2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onat var ege var ece var birde naz var galiba doğru bildimmi pembeli naz olmalı yanındaki ece diğer tarafı nda onat accık tombiş olanda ege galiba

balım geçmiş olsun canaım işallah çabucak atlatır eymenimiz gelişimide iyiymiş sevindim
kıslar baurada maşallah kuzulara hepsi çok tatlılar

teşekkürler inci teyzesi.bu doktor iyi dediya bakalım kendi doktorumuz ne diyecek.1 aydır hiç kilo almamış doktorda tartıdan tartıya fark ediyor dedi bilmiyorum inşallah öyledir.

herkese merhaba uzun bi raraan sonra sizleri çok özledim
kızım 8 aylık oldu 6 aylıkken alttan iki dişini çıkardı ve 6 aylıkken akranlarını ve türkiye ortalamasını yakaladı 1 haftalığına istanbula geldim anca girebildim nete
umarım herkes ve bebekleri iyidir sanırım istanbul buluşması olmuş kaçırdığıma çok üzüldüm

bebişler pek tatlı çıkmışlar maşallah onlara.

bu akşam bizim pc toplanacak artık başımıza daha büyük bi felaket gelmezse yani kısmetse 1 hafta sonra burdayım. c.tesi taşıyoruz.

niye kimse yokk:1no2off ya aslında üzülmekte değil yaşadığım şey ama kırıldım.
eşim evlilik yıldönümünü unutmuş ben hatırlattım sonra kutladı sarıldı falan ama benim için anlamı kalmadı tabiki.sonra maç izlemeye gitti evlilik yıldönümünü unutuyor ama maçı unutmamışklava:

ii aksamlar balim,ben burdayim cnm..
nasilsin dicem ama anladim biraz moralin bzuk heralde aldirma bosver erkekler hep unutur zaten illaki biz hatirlaticaz benimki de unutmustu ben hatirlatmistim..

herkese merhaba, benim oğlum 22 ocak doğumlu 7 aylık oldu.. çok hareketli, uyanık olduğu tüm zamanlarda sürekli kımıldıyo, bağırıyo hep bi hareket halinde sakin durduğu bi an bile yok. yemek yedirmekte de çok zorlanıyorum böyle olunca. sizinkilerde durum nasıl acaba?

canımm.. aynı şeyi yaşayacağıma emin olduğum için ben önceden hatırlattım.. maalesef erkeklerin çoğu böyle. sıkma tatlı canını.

merhaba frozen, Allah bağışlasın, topikteki bütün bebişler öyle canım.. bizim mama önlüğümüz bizden daha çok yiyor.. altını değştirmek de savaşmaktan farksız son günlerde. geçen annem sırtüstü çevirememiş, ters bağlamış bezi, cırt cırtları arkasındaydı bezin.delikafadulden

bebişlere bayıldık... maşşallah hepsine, birini bırak birini ısır.

serpil kolay gelsin canım, haftaya görüşürüz..

canim benim kizim da ayni dun hastaydi ama bugun cok iyi allahá sükür ..simdi yürütecte gülüyor hareketleniyor ve bagiriyor ,dede anne diyorkipir kipir masalllah ..takma canim böyle olmalari cok iyi bence.dun kizim hastaydi hic keyfi yoktu masum masum bakiyordu böyle olmasindan iyidir dimi?

maşallah aysimaya, anne dedi ha, ne mutluluk..
ben de merakla bekliyorum ne zaman diyecek diye.
opuyorumnanaktan

ben geldim gecenin 4ü olmuş bir bakim dedim
nazo hşgeldin bacım tatil güzl eçmiş yaramış kuzuya desene
balımcım sıkma cannı hepsi aynı bunların bende hatırlatmasam unutur yani
serpil kolay gelsin canım haftaya görşürüz işallah
montiş yazmadınmı kıs merak edioz seni
kançiceğim aysima iyileşmiş sevindim
başakada ne vardı hatrılamıyoum gidip kuzuma bakim sonrada yatim bye :)

selamlarrrr,

yaw bi turlu giremedim hafta sonu eve girmedik hep disardaydik ve son 4 gundur de oglum taninamayacak kadar degisti...acaip huysuz..hep miz miz ilgilenmezsem de agliyo canim cikti 4 gunde yaslandim...dis icin bi belirti de yok..sanirim sabir testi yapiyo bana..bu arada haftaya alerji bolumune randevumuz var...dua edin de guzel seyler olsun..

monte ablana gecmis olsun
yaw bebekler ne tatli cikmis..masallah..
kancicegim aysimaya gecmis olsun..gecmis de..Allah beterinden saklasin....
demet kopardin beni yaaaa..tersten bez ha...
balim takmaaaaa..belki hic beklemedigin anda baska bi supriz yapar...ama tabi senin yerinde olsam uzulurdum ama yapacak bisi de yok...
ay yazacam ama aklima geliyo..
yesim naber?

bu arada herkese hayirli ramazanlar..ben de yarin bi deniycem...bakalim sute noluyo...ben sadece iki ogun ek gida veriyorum..onun disinda emio...sut giderse birakcam sanirim orucu...ama tutmak da istiyom...bari oruc tutarak anlayim ramazani...malum burda herseyden mahrumuz...

kızlar sağolun rahatladım biraz acaba bi sıkıntısı mı var ya da büyüdükçe hiperaktif mi olacak diye endişeleniyodum:) bizimkinin de altını deiştirmek imkansız yüzüstü dönüveriyor ben de öyle bağlıyorum.
herkese hayırlı ramazanlar....

iyiyim lidacin
sen nasilsin?
aynen oyle oructa tutmasak ramazani anlmiyacagiz.
sut verip oruc tutunca insan cok susuyor aclik hissetmiyorumda su susuzluk bende
bas agrisi yapiyor aksam bol bol icerim artik
seninle aramizda 12 saat filan var sanirim gece 2 herhalde orda

benim cadi basladi yine giidp sallayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…