2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller canım nilide öp benim için
emelim işallah onatta uyur anneside rahat eder bugece
bende kaçtım kıslar iyi geclere

hoşgeldin esra nasılsın berrak iyimi.

saol canım iiz şükür sen nasılsın?

kıslar pişik için acil öneriye ihtiyacım var çağan pişik olmuş kadarda dikkat ediyordum yaa(

eğer warsa su göğsümüze sürdüğümüz lansinohta çok ii gelıo

sedacım sanırım haklısınız ya sen nasılsın? nasıl gidiyo bakalım yeni hamiş sendin dimi kız?

:1shok::1shok::1shok:

kısmen iyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum ve tabi mide bulantısıyla,üç ay çekcez bunu napalım

nasııııııı yaniiiii:1shok:
gerçektenmi???
ayy çok şaşırdım ,hayırlı olsun canım

slm arkadaslar umarım iyisinizdir..ben annemdeyim salı dan beri çok hasta oldum grip faranjit kulak agrısı acilde kaldım bir gece hala düzelmedim allahtan metiş e gecmedi ablam hala yogun bakımdasenağlamabir hafta daha kalcak doktorlar hayati tehlikeyi atlattı dese dünyalar bizim olcak da bişiy demiyolar beklemekde yıpratıyo bizi eşimi 10 günde toplasan 3 saat filan görmüşümdür zaman gecmiyo
tek sevindirici olay metin in emar sonucları temiz cıktı anestezi almadan film cektirdi....
sedaaaaaa hamileymişsin hayırlı olsun canım bu bebek kız dogucak bak içime dogdu...
özlem sarıyerli misin sen neresinden ......
hepinizi öptüm iyi bakın kendinize hayırlı geceler.....

Sevgili Ocak Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

iyi geceler herkese,filiz inş en kısa zamanda hayati tehlikeyi atlatır ablan dualarımız sizinle
kızlar ramazan başladığından beri ecenin iştahı gitti sadece emmek istiyo bende sinirlenip hazırladığım şeyleri çöpe döküyodum,baktım olmuyo ben üstüne düşmezsem yemiyo son bi kaç gündür eceyi parka götürüyorum nasıl mutlu oluyo çocukları izlerken yediriyorum,çok eve kapandık kızıma haksızlık ediyomuşum farkında olmadan

Son düzenleme:
Sevgili Ocak Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

sağolasın curly kardeş, darısı başına olsun :ecrin_bebek:

iyigeceler kızlar, yatmadan bi bakim dedim..herzamanki gibi çoook yorgunum, sanırım bu genel sorunumuz :çok üzgünüm: napalım tek derdimiz bu olsun, kuzular sağlıklı, keyifli olsun da..

açık hava iştahlarını açıyo sanırım kuzuların..bizimki de denizde güzel yiyo..ama herzaman onlara nerde bulalım açık hava..

seda hayirli olsun kiz..valla ben de topun agzindayim..haplari unutup duruyorum..ay Allah korusun benim cocugu emzirmem sart..ona mama veremiyorum ama sunu deyim valla ben de boyle sorunum olmasaydi ikinciyi dusunecektim...ne guzel kardes kardes buyuyecekler...ayyy cok tatli...

emel sizin de geliyomus disler..hayirli olsun..bizde hala yok.

bu onceki gun kakasi oglumun kan doluydu o kadar dikkat ettigim halde..ve dun de deri testi yapildi alerji icin temiz cikti...ama diyete devam...ya bu doktorlardan bana hayir yok...burda amerikalilarin baya basina gelmis bi site buldum..ordakileri okuyorum..kurtulanlar var bu illetten baska nedenmis dertleri..ayni belirtiler ama alerji diilmis...ben de bi de onlari deniycem...ah kizlar ya cok yordu bu olay beni....ne yapcam diye tarif ariyorum ama inanir misiniz baktigima pisman oluyorum her defasinda...heeepsi yiyemeyecegim seyler...of insallah gecer...Allahim ne olur gecsin hayirlisiyla.

ben bu aralar giremiyorum firsat buldukca bunlari arastircam...artik kendim bulma karari aldim...ama arada girmeye calsirim...

Gunaydin Hanimlar

gecmis olun canim ya. ins biran once duzelirsin.
metin icin de gozun aydin cok sevindim
ins ablaninda guzel haberlerini aliriz canim
Allah yardimciniz olsun Acil sifalar diliyorum

ya kizlar benim canim sikkn biraz ,
ben hala adet olmadim bende ria var ama onunla da gebe kalan varmis
gunumu cok iyi takip eden biri degilim ama bu aralar olmam lazimdi ama tik yok
2-3 gun once sancim vardi ama birsey olmadi Defne ye hamile kaldigimda da aynisi
olmustu sanci cektim adet olucam ha bugun ha yarin derken baktim hamileymisim
suan tek belirti bu buda beni korkuturyo acikcasi.
belki strestir diyorum kafaya cok taktim evliligimiz kaldirmaz bir cocugu daha
hem defnede boyle olmustu ben isteyerek bekleyerek cocuk sahibi olmak istiyorudm 2.de.
esim kesinlikle karsi
basim agriyor test aldim yaptim negatif cikti ilk zamanlar yanilma payi varmis
ay ins yoktur birsey test dogrudur. esimde kizamiyorum aslinda yani bende istemiyorum
daha defne cok ufak offffffffff

burcu hoppalanız nasıl kullanışlı mı? bende baktım ama bundan da sıkılırsa her yer batuhanın esyasıyla doldu kararsız kaldım... sen kaça aldın benım baktıgım 75 tldi.

ah be canım ,umarım bulursun yeni yollar..

kıss düşünme öle stres de geciktirio..

ankaralı arkadaşlara duyuru:
pazartesi günü bi buluşma ayarlamaya çalışıoruss,çok uzun olmaz ..bi kahve içelim beraber..tanışalım de mi:))
fikirlerinizi bekliorumm..

hakkatten azmış... bende birikmiştir diye koştuydum:)

ben oruçtanmıdır nedir hiç iş yapmak istemiyorum. Sadece tuvalet ve banyoyu yıkayabildim... Diğerlerini kim yapacak aceba.. Allahtan çamaşırım yok ütülenecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…