sagol canim normal ticker lar yasak degilmis sanirim onladan apicamyesimcim bak sana bi altarnatf sunayım belkı seversın
kullanıcı panelınde imza kısmı var oraya kuzunun ayı ve haftasını yaz her hafta bası degıstır
ben kart ile pro uye oldum evet 15 tl kart ücreti ne gerek var dıyen olabılır haksızda sayılmaz aslında ama ben aldıgım gun depresyondaydım :))))) allahdan carsıya cıkmamisım
BURCU filizin ablasından son bir habermi var ? en son iyiyiye gidiyor demişti ?
o 6,5 aylık doğduğu için spastik,yürüyemiyor,gözleri görmüyor ,daha bir sürü şey yani..
canım zeytin gibi sert ve küçük kaka..kabızlık ..öle nilin poposu çatlamıştı da onu sööledim..herkese günaydınlar kıslar geçmişi okudum ama aklımda pek kalmadı sanırım bugununde favori konusu uyku. ben dün şahap'ı en son saat 3 te uyuttum 4 te uyandıktan sonra birdaha uyumadı iftardi bulaşıktı hiç uyutamadım.iftar sofrasındada yemeğini yedirdim. arkasından aldım bunu bir güzel yıkadım saat 21,30 da bir uyuttum biraz rahat uyudu bu gece inşallah böyle devam eder pek zannetmiyorum ama oğlum bu gece dinlenmem için fırsat verdi sanki bana gece 1 defa sabaha karşıda 1 defa uyandı sonra tekrar yattı 8 de kalktı... zorlamıyorum artık uyusun die. belli bi saat koydum onu uygulayacağım...sizlerede tavsiye ederim zaten uzmanlar gün içinde 2 kısa uyku gecede verimli uyku diolar... bakalım inşallah tutar valla denemekte yarar var...
AY YA filizin ablasına ve ailesene çok çok üzülüyorum RABBİM sabırlar versin....
ha birde kabızlığa duphalac die bir şurup var bir sabah bir akşam verdimmi hemen düzene sokuyo bağırsaklarını ... ishal yapsın die diil ama bu şurup bağırsakları düzane soksun die verdi dr bana vede çok iyi geldi birde bunu dene istersenn canım....
inannacım şu zeytin muhabbeti nedir ya kaçırdım sanırım tekrar bi anlatırmısın?
sagol canim normal ticker lar yasak degilmis sanirim onladan apicam
iyiki cikmamissin bazen benimde oyel anlarim oluyor :)
cok uzuldum o bebise gerci artik buyumus, ALlah yardimcisi olsun ailenin,
bu arada yazi harikaydi.
ya bu kizda yedi bugun beni cok huzursuz diside patlamis 4. ustteki ama yine agliyor
bide surekli evde yani dun bir dr a gitti
bide gecen pazar gunu gezmeye gittik
dogru durust cikamiyoruz disari
yani ben orucum halim yok yoksa sitede gecdirecegim de
siz nasil yapiyorsunuz hergun cikariyormusunuz bebekelri?
bide aksam ustu en iyi saatlermis e ozamanlarda ben artik iyice yorulmus oluyorum
bazende o uyuyor denk getiremiyoruz? sasirdim yani ne yapicami?
deniz her bebeğin bünyesi farklı geç çıkan dişler daha sağlam olur derler takma kafana çıkar elbet yaşında bile çıkabilir hatta geçebilirde...
elvni hoppalaya koydum deli gibi zıplıooozemuszemus
deniz her bebeğin bünyesi farklı geç çıkan dişler daha sağlam olur derler takma kafana çıkar elbet yaşında bile çıkabilir hatta geçebilirde...
elvni hoppalaya koydum deli gibi zıplıooozemuszemus
DENİZ acele etme geç çıkması daha iyi dişlerin..
arkadaşın 15 aylık hala çıkmadı dişi,bu ay diş iğnesi verecekmiş doktor
iğneyle çıkaracaklar dişini..
hoppalayı nerden aldın burcu.resmini ekleyebilirmisin bende eymene almak istiyorum ama güvenliği açısından endişe ettiğimden almaya cesaret edemedim.internetten baktım ama resimlerinden pek anlayamadımkafamçokkarıştı
cnm bizim burda bebek mağazası var ordan almıştım ben...güvenlikli cnm tavandan astık biz...kapıya falan değil yani.
canım ya mağaza hangisi adı ne vede ne kadara aldınız yazarmısın bende düşünmeye başladım da görünce hoşuma gitti
DENİZ bence telaş yapma canım normali zaten 9 aydan sonra çıkarmasıymış.
erken diş çıkaran bebeğin dişleride sağlıklı olmadığı söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?