kızlar dün filizle görüştüm,
ablası için kan bulunmuş,beyin ameliyatı olmuş 5 saat sürmüş,yoğun bakımda yatıyormuş
uyutuyorlarmış şimdi..normal odasına çıkmasını bekliyorlarmış..trafik kazası geçirmiş..
Allahım bu mübarek günlerde yardımcısı olsun,şifa versin..
hepinize de selamı var..
kızlar dün filizle görüştüm,
ablası için kan bulunmuş,beyin ameliyatı olmuş 5 saat sürmüş,yoğun bakımda yatıyormuş
uyutuyorlarmış şimdi..normal odasına çıkmasını bekliyorlarmış..trafik kazası geçirmiş..
hepinize de selamı var..
ne oldu ya:1shok:yapabileceğimiz bişi var mı acaba?Allah yardımcısı olsun,şifa versin..çok üzüldüm:Saruboceq:kızlar dün filizle görüştüm,
hepinize de selamı var..
hayırlı ramazanlar kızlar, oruçlarımızı Allah kabul etsin çocukla daha sevaptır heralde sabah 6dan beri ayaktayız..eskiden olsa günün yarısı uyurdum anlamadan geçerdi
amin canım..günaydınlar ay üstümüzde tadilat var sbah beri tak tak çağan uyuyamıyor uyuyamayınca huysuzlanıyor şimdi uyuttum işallah uyanmaz y başım çatlıyor valla herkese hayırlı ramazanlar tekrardan Allah oruçlrımızı kabul etsin
merhaba herkese
filizin ablasına üzüldüm umarım biran önce iyileşir.bu aradada benim yan komşum intahara kalkışmış zehir kanına işlemiş iki gündür yoğun bakımdaymış.iki tanede evladı var inşallah allah evlatlarına bağışlar:Saruboceq:benimde dün haberim oldu birde evlerimiz birleşik birbirimizin konuşması duyulur ama hiç samimiyetimiz olmadığı için bende diğer komşulardan duydum çok üzüldüm.
duygu hoşgeldin evine özlettin kendiniopuyorumnanaktan
bu arada herkes oruç tutuyormu.ben emzirmektende değilde hem aç hem susuz hem eymen birde kan şekerim düştüğü için bu sıcakta tutmaktan korktum.aslında tutmak istiyordum ama cesaret demedim.
kızlar mama kavanozlarını değerlendirdim
aklınızda bulunsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/306714-kavanozlarimi-susledim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?