selam ben geldim kızlarr
saol cnm..cnm eşim yaptı matkapla deldi çengel astı baya uğraştı çünkü normalde olmuyodu iple düğümledi falan...sevio baya oyalanıyo ama bazen değişio süresi belli olmuyo yani 1 saat yarm saat...BARCLİ hoppalanız çok güzel gülegüle kullansın.
tavanda asmaya yeriniz varmıydı nasıl yaptınız?
birde nasıl seviyormu yani en fazla ne kadar oyanalıyor içinde?
saol cnm..maşallah elvine ne güzel çıkmış :))
güle güle oynasın hoppalasıyla :)
jokerde falanda gördüm ben benim aldığım öle isim yapmış bi dükkan değil yani markası yok...45'ti 40'a aldık biz...
canım ya mağaza hangisi adı ne vede ne kadara aldınız yazarmısın bende düşünmeye başladım da görünce hoşuma gitti
ii ki sölemişim fikir oldu sizleredeteşekkürler burcu.beğendim bende almak istiyorum burada bulamamda internetten şipariş veriirim artık.sadece resmi net değildi sitedekinin şimdi daha iyi gördüm.
dişlerin erken çıkması neden iyi değilmiş merak ettim.3 veya 4 aylıkken çıkması belki iyi olmayabilir ama 6 ila 15 ay arasında çıkması normal kabul ediliyor.
evet elifçim 1 ay olacak nerdeyse deldireli...valla ben çok mennunum hiç bi sorun yaşamadım...büyüyünce daha zor oluyo çevremde var bilyrm...geçen tanıdığım 1yaşındakini kızının kulaklarını deldirmiş işte deli gibi ağlamış...küpenin bi tanesini çıkarmış bi daha da öldür allah takamamışlar ve kapanmış şimdi tek küpeli ve bi daha deldirmeye korkuyolar nasıl yapıcaz die düşünüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?