selam arkadaşlar..
gece bu saat oldu, yeni yazabiliyorum..
ay, herkesin canı ne sıkkın...
birkaç günü toptan okumam gerekti, bir bunalmışlık var herkeste, öff yazıp kendimden bahsetmek dertleşmek istiyordum, herkes benim gibiymiş meğer.
ben bugün berat'ı anneme götürürken düştüm. tökezledim, çok gayret ettim ama dengem bozuldu. berat kucağımda kapaklanacaktım, aklım çıktı beynimden ama Allah tuttu çocuğumu, ben dizlerimin üzerinde düşüp son anda tutundum. hemen kalktım canımın acısını düşünmedim bile, şükrettim sadece. sonra sinirimden ve korkumdan ağladım gidene kadar. gözümün önüne bebeğimin üzerine düştüğüm geldikçe kanım dondu.
serpil, geçmiş olsun. yavruna ve sana birşey olmamış ya, yeni evinizde rahatçacık tertemiz oturacaksınız, biraz sık dişini.
filiz, Allah yardımcınız olsun.
lajo hoşgeldin, özlemişiz senin neşeli yazılarını. kaynananı bile okurken gülümsüyor insan.
şida, şu sıralar efeyi uyumaya alıştırıyor olabilir misin? benim gönlüm bu ağlatma olayına hiç elvermiyor.
reyhan kayınvaliyle oturma yakınlığında sensin sanırım liderimiz.. öyle peşpeşe geldi ki, "ben aynı evde oturuyorum" diyen birini bekledim.
eliiiiff sen uzun zamandır görünmüyordun, hoşgeldin. minik kuzu nasıl? güle güle otur yeni evinde.
başka?
başka aklıma gelmiyor, herkesi okudum halbuki.
yarın güzel bir gün olsun.
iyi geceler herkese.[
Demoşşşş,hoş bulduk canım ya.Geçmiş olsun,Rabbim evlatlarımızı korusun..Naber ?Çalışıyosun hızla tabii..Benim de 10 gün sonra başlıyor seminer..Yan komşu da yok piyasada ,alıştırcaktım kadına..daha tatilde sanırım.Karşıya yeni komşu taşınmış ben memleketteyken..Anammmmm,zırıl zırıl ağlayan bir çocuk var,annesi hiç memnun edemiyor..Habire bağrış çağrış geliyor..Kadına hoşgedin ziyareti yapcaktım,şimdi görüşmesem daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorummafoldumben
Zeynepcim çok geçmiş olsun canımgeçmişe bi bakıyım dediydim bende..ne olsun canım ya gün geçtikçe kötüye gidiyor, ailesi olarak hep yanındayız hep iyimser konuşuyoruz ama ayakları hala tutmadığı için ve ihtiyaçlarını görmediği için moralman tam bir çöküntü yaşıyor....bu perşembe dr.u çağırdı bakalım ne diyecek,inşallah güzel haberler verir,şu an kardeşlerimle tek istediğimiz son günlerindede olsa ayağa kalkabilmesi,artık bazı şeyleri kabullendik bu bizim onun için istediğimiz tek şey...
neyse böyle işte ,bende 3 haftadır evde tam bir harabe şeklinde dolaşıyorum ,sinirlerim laçka,3 haftadır gece uykularım 3-4 saati geçmiyor,sağolsun eşim çok destek oldu bana ama artık kendimi toplama zamanı geldi..
sen nasılsın canım,kızlar nasıl ,filizin ablası ameliyat olmuş galiba haberin varmı...
