2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen inci insan kendisini unutuyor ben genelde oglen yemek yemegi unuturdum
simdi ise orucuz bu konuda rahatim. Allaha sukur oruc beni cok sarsmadi. esim bile biz evde yokken yiyormusun yoksa diyor :)
alla sabrini veriyor gercekten
seydacim bizimkininde ara ara oyle yaptigi oluyor ve ben kendimi bitkin yorgun vede dagilmis
bir sekilde buluyorum. kisa zamanda efe umarim dahada iyiye gider sende toparlanirsin
annen falan yakindaysa gelebilir arada gercekten iyi oluyor. ben hala dr goturemedim kac kilo
cok merak ediyorum .

bu arada dun bizimkinin yanina 4-5 yaslarinda cok sirin bir cocuk geldi
optu defneyi nanaktan Şeniz fotograflarini cektim
bizim kizin yuzu cok komikti agladim aglicam saskin saskin bakiyor
genelde yabancilari goruncede oyle aglamakli oluyor. umarim gecici bir durumdur
ben her firsatta kalbalik yerlere goturmeye calisiyorum alissin insana diye
tabi karakteride etkiler cocugu diye dusunuyorum

anne olmak gerçekten zormuş bir o kadar da keyifli :))

evet ya katiliyorum hep emek hep emek
sen diye birsey kalmiyor zaten once o sonra esin en son sen.
ama buyukte keyif bir bebegin hayatinda olmasi. Allaha sukur bizlerin hayatlarinda
meleklerimiz var bazilarinin daha da fazla
bende simdi onlari merak ediyorum yani acaba ikinci cocuk nasil oluyor
sevgisi falan insan kafasinda canlandiramiyor

neyse ben gidip corbayi yapayim kendimize Defne ye mercimek corba yaptim
bizede hazirdan yapacam . saat 6 oldu 1 saat sonra iftar olucak.
bugunde uyuduk guzelce kizimla cabuk aksam oldu valla

hatice naber canım ece nasıl bakem iş çıkardımı ece

günaydınlar a.s güzel bir hafta olur umarım,bol uykulu az mızmız :1rolleyes:
iyiyim incicim ecenin gece uykuları biras sapıttı çok sık uyanıyodu dün gece güzel uyudu umarım böyle devam eder hala diş yok bizde sanırım 10.cu ayında çıkarıcak benim öyle çıkmış
sen nasılsın çağan nasıl,sizdede diş yok henüz di mi?

aynıyız canım biz çağanda iyi şükür çağanın dişide çok belirginleşti ucu falan görünüyor ama çıkamadı ya işallah ağrısz sızısız çıkarırlar bütün dişlerini ,
ya valla kıslar bende accık yabancılık göstersin istiyom çağan dışarda kimi görse gülücük atıyor şaklaanlık yapıp sevdiriyor ondan sonrada tanıdık tanımadık herkes alabilirmiyim öpebilirmiyim diye sıraya giriyor evde biz güldürmek için afedersiniz k.ç yırtıyoz beyefendi nin garezi bize galiba

yeşim iftar saatininz gelmiş hayırlı iftarlar canım bende accık kestirim çağan uyurken görüşürüz kıslar

bebeğe bamya veren varmı zararı varmı acaba

slm hanımlar..

Alisha valla bende onu soracaktım. Bugün iftara banya pişireceğim. Versem bişey olurmu diye bende düşünüyorum. Cevaplayan olursa iyi olur.:)

dişniz hayırlı olsun sağlam sağlıklı olsun inşallah
bizim 4 tane oldular
gülme konusunda haklısın aynı sorun bizdede varkalabalık yerlerde çok mutlu hep gülüyo kim laf atsa kucağınna gitmek için yırtınıyo evde avaz avaz

Canım çok sevindim... Rabbim biran önce sağlığına kavuştursun inş. Dualarımızda...

verdim zaten çok az yedi bişey olmaz heralde, ya bu tv izletmeme olayı çok kötü.baya oyalanıomuş şimdi anladım, sürekli oyun istio naapıcaz koca gün

farkettimde bende fazla izlemesine müsade ediyormuşum... bugün izletmedim herzamankinden daha çok yoruldum. çünkü sürekli ilgi bekliyor...

neyse hanımlar aybüke beni bekliyor... iyi keyifler... gelemezsem şimdiden iyi iftarlr...

kızımda bişeyler yazacakmış.
mjh ı89999999989 öööööööööööööö lşııııııııııııızzzzzzpşxp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…