2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fazilet yeşim bizde ailevi duygular içinde yaşayıp gidioz kocişle bu sabah yatağı toplamış Allah razı olsun dedim sırtına vurmuşum bi yandan da:))
günaydın buarada, bugün kızımın arkadaşları gelio, çok mutluyuz:)

Günaydınnn,...Ben de aynı şeyi düşünüyodum kızlar..Kızımız olmadan önce birbirimizi kırmaz,iyi vakit geçirirdik..Ama bazen katlanamıyoruz birbirimize..Bu sabah 6 gibi uyandırdı beni..Oyun parkının titreşimini ben mi açmışım,ses geliyomuş...Bre adam,zaten geceleri tünüyorum,bi zahme kalk bi bakıver yaaaa..bi de ben uyandım mı uyuyamam asla..sabahın behrinde saydım döktüm birsürü..sonra gelmiş düşünemedim diyor,belki meme veririm zannetmiş
Falan feşmekan işte...yani eskisi gibi değil,öyle bi sevgi yumağı oluşturamıyoruz..belki ilerleyen zamanlarda düzelebilir diyorum
sanırım biz seksapaliteyi yitirip Anne yiz artık onların gözünde..ışte emziren ,ayağında sallayan,gece başında bekleyen insan dişisi olayı...
Önce sevişilebilen kapasitede,ev temiz,hatun bakımlı,vur patlasın çal oynasın,gezelim öğrenelim modundaydık...şimdi koca memelerle piyasada salınıyoruz..
Adamların da psikolojisi bozulmuştur diye düşünüyorum

günaydınlar herkese ay yatsam kalkamaıcam iki gün okadar yorgun hissediyorum kendimi
balımcım yinede üçüncü yılınız kutlu olsun işallah bundan sonra paylaşımlarıız artar
ayşegüle gdienlerde oh güzlcenek sohpet edin eğlenin gülün öpüyoruz hepinizi
serpil başak naber kıslar

balım ve aslımı beklerken. eşlerle ilgili sıkıntıları a,hepimiz yaşıyoruz aslında. sorun eşlerimizle değil tamamen erkek olmalarıyla alakalı. biz onların herşeyi hafifie aldığını düşünüyoruz onlarsa bizim herşeyi çok abarttığımızı. bunun bi ortası vardır belki ama çözebilmiş değilim. biz evleneli 9 yıl oldu kasımda 10 olacak allaha şükür ciddi bi sorunumuz yok. neyaparsak yapalım birbirimizi seviyoruz işte. böyle hassas dönemler oluyor niye evlendim ki yanlızda yapardım diyorum iki gün sora öfkem geçiyor iiiki evlenmişim diyorum ben onun gibisini nerden bulurdum. neyse hepimiz çok özel bi durum yaşıyoruz ve sanırım bu 3 yıl kadar sürecek bu arada kendimizi ve eşimizi fazla yıpratmamamız lazım. ondanda yardım istiycez tabi bu arada. çok yakın tanıdığım bir aile var. 5 yıllık evlilik 3 yaşında bir evlatları var. boşanıyorlar. sebep adam artık bi başkasını seviyormuş. sebep ise karısıymış. neden efendim karısı ona ilgi göstermemeiş çocuk doğalı oda gitmiş kendine ilgi gösterecek kendinden 10 yaş büyük dul bi kadın bulmuş. miletin karısına verdiği akıl ise kocalarınızı mutlu edin. tabi ben burda o g.zekalı herife asla hak vermiyorum karın iş yaparken çocuğa bakarken yorgunluktan ölürken ve sen ilgisiz yan gelip yatarken şimdi suçlu karın mı oldu yani ama işte adam kendince haklı. allah korusun nediyim. işe güce kendimizi fazla kaptırmamamız lazım aslında. bunu kendime de söylüyorum. habire kafamdan kavga edeceğime yeni eve çıkınca temizlik için yardımcı alıcam kendime. bende enerjimi bebeğime vericem daha sakin olucam kocişle de kavga etmicem artık.

evlerde pc kadınların bi nolu düşmanı. işte onu nasıl halledicez bilmiyorum. ama bildiğim bişey var çok hassasız ve herşeyi çok kafamıza takıyoruz. hayatın hızla akıp gittiğini asla unutmayın

bu arada bişey daha oldu. dün gece bi patırtı ile kaltık yataktan evde hırsız arıyoruz evde kocaman büyük olunca hkimiyette azalıyor. neyse tabi kimseyi bulamadık ve yattık. sabah eşimle tlfda konuşuyoruz ben gürültünün kaynağını buldum dedi. eee nolmuş neymiş dedim. bizim arabanın üstüne beton düşmüş. zarar ayna kopmuş tavan çökmüş bide ön cam kırılmış. güldüm napıyım. komedi gibi. cam cam cam nedir bu uğursuzluk anlamadım. bebek doğunca bi fakir sevindirelim dedik çydd ye bağış yaptık. tatilde adamamıştık ama teşekkür şükür olsun dedik kurban kestik hergün dua ederim okurum ama oluyor işte. anlamdım gitti. allah beterinden korusun iyice korkar oldum valla......

uzadı dimi yine sıkıldınız okumaktan. öptüm siziiii

saka gibi valla ne oluyor boyle -tatlicadiarzu- gecmis olsun

haklisin serpil hem ev hem bebis kocaya enerji kalmiyor bende yardimci istiyorum
yemek temizlik icin cocuguma daha iyi bakabiirim ama tabi ist donunce
yoksa boyle olacak gibi degil
hem kendimede vakit ayiririm

Günaydın hanımlar..herkese güzel bir gün olsun..

barcli evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bizimde salı günüydü evlilik yıldönümümüz..
19. yılımız bizim daha dur bakalım yolun çok başındasın..
genel sıkıntı kocalar hep..aslında biraz da suçlu bizleriz, haklı olarak tüm ilgi alaka bebeklere kaydı
adamlar ilgi bekler biz adamlardan ilgi bekleriz kısır döngü yani..
neyse yinede saçma sapan şeyler için birbirimiz kırıp evliliğimiz zedelemeyelim..