Emel sana da geçmiş olsun farklı tarafından..Allah bu hırsızmilletiyle yüzyüze getirmesin
geçen gece babamız nöbetçi idi. bizde oğlumla koyun koyuna yattık. sıpa pek yüz vermedi aslında ben sarılıp uyumayı hayal etmiştim oysa. neyse arkadaş arada bi gözünü açıp baktı benim yanımda uyumaya devam etti. gece sadece 2 kez emmek için uyandı. 7 aydır ilk defa. meğer arkadaşın babasının yerinde gözü varmış 2 gündür yine kaçç kez uyandığını ben bilmiyorum sayamıyorum. 3 gündür de saat 6 da uyanıyo bende yorgunum yanıma alıyorum biraz beni kaşıyo biraz babsını bi iki tepiniyo sonra uyuyo. bide taşınınca odasını ayırıcam bakalım o zaman nolcak. ne uyur ne uyutur artık yandık...
Eşin asker mi sepetçi?
Hmmmmm,bu bebekler de çok yaramaz oldular haaa....Biraz önce de ben çırpındım resmen uyutcam diye..Kıçımdan terler aktı..Bu kız beni tığ gibi yapar yakındakaydirigubbakcemile2..kaydirigubbakcemile2
bende sinirimden ağlıyorum.eymenin huysuzluğu inatlığı hat safhada yine.kıymalı tarhana yaptım yemedi sürekli ağlıyor öğürüyor sabahtan bu yana birşey yemedi sürekli mız mız.en sonunda sabrım taştı bağırdım sonra eşimi aradım birazda ona bağırdım sonra oturdum ağladım sinirim geçmiyor ya.şimdi duş aldırdım uyudu kaldı.daha çamaşırım var asılcak en iyisi gidip asayım hem hava alyım biraz
gemiş olsun arkadaşım. şimdi burda sağlık sözkonusu iken benim moralimi bozmam ayıp olacak ama çok canım sıkkın.elim ayağım birbirine dolandı. taşınıyoruz ya burdakilerin iyi taşıyacağına güvenemediğimiz için kırılacak eşyaları kendim toplayıp yavaş yavaş eve taşıyorduk. dünde salon takımımın camlarını topladım.masanın üzerine koydum. bugün akşam eşim geldi onları ve bir iki koli götürecektik. neyse eşim kolilerden birini aldı indi arabaya. bu arada bende masada duran bi tabağı kaldırdım ki meğer herşeyi dengede tutan oymuş koca masa üstündekilerle birlikte yıkılıverdi. bütütn camlar tuzla buz oldu. takımda özel yapımdı camlar çok kalındı şimdi burda onların aynısını nasıl yaptırırız bilmiyorum. taşınmak bana çok pahalıya patladı. bu arada çağanda kucağımdaydı. allahtan masa üstümüze devrilmedi. çağanda çok korktu çığlık attı falan. karşı komşu çıktı geldi noldu öyle diye. felaket gibiydi ortalık. evmi toplıyım bunlarımı toplıyım. daha 1 hafta önce kuş pisliği temizledim şimdi de cam. hayırlısı ile bi taşınabilseydik. offfffffffffff çok canım sıkkın çok...
selam arkadaşlar..
gece bu saat oldu, yeni yazabiliyorum..
ay, herkesin canı ne sıkkın...
birkaç günü toptan okumam gerekti, bir bunalmışlık var herkeste, öff yazıp kendimden bahsetmek dertleşmek istiyordum, herkes benim gibiymiş meğer.
ben bugün berat'ı anneme götürürken düştüm. tökezledim, çok gayret ettim ama dengem bozuldu. berat kucağımda kapaklanacaktım, aklım çıktı beynimden ama Allah tuttu çocuğumu, ben dizlerimin üzerinde düşüp son anda tutundum. hemen kalktım canımın acısını düşünmedim bile, şükrettim sadece. sonra sinirimden ve korkumdan ağladım gidene kadar. gözümün önüne bebeğimin üzerine düştüğüm geldikçe kanım dondu.
serpil, geçmiş olsun. yavruna ve sana birşey olmamış ya, yeni evinizde rahatçacık tertemiz oturacaksınız, biraz sık dişini.
filiz, Allah yardımcınız olsun.
lajo hoşgeldin, özlemişiz senin neşeli yazılarını. kaynananı bile okurken gülümsüyor insan.
