günaydınnn:)))))))))
bi uykusuz geceyi daha atlattıktan sonra gene burdayım..
haklısın işte canım da çat die kesiolar biliosun ,önceden uyardım beni biliosun zaten süslü diilim ama nille hiç değilim die amaklava:
senin de maşallahın var canım
hadin geçmiş olsun canım...
yeğeninin de sarılığı umarım kısa sürer ama Allahtan çok önemli diil di m i genelde oluo..
neys nil durmuo..ben kaçar...:gitme:
ayy walla bende hiç çıkaramıyorum çocuğu dışarı waktim olmuyo birde kızlar ya benim oğlumun hala hiç dişi çıkmadı ya birtane bile yok şiş yerleri biraz ama çok da diil.. hala niye çıkmadı görüyom bazı bebekleri 3-4 aylık dişi var ya görünce deliriyorum...
kıslar pişik için acil öneriye ihtiyacım var çağan pişik olmuş kadarda dikkat ediyordum yaa(
kıslar pişik için acil öneriye ihtiyacım var çağan pişik olmuş kadarda dikkat ediyordum yaa(
sedacım sanırım haklısınız ya sen nasılsın? nasıl gidiyo bakalım yeni hamiş sendin dimi kız?
kısmen iyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum ve tabi mide bulantısıyla,üç ay çekcez bunu napalım
aaa 2.ci bebekmi geliyorr?
bu aralar ne çok duyuyorum 2. bebeğine hemen hamile kalanı :)
tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
olsun hayırlısı inşl.ben hiç bulantı çekmedim biliomusun? geçer canım çabuk geçer inş..
pişttt komşum aşağıdasın gördüm seni naber ?
ay güsel kızım ,güsel güsel hoplasın işallah:)
ooo esracım hoşgeldin,berrak'ımı öpüorum:))selam ben geldim kızlarr
ben de hametan diyecektim..geçmiş olsun...kıslar pişik için acil öneriye ihtiyacım var çağan pişik olmuş kadarda dikkat ediyordum yaa(
sen de hoşgeldin özlemcim:))batuhan nasıl??
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMerhaba kızlar, aralrda girip okuyorum, ondan sonra çıkıyorum bir şey yazmadan.Bir fırsat buldum yazayım istedim.Sizleri özlüyorum bende:)))))İllaki bir bakacağım size:)))
Deryacım, ezgiye geçmiş olsun inşallah atlatır bir an önce.
Sevdacım, hamileliğin için hayırlısı olsun diyeyim önce, biraz zor olacak ama ikisini birden büyütmekte zevkli olacak bir taraftan:)))oğlun bir kardeş geldi derken iki kardeşi birden olacak.
incicim, hametan almışsın bende onu söyleyecektim.Ben sadece onu ve zeytinyağını kullandım.Çok rahat ettim, hala da hafif bir kızarma olduğunda hemen sürüyorum.
Ege uyandı ancak bu kadar yazabildim , tekrar girebilirsem aklımda kalnları yazarım.Öpüyorum hepinizi.
canım pazar çıkıorus işallah:))merhabalar emel duygu nasılsınız kıslar duygu tatile ne zaman çıkıyosunuz canım
gelir canım bi iki güne diş ,nile de öle olmuştu..yedirirken anlarsınmerhaba komşucum aşağıdaydım da bir türlü okuyupda yazamadımki online durumdayım ama Onatcım bugün çok huysuzdu sabahtan beri mızır mızırdı hep ağladı yavrum ne yaptıysam mutlu edemedim en son akşamüzeri artık fitil verdim rahatladı , babası farketti ilk alt dişlerinden biri epey kabarmış resmen dışardan belli oluyor damağın altında o çıkacak herhalde , onun dışında iyiyim bende seni merak etmiştim geçenlerde kaç gündür yoktun tam arayacaktım baktım yazmışsın
görüşemedik hiç görüşelim en kısa zamanda yine
İncicim ben mavi hamaten ve zeytinyağını kullandım başka hiçbirşey kullanmadım çok iyi geliyor birde bol bol yıkadım hep altını açtıkça
iyiyim incicim sen nasılsın kimseler yok bu akşam ,
duygu sen neler yapıyorsun geçen yazmışsın saçımı kestirdim falan güzel değilmiyim diye moralin bozuktu biraz o zaman yazamadım valla bence çok güzelsin duygucum aylinin facebookdan bakmıştım sana :))) hiç moralini bozma bende doğumdan beri bakamıyorum kendime ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?