2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dişlerin erken çıkması neden iyi değilmiş merak ettim.3 veya 4 aylıkken çıkması belki iyi olmayabilir ama 6 ila 15 ay arasında çıkması normal kabul ediliyor.

BARCLİ hoppalanız çok güzel gülegüle kullansın.
tavanda asmaya yeriniz varmıydı nasıl yaptınız?
birde nasıl seviyormu yani en fazla ne kadar oyanalıyor içinde?
saol cnm..cnm eşim yaptı matkapla deldi çengel astı baya uğraştı çünkü normalde olmuyodu iple düğümledi falan...sevio baya oyalanıyo ama bazen değişio süresi belli olmuyo yani 1 saat yarm saat...
maşallah elvine ne güzel çıkmış :))
güle güle oynasın hoppalasıyla :)
saol cnm..

.
canım ya mağaza hangisi adı ne vede ne kadara aldınız yazarmısın bende düşünmeye başladım da görünce hoşuma gitti
jokerde falanda gördüm ben benim aldığım öle isim yapmış bi dükkan değil yani markası yok...45'ti 40'a aldık biz..
teşekkürler burcu.beğendim bende almak istiyorum burada bulamamda internetten şipariş veriirim artık.sadece resmi net değildi sitedekinin şimdi daha iyi gördüm.
ii ki sölemişim fikir oldu sizlerede

dişlerin erken çıkması neden iyi değilmiş merak ettim.3 veya 4 aylıkken çıkması belki iyi olmayabilir ama 6 ila 15 ay arasında çıkması normal kabul ediliyor.

bende 3-4 ayı kastettim canım.
ben 4 aylıkken çıkarmışım şuan ağzımda sağlam diş yok
kabuklu yiyecekler bile yasak yersem hemen kanıyor.
hatta bildiğimiz muz bile nasıl yıpratıyor dişlerimi.
kızımda 4 aylık çıkardı ve zorlancak sanırım benim gibi..
6 aydan sonra çıkarmak bencede en sağlıklı olanı

BARCLİ bu arada elvin bebeğin kulaklarında küpemi var?
bende deldireceğimde zamanını bilmiyorum erken olduğunu düşünüyordum siz deldirdinizmi?

evet elifçim 1 ay olacak nerdeyse deldireli...valla ben çok mennunum hiç bi sorun yaşamadım...büyüyünce daha zor oluyo çevremde var bilyrm...geçen tanıdığım 1yaşındakini kızının kulaklarını deldirmiş işte deli gibi ağlamış...küpenin bi tanesini çıkarmış bi daha da öldür allah takamamışlar ve kapanmış şimdi tek küpeli ve bi daha deldirmeye korkuyolar nasıl yapıcaz die düşünüyolar

Son düzenleme:
selamlar herkese keyifler yerindedeir umarım
yeğenim için iyi dileklernize teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür annesini emiyor işallah kısa sürede atlatır
hemşom nabersin yapıldımı pcniz benimde kociş bugün laptobu götürdü saahtan diğer pc de arızalı neyse şimdi getirdide girdim

hoşbulduk kızlar,berrakta bende iiz şükür,ramazan biraz zorlu geçio benim için,emzirdiğim için hala bütün enerjim sanki ona gidıo,birde hep oyun istıo artık,

sizler ve bebişleriniz nasıl ? umarım herşey yolundadır

saol hemşom ,bizimde laptopa virüs girmiş sanırım bide cd writer çalışmayınca eşim servise vermişti,neyse geldı artık
çağan nasıl düzene girdimi yemesi

tutuyomusun esracım oruç emziripte tutan var mı??ben tutmak istyrm ama susuyorum çok emzirince cesaret edemyrm

inci ne haber görüşemiyoruz ne zamandır..çağanın yemesi nasıl düzeldimi?

bizlerde iyiyiz esra,çoluk çocuk bir karmaşadır gidiyoruz :)

ben emziripte oruç tutanlardanım,pek zorlanmadım şimdiye kadar
birkaç gün ara verdim malum lüküs hayat sona erince..

bende enfeksiyon falan kapar diye korkuyordum 1-2 yaşından önce düşünmüyordum
öğrendiğim çok iyi oldu bende deldireyim kepçe kulaklarına :))
teşekkürler canm

Bende emzirip tutanlardanım. Ben hiç zorlanmıyorum çok şükür. Yemek saatleri gelince bir beş dakika yokluyo baktı yemek yok geri gidiyor açlığım...

benim kızın dişleri yok hala görünürde... MaşaAllah bugün iyi yedi çorbasını. 200 cc içti verince yine ağzını açıyordu ama ben vermedim korktum...

burcu ilk 4 gün 1 gün tutup 1 gün bıraktım ,sütüm azalmasın die,sonrada düşündüm şimdi ewdeyım nasılsa hepsini tutayım,haftaya işe başlıorum o zaman tutamam sanırım hergün,ben ramazan dışındayken bile emzirirken sık sık kan şekerim düşüodu zaten,sabah okula git sıcaklarda otobüslerde gel yemek yap berrakla ilgilen falan yapamam sanırım
geçen star tvde nihat hatipoğluna sordular emziren anne tutabılırmı die,isteğe bağlı ama eğer güçten düşüosa sonra kaza eder dedi

hemşom iyiyiz canım malum ramazan bende iftar davetleri çğandı derken yoruluyorum valla çağanda iyice hareketlendi hep peşindeyim bende :))
aylinim valla denk gelemedik bir iki gün ben misafir yemek derken pek gelemedim ondan önce sen pek görünmuyodun bir kaç gün ara vericem artık misafir olayına üst üste zor oluyor haftaya alırım artık iki ailede uarada kendmde dinlenmiş olurum
kıslar buarada benim oğlum misafire bayılıyor hep ilgi onun üstünde ya ay giderlekren dudaklarınız büzüyor ya

ben sabrım kalmaz susarım die cesaret edemyrm açlık değil de sorun sadece su..zaten öle aman aman sütüm de kalmadı korkuyrm...

başak ve özlem(hera) yok merak etttiiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…