balım geçmiş olsun canaım işallah çabucak atlatır eymenimiz gelişimide iyiymiş sevindim
kıslar baurada maşallah kuzulara hepsi çok tatlılar
niye kimse yokk:1no2off ya aslında üzülmekte değil yaşadığım şey ama kırıldım.
eşim evlilik yıldönümünü unutmuş ben hatırlattım sonra kutladı sarıldı falan ama benim için anlamı kalmadı tabiki.sonra maç izlemeye gittievlilik yıldönümünü unutuyor ama maçı unutmamış klava:
merhaba frozen, Allah bağışlasın, topikteki bütün bebişler öyle canım.. bizim mama önlüğümüz bizden daha çok yiyor.. altını değştirmek de savaşmaktan farksız son günlerde. geçen annem sırtüstü çevirememiş, ters bağlamış bezi, cırt cırtları arkasındaydı bezin.delikafaduldenherkese merhaba, benim oğlum 22 ocak doğumlu 7 aylık oldu.. çok hareketli, uyanık olduğu tüm zamanlarda sürekli kımıldıyo, bağırıyo hep bi hareket halinde sakin durduğu bi an bile yok. yemek yedirmekte de çok zorlanıyorum böyle olunca. sizinkilerde durum nasıl acaba?
herkese merhaba, benim oğlum 22 ocak doğumlu 7 aylık oldu.. çok hareketli, uyanık olduğu tüm zamanlarda sürekli kımıldıyo, bağırıyo hep bi hareket halinde sakin durduğu bi an bile yok. yemek yedirmekte de çok zorlanıyorum böyle olunca. sizinkilerde durum nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?