2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çççççççççççççççççççççççççççççç. cxxxxxxxxxxxxx çö
kızlar bu mesajda oğlumdan herhalde slm nbr diyo
1

yok canım biz van asker hastanesimndeyiz. 1 yıl önce geldik. ank.da o beytepedeydi bende bilkentteki rehabilitasyonda idim..

çok saol LAJOCONDE valla ben kabak yaptım. tuz koymadım çağanda bizimkinden yiycek artık.
senin eşin asker hııı 96 dan 2000 e kadar çalıştım gatada. ne günlerimiz geçti beeaaa. kocişle az volta atmadık oralarda.. genciduk şimdiki hale bak.

demek aşk başlangıcı burasııııopuyorumnanaktan
evet canım eşim asker..bis de geldik işte buralaraaaa..evlenip geldim ben...burda da doğurdum..seviyorum Gata yıŞeniz

dün ben de tırlatmak üzereydim, bakalım bugün napıcaz..

( geçmiş olsun cnm, insanın elinde değil üzülüyo elbet, kolay gelsin bu arada..

Allah korumuş, şükür ucuz atlatmışsınız..inşallah hepimiz için biraz daha kolaylaşır hayat..

((((

diştendir cnm, tüm belirtiler o yönde..

Monte, umarım iyi geçmiştir ablanın ameliyatı, Rabbim acil şifalar versin..

kızlar ben bikaç gündür çok kötüyüm, bi çocukla başedemiyorum diye kendime de kızıyorum..çok yoruluyorum, hiç bişeye yetemiyorum..2 gündür gündüz uykuları da azdı, 1 saat uyutmaya çalış hoop yarım saate uyansın mıyık mıyık..bazen haklı çocuk, sıkılıyo diyorum..kalabalıgın içinden geldik burda akşama kadar benimle evin içinde..dışarısı çok sıcak cıkaramamki gün içinde..ancak 4 ten sonra denize götürüyoruz, o da herzaman değil.

günaydınlar pc yi açtım ama yazamadım bir türlü
demet geçmiş olsun Alah korumuş yavrumu
serpil sanada geçmiş olsun canım boşver cana gelicene mala gelsin
zeynepçim dualarımız seninle işallah bir an önce ayağa kalkar baban
ay herkes aynı dertten muzdarip bu çocukları oyalamak uyutmak çok zor olmaya başladı bende bir saattir çağanı sallıyorum ayağında tam uyudu beşiğine yatırdım hop uyandı başa sardık valla bacaklarm ağrıdı artık zorla uyudu kalkınca çorba vericem yarım saate uyanır ben gidimde çorbasını yapim

meralim snada geçmiş olsun işallah egehanın ateşi düşer bir an önce sıcaktan yada arkadaşların dediği gibi dişten olabilir işallah bişeyi yoktur

haklısın inci bu veletler yoruyor insanı..
gerçi ben şikayet etmiyim şimdi allah için..

uzun zamandır yokmu ikiside
aa duygu istanbula gelecekti geldimi acaba

aylin hmşom en son düğünden snra girmişti bir dahagöremedim duyguda ist idi sonrasında haber çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…