle burda yabani olucak yavrum . sizleri de gormus olurdum.yarın bize gelio kızlar, anadolu yakasında olan varsa bekleriz kızımla
gecmis olsun canim ya bu kazaralar oluyor artik bende priz kapagi alicam en kisakızlar elvini yere koyup bende yere uzandım onunla oynarken uyumuşum oynasın diyede dergi vermiştim bebek dergisi oynarken kenarından koparmış atmış ağzına ben uykumda bi kaç öğürme sesi duydum ama dedim kendi kendime dişlerini kaşıyo ya bazen fazla sokuyo elini azına ondandır devam edince öğürmeye bi baktım ki ağzına atmış o kağıdı yutmamış ama ağzında öle duruodu bi çıkardım ömrümden ömür gitti yine...
bugün evlilik yıldönümüm 3 yıl olmuş evleneli ama sanki 30 yıl olmuş gibi:umursamaz:çünkü paylaştığımız hiçbirşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?