2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydınlar kıslar geçmişi okudum ama aklımda pek kalmadı sanırım bugununde favori konusu uyku. ben dün şahap'ı en son saat 3 te uyuttum 4 te uyandıktan sonra birdaha uyumadı iftardi bulaşıktı hiç uyutamadım.iftar sofrasındada yemeğini yedirdim. arkasından aldım bunu bir güzel yıkadım saat 21,30 da bir uyuttum biraz rahat uyudu bu gece inşallah böyle devam eder pek zannetmiyorum ama oğlum bu gece dinlenmem için fırsat verdi sanki bana gece 1 defa sabaha karşıda 1 defa uyandı sonra tekrar yattı 8 de kalktı... zorlamıyorum artık uyusun die. belli bi saat koydum onu uygulayacağım...sizlerede tavsiye ederim zaten uzmanlar gün içinde 2 kısa uyku gecede verimli uyku diolar... bakalım inşallah tutar valla denemekte yarar var...
AY YA filizin ablasına ve ailesene çok çok üzülüyorum RABBıM sabırlar versin....
ha birde kabızlığa duphalac die bir şurup var bir sabah bir akşam verdimmi hemen düzene sokuyo bağırsaklarını ... ishal yapsın die diil ama bu şurup bağırsakları düzane soksun die verdi dr bana vede çok iyi geldi birde bunu dene istersenn canım....
inannacım şu zeytin muhabbeti nedir ya kaçırdım sanırım tekrar bi anlatırmısın?

eşim cumaya gidecek ben de kızımla ilgileneyim... Sizlere iyi sohbetler. Bana bir açlık geldiki sormayın:)

sagol canim normal ticker lar yasak degilmis sanirim onladan apicam
iyiki cikmamissin bazen benimde oyel anlarim oluyor :)
BURCU filizin ablasından son bir habermi var ? en son iyiyiye gidiyor demişti ?

o 6,5 aylık doğduğu için spastik,yürüyemiyor,gözleri görmüyor ,daha bir sürü şey yani..

cok uzuldum o bebise gerci artik buyumus, ALlah yardimcisi olsun ailenin,
bu arada yazi harikaydi.

ya bu kizda yedi bugun beni cok huzursuz diside patlamis 4. ustteki ama yine agliyor
bide surekli evde yani dun bir dr a gitti
bide gecen pazar gunu gezmeye gittik
dogru durust cikamiyoruz disari
yani ben orucum halim yok yoksa sitede gecdirecegim de
siz nasil yapiyorsunuz hergun cikariyormusunuz bebekelri?
bide aksam ustu en iyi saatlermis e ozamanlarda ben artik iyice yorulmus oluyorum
bazende o uyuyor denk getiremiyoruz? sasirdim yani ne yapicami?

canım zeytin gibi sert ve küçük kaka..kabızlık ..öle nilin poposu çatlamıştı da onu sööledim..
işallah uyur sennki:))

yeni dişiniz hayırlı olsun
biz her gün çıkıoruz canım..yoksa ben de nil dfe asabi oluoruss:)

ayy walla bende hiç çıkaramıyorum çocuğu dışarı waktim olmuyo birde kızlar ya benim oğlumun hala hiç dişi çıkmadı ya birtane bile yok şiş yerleri biraz ama çok da diil.. hala niye çıkmadı görüyom bazı bebekleri 3-4 aylık dişi var ya görünce deliriyorum...

çok şükür kabızlığımızı atlattık biz çok oluyody şahabında duphalac die bi şurup var o çok iyi geldi oğluma tavsiye ederim...

deniz her bebeğin bünyesi farklı geç çıkan dişler daha sağlam olur derler takma kafana çıkar elbet yaşında bile çıkabilir hatta geçebilirde...

elvni hoppalaya koydum deli gibi zıplıooozemuszemus

deniz her bebeğin bünyesi farklı geç çıkan dişler daha sağlam olur derler takma kafana çıkar elbet yaşında bile çıkabilir hatta geçebilirde...

hoppalayı nerden aldın burcu.resmini ekleyebilirmisin bende eymene almak istiyorum ama güvenliği açısından endişe ettiğimden almaya cesaret edemedim.internetten baktım ama resimlerinden pek anlayamadımkafamçokkarıştı

ay ne bileyim öyle görünce diş çıkaranları bende düşündüm niye çıkarmıyo bu çocuk dişlerini diye...

DENıZ acele etme geç çıkması daha iyi dişlerin..

arkadaşın 15 aylık hala çıkmadı dişi,bu ay diş iğnesi verecekmiş doktor
iğneyle çıkaracaklar dişini..

cnm bizim burda bebek mağazası var ordan almıştım ben...güvenlikli cnm tavandan astık biz...kapıya falan değil yani...

hemen çektim cnm umarım beğenirsin

DENıZ bence telaş yapma canım normali zaten 9 aydan sonra çıkarmasıymış.
erken diş çıkaran bebeğin dişleride sağlıklı olmadığı söyleniyor.

BARCLı hoppalanız çok güzel gülegüle kullansın.
tavanda asmaya yeriniz varmıydı nasıl yaptınız?
birde nasıl seviyormu yani en fazla ne kadar oyanalıyor içinde?

teşekkürler burcu.beğendim bende almak istiyorum burada bulamamda internetten şipariş veriirim artık.sadece resmi net değildi sitedekinin şimdi daha iyi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…