şida, şu sıralar efeyi uyumaya alıştırıyor olabilir misin? benim gönlüm bu ağlatma olayına hiç elvermiyor.
reyhan kayınvaliyle oturma yakınlığında sensin sanırım liderimiz.. öyle peşpeşe geldi ki, "ben aynı evde oturuyorum" diyen birini bekledim.
eliiiiff sen uzun zamandır görünmüyordun, hoşgeldin. minik kuzu nasıl? güle güle otur yeni evinde.
başka?
başka aklıma gelmiyor, herkesi okudum halbuki.
yarın güzel bir gün olsun.
iyi geceler herkese.
geçmişe bi bakıyım dediydim bende..ne olsun canım ya gün geçtikçe kötüye gidiyor, ailesi olarak hep yanındayız hep iyimser konuşuyoruz ama ayakları hala tutmadığı için ve ihtiyaçlarını görmediği için moralman tam bir çöküntü yaşıyor....bu perşembe dr.u çağırdı bakalım ne diyecek,inşallah güzel haberler verir,şu an kardeşlerimle tek istediğimiz son günlerindede olsa ayağa kalkabilmesi,artık bazı şeyleri kabullendik bu bizim onun için istediğimiz tek şey...
neyse böyle işte ,bende 3 haftadır evde tam bir harabe şeklinde dolaşıyorum ,sinirlerim laçka,3 haftadır gece uykularım 3-4 saati geçmiyor,sağolsun eşim çok destek oldu bana ama artık kendimi toplama zamanı geldi..
Günaydın kızlar, nasılsınız_?
Saat 7 de kalktık aslında ama öncelikle yerleri sildim, egeye yemesede kahvaltı hazırladım,yedirdim; bizim kahvaltıyı hazırladım, yedik.Sonra egeyi uyuttum.Neo ile zeytinin yerlerini suladım, hayvanlar sıcaktan bunalıyorlar, rahatlasınlar diye:)))))))
Neyse bu saati yaptım, aslında epey önce açtım pcyi ama başına oturamadım.
Serpilcim, geçmiş olsun canım, olan olmuş neyse, kafana fazla takmamaya çalış.Herşey üstüste geliyor bazen.İnsanı çıldırtıyor ama sen bunları büyütürsen psikolojik olarak daha fazla sorun yaşamaya başlıyorsun.
Demetçim bende evde kucağımda egeyle düşüyordum, buarada da anlatmıştım.Allaha şükür düşmedim ama seni anlıyorum, arkasından ya düşseydim, ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye düşünürken aklım başımdan gidiyordu.Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız.
zeynepçim, inşallah babacığın bir an önce kendini toparlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok zor durmlar bunlar.
Filiiiz nasılsın canım, ablan nasıl oldu, ameliyatı nasıl geçti, kan bulabildiniz mi_?İnşallah bir an önce atlatırsınız canım.
Ben 1-2 kez dışında blenderdan geçirmedim.Onlarda çok acil olması gerekiyordu, çatalla ezmek zoruma gitmişti.Sürekli çatalla ezip verdim, ilk ek gıdaya başladığımda meyva suyu veriyordum, meyve püresi filan vermeye başladığımda yemeyi beceremiyordu.Şimdi büyük parça olmadığı takdirde rahat yiyor.Ben yemek suyunun içine ekmek filan doğrayıp veriyorum Sorun yaşamıyoruz maşallah.
Ege bu sabaha karşı , ıh ıhh deyip durdu, hafif ateşi de var.Normalde 36,5 larda olan ateşi bugün 37.Başka bir sorun yok, bir de kakasını biraz cuvık yaptı.Üst dişleri bir haftadır kabardı ama çıkmadı, acaba ondan mı _? Şimdi uyandı, ateşi yine 37 , bakalım bugün zorlu bir gün geçireceğiz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?