2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı ramazanlar kızlar, oruçlarımızı Allah kabul etsin çocukla daha sevaptır heralde sabah 6dan beri ayaktayız..eskiden olsa günün yarısı uyurdum anlamadan geçerdi

Günaydın..hepimize hayırlı ramazanlar..
umarım rahatlıkla tutabiliriz oruçlarımızı..

ayşegül resim çok güzel çıkmış :)
benim oğlum okadar tombiş değil yani tombişte o kadar değil ,resim çekiminden öyle çıkmış yerimseniben

kızlar dün filizle görüştüm,

ablası için kan bulunmuş,beyin ameliyatı olmuş 5 saat sürmüş,yoğun bakımda yatıyormuş
uyutuyorlarmış şimdi..normal odasına çıkmasını bekliyorlarmış..trafik kazası geçirmiş..
Allahım bu mübarek günlerde yardımcısı olsun,şifa versin..
hepinize de selamı var..

slmlar kızlar kalktık kahvaltımızı yaptık ikinci uykuya yattık
herkese hayırlı ramazanlar
yarın dönüyorum yazlığa kısmtese bayram sonrası temelli burdayım
kızımın her hafta bir aksiyonu oluyo 3 aylıkten beri anne diyo ama biaç hafta önce anne anneanne dede gel diyodu ama artık demiyo her hafta bi değişiklik var

Demek o tombik Egusmus.Şeniz bazi fotograflarda oyle cikiyorlar benim kizda tombul
cikiyor ama normal aslinda.

Allah acil sifalar versin . A.s. cok uzuldum gercekten biran once sagligina kavusur
gormemise doner ins bu gunleri.

Aysegulcum eskiden oyleydi gercekten uyurdum bende simdi 7 de ayaktayiz
gerci MUbarek ramazan hurmetine galiba kizin uykusu duzeldi. Sabah emdi yatti
10:30 kadar esimede kahvalti kurmustum o da masayi toplamis

ahhh canım ya RABBİM ŞİFASINI VERSİN mübarek gün dua edin kızlar oruç ağızla çok çok geçmiş olsun canım dileklerimizi iletirsrn sevinirim...çok geçmiş olsun tekrar tekrar...

ne oldu ya:1shok:yapabileceğimiz bişi var mı acaba?Allah yardımcısı olsun,şifa versin..çok üzüldüm:Saruboceq:
hayırlı ramazanlar kızlar, oruçlarımızı Allah kabul etsin çocukla daha sevaptır heralde sabah 6dan beri ayaktayız..eskiden olsa günün yarısı uyurdum anlamadan geçerdi

amin canım,Allah kabul etsin..

merhaba kızlar:)
evimdeyim..

günaydınlar ay üstümüzde tadilat var sbah beri tak tak çağan uyuyamıyor uyuyamayınca huysuzlanıyor şimdi uyuttum işallah uyanmaz y başım çatlıyor valla herkese hayırlı ramazanlar tekrardan Allah oruçlrımızı kabul etsin

merhaba herkese

filizin ablasına üzüldüm umarım biran önce iyileşir.bu aradada benim yan komşum intahara kalkışmış zehir kanına işlemiş iki gündür yoğun bakımdaymış.iki tanede evladı var inşallah allah evlatlarına bağışlar:Saruboceq:benimde dün haberim oldu birde evlerimiz birleşik birbirimizin konuşması duyulur ama hiç samimiyetimiz olmadığı için bende diğer komşulardan duydum çok üzüldüm.

duygu hoşgeldin evine özlettin kendiniopuyorumnanaktan

bu arada herkes oruç tutuyormu.ben emzirmektende değilde hem aç hem susuz hem eymen birde kan şekerim düştüğü için bu sıcakta tutmaktan korktum.aslında tutmak istiyordum ama cesaret demedim.

amin canım..
tam gününü bulmuşlar tadlat için sinirler..

saol tatlım ben de özledim vallaopuyorumnanaktan
bende de hipoglisemi var tutamıorum ama kadir gecesi tutmaya çalışırım her yıl..
bence niyet önemli canım..

napıcaz ki o kavanozları sonra, çocuun pılı pırtısından yermi kaldı
kızlar oruç tutanlar nası gidiyoo, ben çok susadım ve sabrım azaldı naza karşı

bende susadım ve başım ağrımaya başladı
ayyy kavanoz süslememi anacım ben biberonları zor yıkıyorum bu ara çok düştü bana dün dişçiye gttim kayınvaldeme bıaktım durmamış yanından ayrılıyorum mutfağa gitmye basıyo yaygarayı yere koyuyorum ben koltukta değil yanında oturcakmışım öle oynuyo

bende çok susadım ya gece fazla su içemmeiştim ama herkes te aynı durum olduğuna göre sıcaklardan dmekki

ben oruç tutsaydım eymene sabredemezdim.sabah yürütece koydum tv kabininde ne varsa indirmiş yere.bende tabi mutfakta sesi çıkmıyor diye işlerimi halledeyim dedim ama bir geldim her yer dağılmış.biraz bağırdım kızdım normalde sesimi yükseltsem ağlardı beni hiç umursamadı bile birde güldü.şimdiden böyle bu yürüyünce neler yapar kimbilir

herkese merhablar annemdeydm ondan giremedim kardeşim bugün askere gitti çok üzgünüm umarım herkesler iiidr

herkesin ramazanı mübarek oruçları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…