2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aylincim 8.ayımız kutlu olsun....bizde de durum çok kötü...elvin 6da kalktı bugün kısa kısa uyudu oda hep ayaklarımda mahvoldum bi iş yapamıyrm nereye gitsem arkamdan gelioo ağlıoo...deli olcam yaaa

meralim snada geçmiş olsun işallah egehanın ateşi düşer bir an önce sıcaktan yada arkadaşların dediği gibi dişten olabilir işallah bişeyi yoktur

Sağol incicim, ateşi yükselmiş, 38,5 olmuş, duş aldırdım ılık suyla, birde sirkeli su hazırladım, bir bezle vücudunu filan sildim, emerken uyudu.Bugün oldukça zorlu geçiyor.neyse ki tek başıma değilim.Bir annem , bir eşim , bir ben sürekli kucağımızda geziyor.İnşallah daha fazla yükselmez. Biraz daha yükselirse dr.a gideceğim.

Aylin, burcu 8 ayınız kutlu mutlu olsun canlarım.alkisalkisalkis

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için..yavrularımızın hepsi mutlu güzel bir hayat sürsün..

Meral bence bekleme bayağı yükselmiş ateşi,ben geçen sefer aynı hatayı yaptım
diştendir dedim götürmedim doktora, 2 gün sonra gittim boğazları iltihap olmuştu
antibiyotiğe başlamıştık..tatilde yine aynı şekilde hastalandı hemen gittim bu sefer
yine aynı boğazı kızarmıştı..
sende ihmal etme götür ne olur ne olmaz, boşuna acı çekmesin yavrum..çok geçmiş olsun..

meral çok geçmiş olsun dişten o kadar yükselmio ateşi ama eğer düşüp tekrar çıkarsa götür derim bende çok çektim bu ateşten..en son 40la gittik dra..boğazları iltihaplanmıştı eguş gibi..

çok saolun kızlar....darısı sizlere artık

emel naber yerleştinmi canım evine memnunmusun ay ocağa yemek attım geldim pc başına gidip bakim

selam hanımlar... keyifler nasıl..

Biz bugün kalça çıkığı için kontrole gittik. Röntgen ve USG çekildi. Çok şükür sonuç güzel...

bende yemek yapçam daha...elvin uyuo odasıyla mutfak dipdibe su doldurdum az önce onun sesine bile uyandı kafayı yicem artık pire gibi dolaşıyom evde...nefes sesine bile uyanıcak nerdese...yayla çorbası yapim dedim yemedi çorba bugün uyanınca yer die sadece pirincini pişirebildim :s

Sağol cnm yaa...

Bu arada Filiz kan aranıyor diye girmiş daha yazmamış. ınşaAllah ablasının ameliyatı iyi geçmiştir... Allah acil şifalar versin... ıstanbulda olsak eşim, ben kızım koşardık. Üçümüzün kan grubuda 0rh negatif.

Aybüke çorbasını içti keyfi yerine geldi. O oyalanırken bizde bişeyler yiyelim... Zaten kimseciklerde kalmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…