Gamze tespitin güzel şekerim,aynen dedğin gibi :)

serpil çok geçmiş nedir hakkaten bu başınıza gelen..
nazar var belkide üstünüzde,kurşun falan döktürseniz..
allah beterinden saklasın..

ama ben eşimin hakkını yemiyim, her daim eli üstümdedir hep yardım eder..

mesela kahvaltılarımızı genelde o hazırlar (inciii sana diyorum ) :))
evlilik yıldönümüzü diye bakın msn ye ne yazmış :))

"Gözlerine bakışımın 21.,Yanında uyanışımın ise 19.yılında gözlerine bakarken içimin titrediği tek kadın
seni çok seviyorum"

zemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aylin ne şanslı kadınsın ya bana eşim sadece ilk tanıştıımızı bikaç ay böle şeyler yazardı
geçen annemdeyken msj atmış en romantik cümlesini yazıorum size:seni ve ikidebir osuran kızımızı çok özledim:))))))))))
kaçta geliosunuz belli oldumu canım

ayy ne güzel sözler bunlar. benimki hiç bilmez laf yapsın ama ben bilirim beni sevdiğini. bile bile evlendim güzel söz söyleyemediğini. bi keresinde tutturmuştum bana şiir oku diye sonunda iflas etti bildiğim tek şiiri okuycam ama kızma dedi. başladı korkma söznmez bu şafaklarda dedi gülmeye başladım ve susturdum napıyım..

romantizm lazımda alisha seni güldüren bi adamın hayatında olması da çok güzel bence. ben okurken güldüm bu gergin günlerimizde eminim sende gülmüşsündür. ne güzel dimi...

cok romantikmis :roflol:

günaydınlarrr herkese ewet kızlar herkesin eşinden problemi çok anlaşılan ki bende aynn ondan muzdariibim dü eşime akşam dolaşmasına gidelimmi dedim tamam dedi ana içeri gittim geldim ki yatağa uzanmış uyuyooo ne yaparsın şimdi... sabah kalktı bidaha yorulmuş demekki yavrum ne yapsın kızamıyosun da walla napıcamı şaşırıyorum....sabah kalkmış tel ediyo napıyosun bide pişkin pişkin dio ki gece çok uyandın mı nasıldı şahabın uykusu bu gece delirdim ya bi seferde sen kalksana ben adam emmiyoki öyle sanasın emzini ver uyusun delirdim yaaa...ama şimdi Allah'ı var yukarda çok güzel şiir yazar o güzel sözler söyler şımartır ara sıra ama işte oda yetio insana en azından hepten boşlamıyo beni yanii....

kızlar ne güzel işte sizinde kocalarınız güldürüyor sizi :))

ayşegül saat 2 gibi çıkarım kızları alır geliriz,bir aksilik çıkmazsa..

hakkini yemiyim benimki yildonumlerini filan unutmaz ben ilkini unutmustum :kedi:
gerci daha 2 yil donumumuz oldu ama hediyesini aldi yani alkisalkisalkis

benim kocamda unutmaz asla yıl dönümümüzü alır hediyesini güzelde bi şiir patlatır yanına...bu ayın 14 ü doğum günümdü gitmiş canım ayakkabı ve ona uyumlu bir çanta almış gelmiş... canım yaa...

yeşimcim msn açık diil nasılsın canım defne nasıl yorgunmuşsun çok haklısında dün epey yoruldun dinlen bugun...

a hic farkinda degilim dur acayim da belki kardesimle karsilasirim
ben bugun film izledim ondan farkinda degilim
buyuk soygun filmin adi guzeldi

aylin valla pek romatikmiş eşin helede sabah kahvaltı olayı süper yani şanslı gacı seni :)
ay aslında şikayet ediyorumda benim kocişimi tanıyanlarda onun melek g,ibi olduğunu sölerler misafir gelince yada geliceği zaman ayrdım eder sorun sadece sabahları kalkmaması yoksa akşam ları falan yemek yapar romantik hiç değildir taa flört dönemimizde bile le şiir okumazdı bende beklemeiyorum açıkçası ama ne kadar yorgun olursa olsun dışarı çıkalaım dedğimde iki bir etmez zira görüyor çağanın ne kadar zor çocuk olduğunu tatilde evdeydi dahada iyi anladı şimdi akşamları gelince yemek yapma ben yaparı dyor ah birde sabahları erken kalksa hiç sorun kalmıcak neyse ramazan geldi zaten buarada benim kahvaltı hazırlamayan kocişim ramazan boyunca sahur hazırlıyor buda iiyi bişey yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…